I am not a morning person

Ahoj! Dnešek jsem strávila celý v práci, kde jsem mimochodem kolegům nabídla makronky, které jsem včera pekla. Docela se mi povedly, za úspěch považuju, že jim i naskočila pověstná nožička. A taky jsou aspoň všechny stejné tvarem, když už jsem měla půjčenou silikonovou podložku :) Dělala jsem do nich krém z mascarpone, másla a limetkové šťávy a chuťově jsou fakt výborné. Stálo mě to spoustu nervů, ale možná to nebyl můj poslední pokus... Za recept děkuju Rebece. A teď už přejdu k dnešnímu článku, ve kterém vám ukážu pohodový výletní outfit, který jsem měla na našem výletě do Lednice.



Hlavní roli hrají tyhle úžasné tenisky z e-shopu Wayfarer, které se mi zalíbily, a tak jsem si je zkusila objednat. Byla to trefa do černého. Nejen, že mi sednou a jsou extra lehké a pohodlné, ale ta cena! Jako za 400 Kč dostat takové krásky, to je skvělé. Já si nepotrpím na žádné velké značky, doposud jsem vlastnila pouze Converse tenisky, ale tyhle černé tenisky z Wayfareru si mě získaly.

Dalšími kousky outfitu jsou sluneční brýle z e-shopu maxbryle.cz, mají tvar cat eyes, který mému obličeji sedí asi nejvíce, a jsou polarizační. Oblekla jsem si tričko také z Wayfareru s nápisem I am not a morning person, což mě naprosto vystihuje. Ne že bych byla zvyklá vstávat pozdě, většinou se probouzím okolo půl 9, ale trvá mi, než se z postele vyhrabu a po ránu se mnou není řádná mluva. A představa, že bych měla vstávat třeva v šest, mě naprosto děsí. Tričko je moc hezky provedené a Sko mi hezky sedne.
tenisky - Wayfarer
kalhoty - H&M
tričko - Wayfarer
vak - Jack Daniel's
hodinky - Casio (hodinky-365.cz)
sluneční brýle - maxbryle.cz
Na konec tu mám ještě jednu bonusovou fotku, která nebyla focená jako outfitová, ale hodí se mi sem. Mám na sobě navíc ještě lehkou parku, která je z výprodejů z H&M, stála mě 300 Kč a už jsem ji vynosila pořádně! Více fotek z našeho výletu do Lednice se tu objeví brzy, a na mém YouTube kanále čekejte časem i vlog :)

17 komentářů

  1. Moc díky za tip na kecky. Příští týden se chystám na dovolenou, kde budeme hodně chodit a moje boty, které normálně nosím, maj už bohužel to nejlepší za sebou. Potřebuju nějaký jednoduchý, jednobarevný a nejlíp, abych za ně nenechala celou vejplatu. Tohle je přesně podle mých představ. Ještě jednou díky a jdu objednávat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec není zač, snad to, že budete hodně chodit, neznamená, že to bude někde po horách, to už bych nezaručovala celodenní pohodlí :D Ale takhle na městský procházky jsou za tu cenu fakt skvělý :) Užij si dovolenou!

      Vymazat
    2. Nééé, letíme do Helsinek, takže takový to klasický městský chození, maximálně někde po trávě atd. :) Už mi přišlo potvrzení, tak snad budou botky co nejdřív doma :). Díky moc a užiju si to úplně maximálně!

      Vymazat
    3. No tak Helsinki ti teda závidím a snad budeš s botkami spokojená :)

      Vymazat
    4. Ahoj,
      musím ti ještě jednou poděkovat. Boty jsem si dneska teprve vyzvedla na poště, ale od tý doby je nemůžu sundat z nohou. Jsou fakt super pohodlný a vypadaj pěkně i k oblečení, takže ani na fotkách mi nebudou dělat ostudu :D

      Vymazat
    5. Ahoj, to mě TAK těší! Jsem moc ráda, že ti sedí a líbí se ti :) Na fotkách určitě ostudu dělat nebudou, fakt vypadají, že stály daleko víc, fešandy ;)

      Vymazat
  2. Jé, Tobě to Ani sluší :) poslední fotka nejhezčí

    OdpovědětVymazat
  3. prosím neber to v zlom, ale na týchto fotkách vyzeráš dosť nefotogenicky a jednotvárne..skús nabudúce nejaký iný postoj alebo výraz tváre, možno to bude lepšie:) avšak ak si spokojná takto tak to je najdôležitejšie. Len občas by to chcelo niečo iné. A k tomuto outfitu by sa mi hodil nejaký farebný rupsačik, to by ho pekne rozbilo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za názor, určitě to ve zlém neberu. Outfit jsme s přítelem fotili během výletu, tak jsem tomu nepřikládala takovou váhu jako vždy, i proto to prezentuju jako takové pohodové, nechtělo se mi ani nějak extra pózovat no :D Barevný vak nebo batoh nemám, ale taky si ho dokážu představit.

      Vymazat
  4. super pohodový outfit:) tennisky mám obdobný styl od Fily a nemůžu si je vynachválit:)takový typ mám moc ráda a vypadají strašně hezky. S tím vstáváním to máme obdobné, také většinou kolem půl 9 a nemůžu se z postele vyhrabat:D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. super pohodový outfit, niečo také by som si rada obliekla aj ja :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Tak za tu cenu tyhle botky jsou super! Také bych brala nějaké takové obyčejné :) A to tričko je fakt super! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně tento nápis mám na mikině, též z Wayfareru :D :) mega pohodlná!
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Sháníte dárek pro muže, co třeba tričko s vtipným potiskem jsou skvělým způsobem, jak vyjádřit svůj smysl pro humor a osobnost. Vždy mě potěší, když vidím někoho v takovém tričku, protože přináší do každodenního života trochu radosti a lehkosti. Pokud potřebujete zvednout náladu, není nic lepšího než nosit tričko s vtipem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ty hodinky jsou moc pěkný :-) . Já mám na ně slabost a dost často si kupuju nový, protože se mi rychle okoukají a chci nějakou změnu. Naposledy jsem si koupila dámské hodinky gucci z https://www.beny.cz/gucci/ a ještě pořád se mi neokoukaly a to je nosím denně :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)