Catrice Allround concealer paletka korektorů

Obsah paletky

Paletka korektorů Allround Concealer od Catrice* patří k drogerkovým stálicím, i když ne každému vyhovuje její krémová konzistence. Já jsem po ní při vybírání produktů z Normy sáhla cíleně, protože jsem doposud měla nulovou zkušenost s barevnými korektory. Tato paletka totiž obsahuje jak tři odstíny klasických béžových korektorů, tak i červený a zelený korektor. Ten červený slouží k zamaskování tmavých kruhů pod očima, zelený by měl korigovat zarudnutí na pleti. Přiznám se, že prostřední nejtmavší odstín určitě nevyužiju, na svoji sněhurkovskou pleť se mi hodí ten nejsvětlejší odstín na rozjasnění a tmavší béžový na zakrytí pupínků.

Konzistence a nanášení

Konzistence korektorů je opravdu krémová, skoro až máslovitá. Zkoušela jsem je na pleť nanášet prsty i štětečkem, vyhovuje mi oboje. I když ale korektor na pleť nanesu štětečkem, do pleti ho stejně zapracovávám prsty.

Červený odstín

Korektory používám následovně: červený si nanesu na kruhy pod očima a na to ještě nanesu tekutý Camouflage od Catrice (recenze). Kruhy jsou opravdu méně viditelné oproti situaci, kdy bych červený korektor nepoužila. Rozhodně ovšem nedoporučuju pod oči použít žádný béžový korektor z paletky Allround concealer, zkusila jsem to jednou a dopadlo to hrozně. Korektor se slévá do drobných vrásek, cuckatí a hrudkovatí, zkrátka vám to pokazí celé líčení.

Zelený odstín

Zelený používám na začervenalé pupínky a jiná místa (hlavně okolo nosu a trochu na čelo). Zelený odstín hezky zneutralizuje začervenání a pupínek se potom lépe zakrývá béžovým korektorem. Dokážu si představit, že by se s paletkou dalo i konturovat, k čemuž by se využil i ten nejtmavší béžový odstín. Mně ale na konturování vyhovují pudrové produkty, s krémovými opravdu neumím pracovat, a to ani s krémovou tvářenkou O:-)

Shrnutí

Kdybych to měla shrnout, jsem opravdu ráda, že paletku mám, myslím si, že za stovku to je fajn věc. Neočekávejte od ní žádné zázraky, jak už jsem zmínila, pod oči se nedá použít. Na nedokonalosti je dobrá, ale zase bych neřekla výborná. Doporučila bych ji těm z vás, co s makeupem začínáte a chcete jako já zkusit různě barevné korektory. Na e-shopu Normy ji seženete TADY, cena je 99 Kč.

*Produkt jsem dostala k recenzi z e-shopu Norma Zlín, děkuji!

Máte tuto plateku někdo doma? Jste s ní spokojení nebo z ní máte spíše takové smíšené pocity jako já? Těším se na vaše dojmy v komentářích :)

13 komentářů

  1. Já preferuji spíše jeden korektor, v tekuté podobě, ale moc by mě zajímalo, jestli ta barevná korekce opravdu funguje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ji nemám a kupovat si ji nebudu. :) Vystačím si jen s jedním korektorem :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. zaujímavý produkt :) cena je veľmi priaznivá ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím proč, ale tahle paletka mě v drogerii nikdy nezaujala :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  5. Paletku doma mám, za začátku jsem z ní byla úplně nadšená, teď už ji ani moc nepoužívám, přijde mi vcelku zbytečný ji používat ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Barevné korektory jsem ještě nezkoušela, ale tak proč ne, výsledek vypadá dobře! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  7. Na me je prilis mazlava, myslim ze neni moc. vhodna na mastnou plet, cely den urcite nevydrzi, dle me zkusenosti. Paradoxni je, ze na mastne pleti je nejvice co maskovat 😀 Jinak hezky clanek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mastnou pleť je to určitě průšvih, to se nebojím tvrdit. Na mou normální / suchou to je v pohodě, ale jak píšu, nic extra výjimečného :)

      Vymazat
  8. Pěkný článek i fotky :) taky ji mám, ale už dlouho jsem ji nepoužila, tak to třeba zase někdy zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  9. vyzerá celkom dobre, len ja som na tieto farebné korektory nikdy nebola..asi by som zabudla aká farba sa na čo používa :D dnes sa mi podarilo zohnať tekutý Camouflage od Catrice, tak sa vytešujem z toho :) inak veľmi dobrá recenzia ;)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, mohla by jsi mi prosím na email odepsat zdali ti došel ode mě email, měla jsem problémy s internetem. Děkuji. Jinak s tímto korektorem nemám zkušenosti, vlastně s žádným barevným a asi bych si s tím nevěděla rady. xD

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Mně přišla paletka celkově strašně mastná pocitově. Nemám tyhle ultra silikonové/mastné konzistence u korektorů ráda. Raději mám trochu tužší konzistenci, protože z podstaty věci mi pak na pleti lépe drží. A přesně jak píšeš, slévá se, shrnuje, dělá cucky... Za stovku na velmi drobné vady (jaké máš zjevně ty :)) mi to ale přijde přiměřené. Větší pupínky mi ale nezakryly ani omylem. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se fakt pupínky objeví sem tam, jinak mám pěknou pleť, za což jsem teda hodně vděčná, většinu času ani nepoužívám makeup! Ano, asi bych to shrnula tak, že za stovku na drobné vady to je fajn :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)