L'Occitane olej na holení Cade

Ahoj! Dnes tu mám pro vás recenzi na ryze pánskou kosmetiku, jíž se opět ujal Tom. Olej na holení od L'Occitane poctivě testuje už dlouhou dobu, a tak pro vás sepsal následující text. Tentokrát se podílel i na focení produktu, a to tak, že si sám vymyslel aranžmá a taky si to nafotil novým objektivem. Vyhrál si s tím opravdu skvěle, doufám, že to oceníte :) A teď už pojďme na samotnou recenzi.

Pravděpodobně se mnou budete souhlasit, když Vám řeknu, že většina mužů v koupelně nerada tráví příliš mnoho času. Zejména tehdy, když jde o holení vousů. Vždyť jde o symbol mužství a knírek či bradka nám zkrátka vždy přidá o pár let navíc. Vizuálně nás často dělí od pubertálního looku a zachraňuje tak trapné situace, kdy si kupříkladu v hospodě objednáte pivo, a obsluha vyžaduje občanku, protože vypadáte, jako kdybyste právě dopsali domácí úkol. Alespoň v mém případě to tedy tak funguje.
Jak už jsem zmínil výše, nemám rád, když holení trvá moc dlouho nebo když je to nějakým způsobem komplikované. Vždy jsem k holení používal kombinaci gelu a balzámu po holení. Jenže gel je dost často nepraktický. Z tuby vám po nanesení často vyletí tuna gelu, a když si jej rozetřete, máte ještě dost na to, abyste se přeměnili do podoby profesionálního plavce, který je na všech partiích oholený jako dětská prdelka. Právě z toho důvodu jsem se rozhodl vyzkoušet holící olej. Jeho aplikace je podobná jako u gelu. Stačí navlhčit obličej vodou a olej nanést na určená místa. Jeho nanesení je pohodlné a břity holicího strojku po něm při holení lehce kloužou.
Olej zanechá pokožku vláčnou a jemnou, tudíž ani nevyužívám balzámu po holení. Určitě vás nepřekvapí, že velmi příjemně voní. Vůně je dřevito-kořeněného charakteru, tudíž je trochu těžší. U produktu na holení mi ale tato parfemace naprosto vyhovuje. Co se týče složení, olej je obohacený o organický esenciální olej z jalovce a o změkčující a ochranné rostlinné organické oleje. Olej lze také použít pro změkčení vousů před samotným holením, což se hodí v případě, když jsou vousy tvrdší.
Na závěr jen doplním, že olej se svým obsahem 30 ml vystačí cca na 50 holení a za cenu 495,-Kč jej naleznete zde

Já k tomu jen doplním, že se mi knírek na mužích vůbec nelíbí, strniště jak na kom, ale preferuji oholenou tvář. Není nic horšího, než když vás vousy škrábou na rtech, po obličeji, atd. To alespoň mně spolehlivě zkazí hezkou chvilku. Pokud tedy svému protějšku chcete, dámy, dopřát něco víc než jen obyčejný gel na holení, určitě v obchůdku L'Occitane nebo na e-shopu zavítejte i do pánské sekce a mrkněte na tento olej. Podle nás to je moc zajímavý produkt :) V komentářích mi dejte vědět, jak to máte se zarostlými / oholenými muži vy, nebo pokud mě čtou i jedinci mužského pohlaví, co preferujete vy?

3 komentářů

  1. Tome, fotky se Ti fakt povedly, naaranžoval jsi to moc pěkně :).
    O oleji slyším úplně poprvé, nejen od této značky, ale takhle celkově, takže díky za rozšíření obzorů

    OdpovědětVymazat
  2. Fuha, Tom je recenzent na slovo vzaty! A námaha s fotkama se jednoznačně vyplatila ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tomovi patří velká pochvala za super článek a dokonalé fotky!

    Fingers Up 2016

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)