Catrice Liquid Camouflage korektor

Ahoj! Píšu vám naprosto znavená školou, jak už víte z mého Facebooku, tak mám za sebou 5 celých dní blokové výuky. Dnes jdu po dlouhé době do práce, i zítra, a už se na to ohromně těším. Konečně změna od toho vysedávání na nepohodlných židlích a zapisování poznámek ve francouzštině! Jak bojujete se školou vy a co plánujete na víkend? :)

Odstín a použití

V dnešní recenzi si posvítím na tekutý Camouflage korektor od Catrice, který jsem si vítězoslavně koupila v Polsku za skvělou cenu. Mám nejsvětlejší odstín 010 Porcellain, sedne mi jako víte co na co :) Korektor používám na kruhy pod očima, na pupínky je vhodnější spíše kalíškový Camouflage, na který jsem také psala recenzi.

Nanášení

Korektor je lehounký, snadno se nanáší díky pěnovému aplikátoru. Do pleti ho pak zapracovávám prsty. Párkrát už se mi stalo, že jsem si ho pod oči dala moc, a tak mi vyšlo i na zakrytí okolí nosu. Tam já mám rozšířené póry a musím vám říct, že Liquid Camouflage je nádherně zakryje a rozhodně je neucpává, neobjevily se mi žádné pupínky, i když mám korektor na pleti celý den.

Výdrž

Mé celkem výrazné kruhy pod očima hezky skryje, nezalézá do vrásek a na pleti vydrží zapudrovaný naprosto celý den. Takže musím potvrdit pochvalné recenze jiných blogerek, Liquid Camouflage se stal mým miláčkem a už asi jiný korektor na kruhy pod očima nechci :) U nás v drogeriích ho seženete za 100 Kč, akorát se připravte na to, že sehnat tenhle nejsvětlejší odstín bude boj, bývá často vyprodaný, stejně tak jako kalíšková verze.

Máte tento korektor taky? Máte s ním taky pozitivní zkušenost nebo vám z nějakého důvodu nevyhovuje? Těším se na vaše postřehy v komentářích :)

9 komentářů

  1. Super recenze, já mám ten tmavší odstín a s korektorek jsem moc spokojená. Jen mě mrzí, že není moc k sehnání v drogeriích, protože je ten tmavší odstín vždy vyprodaný. Ale mám teď jeden do zásoby.
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ještě tento korektor nezkoušela, ale ráda bych! :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Ségra má doma jak ten v kalíšku, tak tekutý a oba jsem si od ní už půjčila a super. Sama si teď tekutý chci pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám tento korektor ráda, ale určitě v tom tmavším odstínu, ta 010 je na mě moooc světlá. A používám ho jen na nedokonalosti, pod oči mám jiné favority :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem měla problém tento korektor sehnat, ale podařilo se. Jsem s ním taky velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Tekutou verzi se mi konečně taky nedávno podařilo sehnat a nemůžu být spokojenější :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Zjistila jsem, že mně kalíškový korektor na pupínky vyhovuje jen v létě, protože jsem opálenější. V zimě ho nemůžu nosit, protože i když mám nejsvětlejší odstín, pořád je na mě tmavý. Přemýšlela jsem o tom, že bych na pupínky vyzkoušela tuhle verzi, ale nevím...

    Narozeninová soutěž o paletku Fortune Favours The Brave MUR

    OdpovědětVymazat
  8. Můj oblíbený korektor, už mám 3.balení. Střídám ho s Fit me od Maybelline :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Od Catrice používám kalíškový, taky jedničku, přes léto dvojku. Za tu cenu je úžasný. Na tekutý se taky chystám, ten kalíškový celkem zalézá do vrásek.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)