20/7/2016

Ahoj! Poslední dva dny byly náročné, byla jsem v práci a večer jsem vždy něco měla - konečně jsem se viděla s kamarády, se kterými jsem se neviděla pomalu půl roku. Bylo to samozřejmě super :) Zítra do práce nejdu, tak mám v plánu natáčet a fotit na blog, těšte se na haul a taky chystám konečně giveaway na YouTube. Mimochodem, poslední dobou sem ani nestíhám dávat videa z YT, ale přijde mi, že vy, co čtete blog, stejně ta videa moc nekomentujete, když je sem dávám. Tak přemýšlím, že to definitivně oddělím a kdo chce, tak mě zkrátka bude sledovat tady na blogu i na YT. Co na to říkáte?
Dnes si dáme zase po měsíci random fotky z instagramu a nejen z něj, některé fotky se tam neobjevily. Je jich opět požehnaně, tak jdeme na to :)

Ještě když kvetly pivoňky, jedny z mých nejmilejších květin. / Domácí belgické hranolky s majonézou na festivalu Street food rocks v Lužánkách. Za 50 Kč mega porce a byly výborné!
První zmrzlina v Božském kopečku - ostružina s kardamomem a limetka s bazalkou. A takto jsem se zamilovala a všem to doporučuju. Zajděte si na Zelňák :) / Jezírko s kačenama ve Žďánici při dobrovolnickém dni.
Žďánické stráně plné krásného lučního kvítí. Nasbírali jsme si i třešně a po té fyzické práci to fakt bodlo. / Top výhled z kamarádovy terasy, zrovna jsme vychytali čtyři letící balóny. Není to nádhera?
You shall not pass! Tahle kampaň mě v brněnské MHD fakt baví. / První projížďka na kole.
Cestovaetelé ve Studentovi, tedy v Regio Jet, asi si na to jen tak nezvyknu. / Fritz-spritz v Berlíně, topová limonáda, tahle byla s příchutí rebarbory, taková správně kyselkavá.
Před Berlínskou zdí a asi nejznámější malbou. / Ruské kolo ve Spreeparku.
Ledový flat white v The Barn, asi nejvyhlášenější kavárně v Berlíně. Jop, stálo to za to! / Berliner Dom v pozadí s Televizní věží.
Čerstvý salátek za €1.70 na cestu zpátky. Se šunkou, sýrem, krutonky a kilem zálivky. Byl moc dobrý a dožaduju se, abychom ho měli i u nás v Lidlu! / Oberbaum most, krásná stavba.
Z degustace niche vůní s Elninem. / Jedna z vůní od Penhaligon's, ty flakonky jsou zkrátka rozkošné <3
Pečlivě jsme sledovaly informace v brožurce, fotily a natáčely. / Opět stejný výhled z terasy, tentorkát s nádherným západem slunce.
V Praze jsem se viděla i s mojí Baruš, kterou můžete znát z fotek a videí z mého Erasmu, kde jsme se seznámily. Je hrozně zajímavé, jak moc jsme si padly do noty, s klidem o ní říkám, že je to má spřízněná duše <3 S někým se třeba znáte 7 let a trávíte spolu většinu času na gymplu. Jakmile jdete na výšku, tak naprosto ztratíte kontakt. A pak někoho potkáte náhodou v zahraničí, strávíte spolu 3 měsíce a prostě víte, že to je přátelství na celý život... / Tom se do focení produktu zapojil s obrovskou vervou a moc mu to šlo :)
Pořád ráda snídám ovesné kaše a když to je s lesním ovocem, tak jsem v sedmém nebi. / Jedna selfie z výletu na hrad Veveří, čekejte článek s fotkami a taky vlog, jen to musím dát všechno dokopy :)
S mojí Táničkou a obě v ruce pivo Bakalář, velice tématicky. Když jsem ho v tom obchodě viděla, bylo jasno. Večerní piknik s mými (bývalými) spolužáky se velice vydařil :) / Selfie s Tomem z festivalu FingersUp, kterou jsme si nechali vytisknout přes Instagraf s #smastercardnafestak
Povedená výzdoba, lapače snů, všude světýlka, posezení udělané z palet, atd. Na FingersUp prostě ví, jak už tak dobrý festival ještě více zpříjemnit. Škoda, že letos nevyšlo počasí na bazén, ale i tak to bylo boží a příští rok nejspíš jedeme zase :)

Uf, to bylo vyčerpávající. Vím, že moje random posty máte rádi, tak snad se vám líbil i tento. Pokud mě ještě nesledujete na instagramu, jsem tam jako @dazzlicious_cz, už mi chybí jen pár lidí do tisícovky sledujících! Mějte se krásně a užívejte léto.

9 komentářů

  1. Ach opět skvělé fotky! :) Jo klidně ty youtube videa nech oddeleně, já tě tam uz dlouho sleduju :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Aaaaa pivonky milujem, podľa mňa sú krajšie aj ako napr. ruže. :) Inak skvelé fotky, takéto články môžem.
    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. skvelé fotky :) podľa mňa je dobrý nápad YT a blog oddeliť, lebo ja sama si len veľmi málo krát pustím videá v článkoch.. radšej si ich otváram priamo cez Youtube ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, děkuju za názor, já sama vidím, že to nemá na blogu takový ohlas. Budu je dávat jen k těm článkům, ke kterým se to bude hodit, takže nejspíš vlogy k cestovatelským článkům :)

      Vymazat
  4. Víc takových článků! Doufám, že jste si to teda fakt užili!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny článok & fotky! Miluejm takéto cestovateľské články.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  6. Bozeee, to je Barca! Úplně ti rozumím v tom, že jste si padly do oka a díky Erasmu by jste pro sebe pomalu dychaly..Já s ní byla na Erasmu právě teď!!!!! A cítím to stejné! Jen tak procítám tvuj blog a narazim na tohle! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee a ty můj blog už znáš delší dobu? A teď jsi s Barčou v Portu? No to je mi ale náhodička, boží toto :) Už se moc těším, až ji uvidím, jak se vrátí zpátky do Prahy, zrovna tam mám cestu :) Užívejte!

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)