Péče proti černým tečkám & sada štětců bornprettystore

Ahoj, zdravím vás takto při pondělku, snad jste započali nový týden dobře. Mně se povedlo vyhrát tento soutěžní týden s Frais Monde s lookem podle Arii z PLL, a jak už jsem psala na své FB stránce, po skončení příštího soutěžního týdne se tady můžete těšit na speciální makeup článek věnovaný všem čtyřem lookům, kde budou vypsané i použité produkty, atd. Vůbec nevím, co mi v balíčku jako výhra přijde, tak jsem napjatá. Nejspíš se s vámi podělím, tak sledujte můj instagram, tam chystám brzy malou giveaway :)
Dnes tu mám pro vás recenzi na pár věcí z e-shopu bornprettystore.com, konkrétně se jedná o sadu pro péči proti černým tečkám a sadu štětců jak na obličej, tak na oči.

V sadě najdete tři produkty, které odpovídají třem krokům. Napřed je potřeba si pleť pořádně vyčistit a nejlépe si nad horkou vodou napařit obličej. Otevřou se vám póry a všechno bude lépe fungovat. Prvním krokem je nanasení vodičky na vlhký tamponek, kterým si přetřete oblast, kam potom chcete aplikovat masku. Já si ji dávám lokálně na nos, bradu a čelo.
Následně se nanáší černá maska, kterou najdete v té velké tubě. Já ji nanáším plochým štětcem, o které se ještě dočtete níže. Masku nanáším v silnější vrstvě a následně ji nechám zaschnout, což trvá zhruba 15 minut, záleží na tom, jak tlustou vrstvu nanesete. S maskou na obličeji budete vypadat asi nějak takto, stoprocentně se vás lekne i přítel/manžel :D
Po zaschnutí se maska sloupne a měli byste vidět, jak póry vyčistila. Musím říct, že něco málo z pleti vytáhnout dokáže, po sloupnutí se nos, čelo i brada tváří, že jsou v pohodě, vyčištěný. Nakonec se nanáší gel, který voní mentolově a trochu štipká. Gel se vmasíruje do vyčištěné oblasti a máte hotovo. Moje pleť po použití této péče není nijak podrážděná a jak říkám, něco to z ní vytáhnout dokáže. Nečekejte ale zázraky, mně se většinou hned na druhý den zase objeví černé tečky na nose.
Za mě je ten efekt pouze krátkodobý, masku používám jednou týdně a zatím žádný dlouhodobý efekt nevidím. Ale pořád je mi ta sada sympatická, většinou vidíte, že se na asijských e-shopech prodává jenom ta černá maska a pak se holky diví, že jim to nic nevyčistí. Ono je potřeba o tu pleť pečovat právě před i po nanesení masky, takže v tomto je sada skvělá. Za 10 dolarů ji seženete TADY a mě osobně dostává i to roztomilé balení, jak je to číselně i barevně rozlišené.
Sada štětců se skládá z osmi kousků - dva štětce na oči a zbytek na tvář. Celkově se mi líbí to provedení, černé matné konce a rukojeť v bronzové barvě, to vypadá vážně skvěle a tak nějak luxusně. Ty štětce nevypadají, že stály 12 dolarů. Moc se mi zamlouvají i štětiny, které jsou syntetické a neuvěřitelně jemné. Jak vidíte, na šesti štětcích jsou černé a pak jdou přes ombré přechod do bíla, na tom plochém a zkoseném štětci jsou krémové a jdou přes černou do bíla.
Ty dva štětce nalevo jsou naprosto totožné, tak teď nevím, jestli to tak má být nebo mám nějakou vadnou sadu, ale vůbec mi to nevadí. Tyhle štětce jsem si totiž oblíbila nejvíc, používám je na tvářenku a když mám dva, aspoň je nemusím tak často prát O:-) Říkám jim "králičí ocásek", protože přesně tak vypadají a přesně tak jsou jemné. Tvářenka se mi s nimi nanáší jedna báseň. Ty dva štětce napravo používám na pudr, vhodné jsou určitě i na bronzer nebo rozjasňovač. Opět pro ně platí to samé co pro ty nalevo.
Blending brush na oční stíny jsem si zamilovala také, je docela velký a hezky se s ním pracuje. Nanáším s ním tmavý stín do vnějšího koutku oka a pak to celé rozblendím. Vypadá to skvěle a ani to nestojí tolik práce! Další štětec používám na rozjasňovač, hlavně pod obočí a nad horní ret, takto ho aplikuju přesně tam, kam chci. Pro zkosený štětec jsem ještě nenašla využití, zkoušela jsem s ním aplikovat korektor tak, že jsem ho vtlačovala do pleti, ale nevyhovovalo mi to. Máte nějaký nápad, na co by se dal použít? A poslední plochý štětec jsem si oblíbila právě na nanášení výše zmíněné masky, aspoň si neušpiním prsty a štětec jde krásně vyprat a to nanesení masky je s ním rovnoměrné.
Za mě tedy za 12 dolarů tuto sadu naprosto doporučuji, najdete ji TADY a pokud si nepotrpíte na drahé značky a nepotřebujete značkové štětce, tohle by vás mělo zajímat :)

Pokud budete z bornpretty objednávat, nezapomeňte, že pro vás pořád platí sleva 10 % na celý nákup, když zadáte kód DDJ61 :) Zaujalo vás něco z mé recenze? Je tu mezi vámi někdo, kdo také má podobnou sadu štětců třeba z Ebay nebo Aliexpressu a je s nimi spokojen? Těším se na vaše komentáře!

4 komentářů

  1. však toto, že na ďalší deň sa čierne bodky opäť objavia.. :/ ale predsa trošku pomôže :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to na prd no, ale ještě jsem neobjevila nic, co by mě černých teček zbavilo úplně :( Jak píšeš, tohle aspoň trochu pomůže.

      Vymazat
  2. Škoda, že to je jen krátkodobý efekt :( ale aspon něco, jinak stětce vypadaji dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. tú sadu na čierne bodky by som vyskúšala, vlastne by som vyskúšala asi čokoľvek, čo by mi pomohlo proti nim bojovať :D

    Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)