Clear as the sky

Ahoj!

Nedávno jsme byly fotit s Kačkou (její outfit najdete TU) a počasí bylo takové všelijaké, tak jsem zvolila dlouhé světlé kalhoty a tričko s dlouhým rukávem, které má ale na bocích velké průstřihy. Kupovala jsem ho v H&M ve slevách za 70 Kč a řekla bych, že ho unosím pořádně. Průstřihy na bocích se mi moc líbí a ještě k tomu je top v šedé barvě, která se hodí ke všemu.
K jednoduchému outfitu jsem si vzala kabelku v baby blue barvě, která má zlaté detaily, takže i doplňky jsem sladila do zlata. Náramek je z H&M a už jste tu mohli vidět jeho stříbrného brášku, dohromady mě vyšly taky na 70 Kč ve slevách a jsou boží :)

Zlaté detaily mají i poněkud extravagantní sluneční brýle, což jsou druhé brýle, které jsem si vybrala na e-shopu maxbryle.cz. Mají zrcadlová skla v barvách duhy (vážně tak přes ně i vidíte) a jak vidíte, nejsou spojené klasicky přes nos, ale vrchem přes čelo. Tím, že nemají žádnou podpěru pro nos, nejsou zrovna dvakrát pohodlné, po chvilce nošení mě začínají na nose tlačit. Takže je beru spíš jako módní doplněk, za kterým se kdekdo otočí :)
top - H&M
kalhoty - H&M eshop
sandálky - F&F
kabelka - kabea.cz
sluneční brýle - maxbryle.cz
náhrdelník - ebay.com
náramek a prstýnky - H&M
Jinak si můžete všimnout, že jsem sladila lak na nohou s barvou kabelky :) Taky se vám tak líbí baby blue barva?

Jak se vám tento můj outfit líbí? Myslíte, že mi ty brýle sluší? Já si tím nejsem pořád úplně jistá, ale když už mě nebaví obyčejné brýle, sáhnu právě po těchto :)

12 komentářů

  1. Tento outfit ti mega moc sluší, super :) A ty brýle jsou fakt hodně zajímavé :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Celá kombinace se mi moc líbí! Takové barvičky mi v šatníku chybí :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, mě se moc líbí tvůj účes a hned jsme si všimla sladěných nalakovaných nehtíků na nohou :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Kabelka a boty se mi líbí! Jinak ti to moc sluší, Ani :)

    August Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny outfit :). Veľmi sa mi páči farba kabelky.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  6. mňa tam trošku rušia tie čierne sandálky, ale každému sa predsa páči niečo iné ;) inak ti to veľmi svedčí a páčia sa mi hlavne detaily ako modrý lak na nechty :)

    Na mojom blogu Beautiful savage práve prebieha Back to school giveaway, tak budem rada, keď sa zapojíte. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, nude sandálky by se mi k tomu hodily daleko více, ale takové nevedu :) Takto ladí aspoň k brýlím haha :D Díky za komentář!

      Vymazat
  7. mně se to líbí a o těch brýlích nevím co si myslet, na jednu stranu se mi líbí, mám moc ráda různé typy brýlí a čím originálnější tím víc je obdovuji, ale na druhou stranu nejsou tak úplně typ, co bych si sama vzala:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo taky na ně tak nějak stále nemám názor :D Občas si je vezmu, když už mě nudí ty klasické, ale zas tak jsem si je neoblíbila.

      Vymazat
  8. Mne prijde ze ti kalhoty pridavaji na vaze, vubec nelichoti postave a materialove se mi k sobe s trickem nehodi.Botky uz byly zmineny...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám normálně tlustá stehna a větší boky, ale nepřijde mi, že by mi světlé kalhoty nelichotily. Ale díky za názor, beru si ho k srdci :)

      Vymazat
  9. Perfektní, pěkné, slušivé, pohodlné:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)