Degustace niché vůní s Elnino.cz

Ahoj! Jak už jsem nakousla v minulém článku, ve středu 29.6. jsem měla možnost zúčastnit se akce, kterou pořádalo Elnino. Jednalo se o degustaci niche vůní a celá akce probíhala nahoře na Žižkovské věži. Pozváno bylo několik blogerek, a tak jsem spoustu holek, které dlouho sleduji, ráda poznala osobně. Fotek jsem nacvakala hodně, také jsem vlogovala, tak pojďme na to!


Něco málo o niche vůních ze stránek Elnina: Niche vůně jsou unikátní svojí jedinečností a zvýrazňují vlastní individualitu nositele. Tato kategorie vůní je jiná v tom, že při výrobě parfémů jsou použity pouze složky výjimečné kvality. Většinou se jedná o ingredience v té nejčistší možné podobě, je to sázka na kvalitní ruční výrobu se vším všudy. Tyto parfémy se nemají zalíbit většině, naopak, mají být jedinečné. Niche vůně vyjadřuje pokus výrobce parfémů o vybočení z řady.
Zhruba polovina prezentovaných vůní a dva moji oblíbenci - parfém od Dyptique a od Penhaligon's.
Mohly jsme si namíchat i vlastní vůni z parfemovaných olejů od Frais Monde u tohoto rozkošného stolečku.

K dispozici jsme měly notýsky od Frais Monde, kam jsme si mohly zapisovat naše poznatky.
Měly jsme nachystané i dárkové taštičky, jejichž obsah byl tedy luxusní. Od Frais Monde jsme dostaly dárkovou sadu s pěnou do koupele, parfémovaným olejem a toaletní vodou, dále tři další vzorečky parfémovaných olejů. Od Elnina pak toaletní vodu od značky Penhaligon's, každá jsme měla jinou, mně se trefila hodně do vkusu. Uvidíte to všechno v haulu nebo new in článku :)
Džusy a limonády na občerstvení.
Výborný catering - spousta čerstvého ovoce, košíčky, zeleninové saláty, jednohubky, atd. Více k nahlédnutí ve videu :)
Přiznám se, že většina vůní mi vůbec nevonila a nijak mě neoslovila. Většinou se jednalo o velmi těžké, dřevité či kořenité vůně, a jak víte, já preferuji lehčí květinové a ovocné tóny.
Nicméně třeba tato vůně od Dyptique s názvem Eau Duelle v sobě ukrývá uklidňující vanilkovou vůni, která je velice jemná, takže ji můžete nosit i v letních dnech a nebude vás z ní bolet hlava. Ano, tahle se mi zalíbila. Dále mi voněla vůně Cara od Farmacia SS. Annunziata, kterou bohužel nemám vyfocenou. Jedná se o opojnou sladkou vůni s tóny karamelu, mandlí a cukru. Velice příjemná záležitost! Zajímavá byla i Amazingreen od Comme des garcons, taková svěží travnatá vůně.

Kristýnka z My secret a pokus o uměleckou fotku, docela se povedla, ne?
Konvalinková vůně od Penhaligon's, ze které dost bolí hlava (ostatně jako normálně z konvalinek). Ale ty flakonky těchto vůní, bože <3
Tady se nešlo nevyfotit, fotky v těchto sedátkách jsem vídala na instagramu hodně, tak jsem ráda, že taky mám tu svoji. Bylo skvělé podívat se nahoru na Žižkovskou věž, ten výhled na Prahu je úžasný!
A první testovací fotka s novým objektivem, který jsem si opět pořídila přes bazar na paladix.cz a osobně vyzvedla v Praze. Jedná se o pevnou pětatřicítku, pro kterou jsem se rozhodla před pevnou 50 po poradě se známou. Musím ji pořádně otestovat, jak na fotky, tak na video, ale jsem si skoro jistá, že si ji zamiluju. A vy tu změnu určitě poznáte :) Děkuji mamince za takový dárek za státnice!
Určitě mrkněte i na vlog, kde se mihne snídaně s kamarádkou v Café Louvre, a taky tam uvidíte Terezku z blogu Chicoco, se kterou jsem celou akci prožila a pak jsme jely zpátky do Brna spolu. Viděly jsme se po hodně dlouhé době, a tak se nám pusa nezastavila. Plánujeme natočit společné video, tak se na něj přes léto těšte :)

Celkově akci hodnotím velice kladně, jediné, co mi trochu vadilo, byl způsob prezentování niche vůní - připadalo mi to spíše jako nějaká přednáška na vysoké škole, chtělo by to příště udělat malinko záživnější a možná ne tak dlouhé. Chyběl mi prostor na to, abychom si s ostatními holkami popovídaly, vyfotily se, atd. Nicméně jsem si celé odpoledne skvěle užila a těším se, že se někdy zase podobné akce budu moci zúčastnit.

5 komentářů

  1. Namíchat si vlastní vůni? Tak to zní suprově :) Fotky se ti moc povedly :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to muselo být božííí! Ta vůně od Dyptique vypadá fakt úžasně!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Wau tak to je úžasné. Fotky sa tiež podarili :).

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  4. Super článok! :) A krásne fotky :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)