NYX micro brow pencil & eyebrow gel

Ahoj! Zdravím vás takto při pátku, kdy začíná víkend a venku je krásně - co víc si přát? Tom slaví dnes narozeniny, tak si jdeme večer ještě někam sednout a dát si drink. O víkendu plánujeme výlet do Ikei, kde potřebujeme dokoupit nějaké vybavení do bytu. To stávající už se totiž doslova rozpadá, tak už to chce nové hrnce, prkýnka, pánvičky, apod. Zatím jsem vám to asi neříkala, ale nepodařilo se nám sehnat žádný vyhovující byt, a tak zůstáváme tam, kde jsme. Nedá se nic dělat, ne všechno musí vycházet podle našich představ, a tak se třeba za rok poštěstí :)
Teď už se vrhneme na článek, ve kterém vám představím dva produkty od NYX určené na úpravu obočí, mikrotužku a barevný gel v tubičce.

Po obou produktech jsem sáhla na NYX eventu v Brně, kdy jsme si mohly každá vybrat, co jsme chtěly. Mně zrovna docházel můj oblíbený gel na obočí od Essence a tužka od Catrice, kterou jsem používala, už taky nebyla zrovna v dobrém stavu.
Zvolila jsem tedy náhradu v podobě mikrotužky v odstínu 05 Ash brown a brow gelu v odstínu 03 brunette. Oba mi barevně hezky sedí, tužka o něco více, protože má podtón do studena. Gel má podtón maličko do červena, je o něco světlejší než tužka, ale on se takto chová jenom v tubičce. Na obočí potom zaschne a ztmavne do lepší hnědé, která mi docela vyhovuje.
Gelu je v tubičce 10 ml, což je asi má doživotní zásoba, protože ho stačí úplně malinko na vykreslení obou obočí. Je extrémně pigmentovaný, takže je potřeba se s ním napřed naučit pracovat, než vychytáte to množství, které je potřeba vytlačit. Nanáším ho štětečkem na obočí, pracuje se s ním hezky. Sahám po něm jen pokud chci ten den mít opravdu výrazné obočí, určitě to není produkt na denní používání, aspoň pro mě ne. Na obočí hezky zaschne, obočí se tak zafixuje a celý den zůstane tak, jak ho ráno nakreslíte.
Na denní bázi používám mikrotužku, která má na jedné straně kartáček na rozčesání obočí a na druhé straně už je samotná mikrotuha, která je velice precizní. Popravdě už si nedovedu představit práci s klasickou strouhací tužkou na obočí, tohle je úplně jiné kafe! Děsím se toho, že mi mikrotužka už dochází, takže ji za chvíli budu muset vyhodit. Asi už jiný produkt nechci, fakt jsem s ní moc spokojená a nikdy jsem si vykreslování obočí neužívala více.
Tady ještě vidíte swatche obou produktů, vlevo je gel a vpravo tužka. Mikrotužka by měla stát 239 Kč a vyrábí se v 8 odstínech. Škoda, že je to tak drahé, přeci jen za necelý 1 gram produktu dát skoro 250 Kč... Browgel se prodává v 5 odstínech a stojí 192 Kč na e-shopu douglas.cz. Jak tak na to koukám, víc by mi seděl odstín chocolate, ten můj brunette je v podstatě druhý nejsvětlější. Tady už je cena v porovnání s množstvím v naprostém pořádku.

Kdybyste někdo věděl o značce, která taky dělá na obočí mikrotužky, a jde sehnat u nás, napište mi o tom prosím do komentářů. Budu moc ráda! A pochlubte se, co na úpravu obočí používáte vy. Tužka, stíny, gel nebo vosk? Těším se na vaše reakce :)

5 komentářů

  1. úúú, vyzerá pekne :) od tejto značky som ešte nič neskúšala, ale rada by som to zmenila ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné, doufám že eshop NYX bude již brzy :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc povedený článek, tu tužku si plánuju na základě Tvé recenze co nejdříve pořídit! Chtěla bych se zeptat, jak dlouho ti celkově tužka vydržela?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Tužku mám momentálně myslím už potřetí a vždycky mi vydrží takové 3-4 měsíce pravidelného používání. S tím, že používám gel na obočí Make me brow od Essence a touto tužkou od NYXu pak už jen dovyplňuju preciznější linie, nepoužívám ji na vykreslení celého obočí. Nedávno jsem schválně zkoušela mikrotužku od Catrice, která má údajně poloviční gramáž, ale ta mi nevydržela ani 3 týdny! Takže si ráda připlatím za tu NYXí, protože mám vyzkoušeno, že vydrží :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)