3v1 - Garnier pleťová voda, GreenLine odličovač, Dove Oxygen šampon

Ahoj! Dnes mám celý den volno, tak jsem natočila jedno video do zásoby a jinak jsme s Tomem většinu dne v kuchyni a vyvařujeme. Dělali jsme chilli con carne, na které tu brzy uvidíte recept, a už potřetí lasagne. Chtěli byste i na lasagne nafotit recept, až je budeme dělat příště? Je to hrozně vděčné jídlo, uděláte toho plech a pak to jíte klidně tři dny, ale nám se to teda ještě nikdy nepřejedlo :) No nic, pojďme ke článku, dnes tu pro vás mám další díl 3v1 recenze - tentokrát dva produkty na odličování a jeden šampon.
Dvoufázový odličovač od značky Green Line (což je mimochodem slovinská značka, jak jsem se dočetla na obale) jsem si koupila v DMku, když mi došel můj oblíbený od Ziaji. Sáhla jsem po něm hlavně proto, že je dvoufázový a stál 60 Kč. Obsahuje mandle a gingko (jinan) a je to odličovač určený na oční makeup. Voní spíš neutrálně, malinko z toho mandle cítím, ale jinak to je taková neurčitelná vůně. Oční makeup zvládne odlíčit naprosto skvěle, poradí si i s barevnými linkami apod. Já nepoužívám voděodolné produkty, ale věřím, že by zvládl i ty. Oční okolí mi nedráždí, pleť po něm nelepí, naopak díky olejové složce je hezky vyživená. Za ty peníze není co řešit, tohle vám rozhodně doporučuju!
Produkt od Garnier patří do řady Essentials a jedná se o osvěžující vitamínovou pleťovou vodu. No, já preferuji výraz tonikum :) Používám ho na finální dočištění pleti večer a také ráno předtím, než nanesu denní krém. Obsahuje výtažky z hroznů a pro-vitamin B5, po hroznech nádherně voní. Moji pleť zbaví posledních nečistot po odlíčení a po ránu ji nádherně osvěží. Balení 200 ml seženete v drogeriích za cenu okolo 90 Kč a opět tento produkt mohu doporučit, objeví se i v mých srpnových oblíbencích.

Posledním produktem z dnešní recenze je šampon od Dove, konkrétně Oxygen Moisture. Tento šampon byl jednu dobu na blozích hodně populární a chválený, já jsem si ho klasicky pořídila až později. Líbí se mi jeho obal, ten design je takový jednoduchý, výstižný. Také se mi líbí, že dávkování má na spodní straně, potom když už dochází, tak ho nemusím skladovat vzhůru nohama.
Je určený pro jemné, zplihlé vlasy, kterým má dodat objem. Zároveň slibuje lehké složení, které vlasy zbytečně nezatěžuje. Šampon mi krásně voní, pění tak akorát, vlasy jsou po umytí velmi svěží. Rozhodně můžu konstatovat, že mým vlasům dodává objem, ten si ale žehlením vlasů vždycky stejně víceméně zničím, takže pak už není tak výrazný. Co se týče četnosti mytí vlasů, já mám tento šampon doma u rodičů, takže jej použiju jednou za 14 dní - nic pravidelného. Vlasy mi po umytí vydrží v pohodě 2-3 dny, což je moje klasická doba mezi jednotlivým mytím. Po umytí a vysušení jsou vlasy na pohled lesklejší a uhlazenější.
Oxygen Moisture dle mých zkušeností není tak dobrý jako šampuk od Lushe, který je taky určený na dodání objemu a se kterým mi vlasy vydrží "čerstvé" vždy 3 dny, nikdy méně. Ale na šampon z drogerie je skvělý, jednoznačně patří k těm lepším šamponům, které drogerie nabízí. Společně se šamponem od Aussie se zařadil k těm, ke kterým se ráda někdy vrátím. Balení má 250 ml a seženete jej za cenu lehce přes 100 Kč. V sadě je k němu ještě konidicionér a maska.

Používáte některý z těchto produktů? Pokud ne, zaujalo vás něco natolik, že to vyzkoušíte? Těším se na vaše názory v komentářích :)

8 komentářů

  1. Z těchto výrobků jsem nezkoušela nic, ale už dlouhou dobu koukám po tom dove :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tu vodu od Garnier má mamka a nemůže si ji vynachválit.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Dvoufázový odličovač jsem měla, nevadil mi, ale nemusím moc dvoufázový, přijdou mi hodně mastné.:) Tonikum od Garnieru jsem také měla a je super, ale mám raději jiné od Garnieru.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, že dvoufázové odličovače jsou dost mastné. Já mám normální až sušší pleť, tak mi to vyhovuje. A jaké je to jiné tonikum? Třeba ho zkusím příště :)

      Vymazat
  4. Já s dvoufázovým odličovačem od GreenLine mám celkem bohaté zkušenosti. Tento odličovač mě velmi vyhovoval a už jsem vypotřebovala druhé balení :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super! Já si chci v Polsku koupit můj oblíbený od Ziaji, ale kdyby to nevyšlo, koupím si znovu tento, fakt je skvělý :)

      Vymazat
  5. Odličovač GreenLine jsem měla a pekelně štípal v očích

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, že s ním máš špatnou zkušenost. Já proti němu nemůžu říct křivého slova :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)