New in #68

Ahoj! Dnes tu mám pro vás new in článek, nashromáždily se mi zase nějaké věci, z větší části díky spolupracím, tak jsem vám to všechno chtěla ukázat. Jako vždy čekejte s oblečením outfity a po nějaké době recenze na kosmetiku :)

Tenisky, tričko - wayfarer.cz (Jak asi víte, na tenisky a botasky moc nejsem, vlastním pouze Conversky a to je všechno. Ta éra Air Max a podobných otřesně drahých tenisek šla kolem mě, ale když jsem si na Wayfareru vybírala věci a viděla tam tyhle tenisky, hned mě zaujaly. Za 399 Kč? Pecka. Sedí mi hezky, na noze vypadají skvěle a chci je nosit už asi napořád. Pak jsem si vybrala ještě bílé tričko s potiskem, tenhle nápis je docela známý, ale vystihuje mě, já neumím vstávat brzo a většinou se mnou po ránu moc není řeč. Toto i jiná podobná trička tam stojí 249 Kč.)
Sluneční brýle - maxbryle.cz (Sluneční brýle, které jsem měla doteď, už byly poškrábané a dosluhovaly. Proto když mě oslovili z eshopu maxbryle.cz a já viděla, jaké super kousky tam mají, vybrala jsem si hned dvoje nové brýle. Jedny větší s klasickými černými skly ve stylu cat eye, druhé se zrcadlovými duhovými skly a zajímavým zlatým detailem. Oboje na e-shopu stojí lehce přes 200 Kč, oboje jsou polarizační, ale raději nosím ty větší, protože jsou na nose pohodlné. Ty s duhovými skly nemají oporu pro nos, a tak po krátké době začínají tlačit a být nepříjemné. Je to spíš takový designový kousek.)
Tričko, náramky - H&M (Když jsme byli v Ikei, stavili jsme se i v jiných obchodech, a to zejména v H&M. Ve výprodejích jsem ukořistila tohle šedé tričko, které takto vypadá úplně obyčejně, ale obyčejné není. Má dlouhý rukáv a po bocích rozparky. Stálo mě 70 Kč, ehm ehm. Stejnou částku jsem zaplatila i za duo jednoduchých náramků, z nichž jeden je zlatý a má oválek, druhý je stříbrný a zdobí ho trojúhelník. Ulovila jsem poslední ve velikosti XS/S, na mé úzké zápěstí ideální, teda stejně mi to je volné, ale vypadá to dobře. Ten stříbrný už jste viděli v outfitu.)
Punčocháče - wayfarer.cz (Poslední věc z Wayfareru, kterou si tak nějak plním dávné přání. Tyhle silonky s kočičkami se mi na holkách vždycky líbily, vepředu na stehně je kočičí hlava a vzadu ocas. K sukni a podpatkům to vypadá prostě sexy. Snad to tak bude vypadat i na mně! Stojí 249 Kč.)
Kosmetika - cz.loccitane.com (Z L'Occitanu mi přišel nečekaný balík plný voňavých produktů, zleva se jedná o bylinný osvěžující sprej do bytu a na prádlo, toaletní vodu s vůní verbeny (miluju), regenerační olejíček do vlasů a levandulovou pěnu do koupele. Tuhle pěnu já už doma mám, tedy její zbytek, a tak ji přenechám vám. Sledujte můj instagram, kde se brzy objeví giveaway o tuto pěnu!)
Kosmetika - bornprettystore.com (Jak víte, s BornPretty spolupracuju dlouhodobě a tentokrát jsem si vybrala set na čištění pórů a černých teček. Líbí se mi, že to je třífázová péče, napřed si tonikem vyčistíte nos, bradu a čelo, pak nanesete černou masku a po jejím zaschnutí a sloupnutí ještě aplikujete tea tree gel. Ta péče okolo je důležitá, většina lidí si koupí jen tu černou masku a nic dál neřeší. Uvidíme, jestli to bude účinnější. Štětců mám žalostně málo, a tak to chtělo nějakou pořádnou sadu. Podobnými sadami se asijské e-shopy jen hemží a většinou s nimi blogerky mají dobré zkušenosti, tak jsem se ani nebála. No a štětce jsou fakt super, jemné, štětiny z nich zatím (!) vůbec nepadají, a to už jsem je prala. Pracuje se mi s nimi fakt dobře, nejvíc využívám ten na pudr a na tvářenku, což poznáte lehce na fotce, které to jsou.)
No a protože vás asi zajímá, co je zač to roztomilé, co vypadá jako lízátko - je to takový set na kontaktní čočky. Najdete v něm pouzdro na čočky, malinkou lahvičku na roztok, pinzetu na vyndávání čoček z pouzdra a ještě nějakou špachtličku kdo ví na co. Plus kulaté docela velké zrcátko. Na festivaly a na cestování značka ideál. Už se těším, až si to vezmu s sebou do Krakowa!

