20/11/2016

Ahoj! Vítám vám u dnešního pohodového článku, zase se mi naskládaly nějaké fotky, tak vám je tady ukážu. Zjistila jsem, že za poslední měsíc jsem zas tolik nefotila na mobil, tak tu je i pár fotek ze zrcadlovky, které se jinam nevešly :)
Selfíčko nesmí chybět, toto je z tmavého burgundy líčení, které jsem vám ukazovala TADY. / To je podoba, co? V Bille mají teď hodně vtipný plyšáky a hlavně jejich jména, tak vám představuji sebe, tedy Annu S. :D Ještě se mi dost líbí Ferdýňand, to je taky skvělý.
Ještě ke konci října jsem si koupila diář na příští rok, a jak už víte ze článku o mém time managementu, zvolila jsem ten motivační od ACOS. No a rovnou jsem se zastavila na jejich autogramiádu v Dobrovského knihách a s holkama pokecala, bylo to opět milé setkání :)
To je tak, když sedíte ve škole do sedmi hodin a teprve tehdy zjistíte, jak cool střechu vaše fakulta má. No ale do těch sedmi jsem tam seděla hlavně proto, že se čekalo na ostatní spolužáky a pak jsme společně šli skákat na trampolíny do Jumpparku. To je taková sranda! Domluvte si partu lidí a běžte tam taky. Nezdá se to, ale je to náročné, každopádně si zasportujete a také se u toho pobavíte. Skákat do téhle jámy plné molitanu bylo asi nejlepší :D
Se spolužáky jsme taky šli na kvíz naší katedry a všechno jsme tam vyhráli - jak dvě flašky vína, tak i tyhle promo fakultní tašky, propisky a bonbónky. Takže teď pořádně reprezentujem! / Zapojila jsem se do testování s Vichy a tohle mi přišlo domů - 3 úplně pidi vzorečky. No, čekala bych trochu víc, ale zatím jsem zkoušela oba krémy a byla jsem nadšená. Víc ve spotřebováno :)
Halloween letos poprvé nešel mimo mě, byli jsme pozváni na party u kamaráda, a tak jsme s Tomem dlouho vymýšleli, co si na obličej namalujeme, aby to bylo něco do páru a něco nám blízkého. Nakonec to vyhrály popartové postavičky, makeup jsem nám oběma dělala já, vlasy máme nastříkané žlutým sprejem, který seženete třeba v tom obchůdku na Svoboďáku vedle Omegy. Za celý večer jsme si vyslechli několik komplimentů a prý kdyby byla nějaká soutěž, vyhráli bychom masku večera. Velká pocta, co na to říkáte vy, líbí se vám to? / Den před Martinem překvapil první snížek, nejsem na tohle připravená, musím už přezout!
Posledních pár dní bylo hodně ve znamení čar a kouzel - od spolubydlící (zdravím Markét) jsme si jak já, tak Tom vypůjčili nového Pottera a Prokleté dítě. Oběma se nám to moc líbilo, neměli jsme nějaká přehnaná očekávání a příjemně nás to překvapilo. No a v sobotu jsme se vypravili do kina na Fantastická zvířata a kde je najít (ještě před kinem jsme zašli do Punktu, já na svařák a Tom na Club Maté) a to se nám taky moc líbilo. No, fanoušci HP se nezapřou :D Akorát taková jedna poznámka - v kině jsem nebyla aspoň dva roky a už jsem zapomněla, jak otřesně nahlas ty filmy pouští. To je děs!
No a když už jsem tady několikrát zmínila školu a spolužáky, ukážu vám tu ještě tuhle fotku ze středy, kdy jsme byli pařit. Musím říct, že jsem až příjemně překvapená, jakou super partu máme. Po zkušenostech z gymplu a z bakaláře to je velká změna a já jsem z ní nadšená. Pomáháme si navzájem ve škole a po večerech chodíme pít :) Už se těším na další okamžiky s váma, pokud to někdo čtete ;)
Touto fotkou se ještě vrátím k Halloweenu - nejen, že jsme šli na tématickou party, ale já se letos rozhodla i vytvořit makeup tutorial na masku takového barevného klauna. Vidět jste ho mohli na mém kanále, jak se vám můj úplně první výtvor líbí?
Za ten necelý rok, co s Nespressem spolupracuju, už se mi vytvořila slušná sbírka kapslí. Ale pořád jsem ještě neochutnala úplně všechny jejich Grand Cru kávy, to přijde, zase se blíží zkouškové :(
A zakončím to už malinko vánočně, protože Nespresso v listopadu přišlo s novou vánoční limitkou svých káv. Limitka obsahuje 3 ochucené kávy, a to příchuť Sacher dortu, lineckého koláče a jablečného štrůdlu. Už jsme s Tomem stihli ochutnat všechny 3 a oba jsme konstatovali, že nějakou chuť cítíme jen u toho lineckého koláče, jinak to jsou klasické dobré Nespresso kávy. Více se dozvíte v připravovaném článku :)

Jak se vám tento random líbil? Co pěkného jste za poslední měsíc zažili vy? Moc se těším na vaše komentáře a díky, že můj blog pořád čtete a vracíte se :)

9 komentářů

  1. Jé, tak ty Nespresso musí být skvělý! Škoda, že ten sachr není tak výrazný, jak říkáš. Chci je vyzkoušet snad úplně všechny :D :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jak půjdem někdy fotit outfit, tak tě pak pozvu k nám domů, ať ochutnáš, klidně všechny :D

      Vymazat
    2. Jé, děkuji za nabídku :) To bych s takovou nespala tejden, haha :D

      Vymazat
  2. I já mám letos za sebou svoji první Halloweenskou zkušenost a ten make-up na party se vám moc povedl ;) Partu ve škole můžu jen závidět :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Potkat se s holkama muselo být fakt super a mě tedy Halloween obešel i letos, nějak to neřeším :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty masky na Halloween jsou úplně super!

    OdpovědětVymazat
  5. Ten diář vypadá moc hezky, včera jsem se na něj dívala v Knihkupectví. Já si o prázdninách koupila Momenteeczech a jsem taky spokojená. A Nespresso je super, mám tu kávu vážně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten diář vypadá skvěle. Jsem diářová, určitě bych ho vzala v obchodě do ruky, kdybych šla kolem. Mám slabost pro design ála přechod barev nebo rozpité vodovky. Ještě, že už na nový rok koupeno mám, jinak bych byla v pokušení. :D
    Ten jumppark vypadá skvěle, musím se podívat, jestli tu není někde něco podobného. Sice chodím na jumping, ale láká mě hlavně ten skok do molitanu. Jako malá jsem milovala takové ty nafukovací bazénky s balonkama a tak. :D
    A gratuluju k úspěchu ve kvízu. U nás na kolejích probíhají taky, ale ještě se mi nepovedlo přemluvit kamarády, ať jdou se mnou do družstva. :-(
    Halloweenské oslavy mě nelákají, já moc nemusím kostýmy, ale ten vás je prima, jednoduchý a bez složitých rekvizit. Super nápad i provedení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky občas říkám, že je škoda, že mám jeden diář na celý rok, na trhu jich je tolik a prostě je nemůžeš všechny vyzkoušet za celý život :D
      Jumppark je fakt bomba i na to odreagování se od časové zátěže, od stresu, prostě to vyskáčeš. A ta molitanová díra je fakt nejlepší, já miluju i aquaparky, skluzavky, houpačky, takže tohle bylo fakt něco pro mě! Snad máte něco podobného ve městě taky :)
      A moc děkuju za pochvalu "kostýmu", no spíše jen líčení na Halloween :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)