Zaujalo vás něco z mých nových přírůstků? A co jste si v poslední době koupili vy? Dnes se spustil konečně e-shop NYXu, vidím to na nějakou tu objednávku... :D

15 komentářů

  1. Takže to jsi ty, kdo mi ty duhový brýle vykoupil! :D Hrozně jsem je chtěla totiž a když jsem chtěla objednávat, už tam nebyly :D Jelikož máme ty druhý brýlky stejný, co takhle společný foto? :)
    Jinak ty náramky se mi moc líbí, ale s mým obřím zápěstím si o nich mohu nechat zdát :D

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně se mi líbí design trika. Viděla jsem spoustu s (pro mě) typickým a výstižným nápisem "I am not a morning peson..", ale nikdy se mi žádné nelíbilo. :) Štětce vypadají parádně, pořád přemýšlím, jestli investovat do dražších nebo zkusit nějaké z asijského eshopu.

    OdpovědětVymazat
  3. oblečenie a doplnky sú super, to tričko by som hneď brala aj ja :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Super sluneční brýle, také se mi líbí ty štětce...

    OdpovědětVymazat
  5. Štětce vypadají skvěle, budu si muset také nějaké pořídit. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. To pouzdro na čočky je super!! A štětce z Ali si kupuji a jsem s nimi moc spokojená.
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za komentáře, holky, jsem ráda, že se vám věci líbí :) Na štětce ještě bude samostatná recenze, ale už teď za sebe můžu říct, že jsem s nimi spokojená. Zatím si neplánuji pořizovat nějaké dražší :)

    OdpovědětVymazat
  8. štětce mi vzhedově připomínají real techniques vzhledově a za 12 dolarů mě celkem dost zaujaly :D Akorát já jich tolik nevyužiju, využiju jeden na makeup a jeden na kontury a čus .) Hezké věci máš!

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si říkala, že docela připomínají RT :) Já je také všechny nevyužívám, zatím jsem si zvykla jen na štětec na pudr, na tvářenku, blending brush na stíny a jeden sem tam použiju na rozjasňovač. Ale lepší jich mít více a nemuset je třeba tak často prát :D Jsem na to líná.

      Vymazat
  9. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  10. Super věci, brýle se mi líbí asi nejvíc, jsem tak trochu sběratel brýlí :-D každým rokem musím mít aspoň dvoje, troje nový :DDD

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Mikču Iam not a morning person mám taky, je mega pohodlná :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Pokud hledáte parádní čepice na zimu, vřele doporučuji Mohito. Rozhodně je to můj oblíbený obchod :) https://www.mohito.com/cz/cz/doplnky/cepice

    OdpovědětVymazat
  13. Stylové oblečení? Vytvořte si krásný komplet, zkombinujte elegantní dámské kalhoty nebo sukni s jednou z našich módních a vkusných halenek. Stejnorodý outfit můžete sestavit z oblečení ve stejných barvách, např. černá halenka s dlouhými rukávy a jemnými průramky + černé úzké kalhoty + kozačky. Pokud dáváte přednost barevnějšímu oblečení, zkombinujte elegantní halenku se vzorem nebo halenku ve fialové či bílé barvě s oblíbeným spodním dílem a botami na podpatku. I jednoduché, ležérní kalhoty a elegantní halenka mohou vytvořit ten nejstylovější vzhled!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)