Naomi Campbell Bohemian Garden

Ahoooj, ani nevíte, jak krásný pocit to je, psát vám těsně po státnicích, kdy ze mě spadl veškerý stres a teď vím, že nic nemusím :) Kdo máte za sebou maturitu, státnice nebo klidně i těžkou zkoušku, mi určitě dáte za pravdu. Od teď se zase budu plně věnovat blogu, chystám hlavně změnit design, chci začít více natáčet videa, tak se na všechno těšte! Dnes si dáme takovou napůl recenzi, napůl tip na zajímavou soutěž, která probíhá na Instagramu.


K recenzi mi byla poskytnuta nová vůně od Naomi Campbell, která je výjimečná tím, že vychází v létě. Vůně od Naomi jsou totiž vždy spíš těžké a sladké a vydávané na podzim. Toto léto Naomi přišla s odlehčenou verzí, která se jmenuje Bohemian Garden. Jedná se o květinovou vůni, což už napovídá obal vůně, který je velmi barevný a hravý.

Hlava: květy broskvoně, citrón, hruška
Srdce: růže, jasmín, květy pomerančovníku a bavlníku
Základ: santalové a cedrové dřevo, pižmo
Flakónek vůně má tvar drápu divoké kočky, šelmy, ke které je Naomi přirovnávána. Tvar flakonku je bezpochyby originální, svým způsobem se mi líbí, ale zase to není nic, co by mě úplně odrovnalo. Vůně se mi zamlouvá, jak víte, květinové a ovocné vůně mám nejraději, takže Bohemian Garden se mi trefila do vkusu. Nevydrží nijak dlouho, po 2-3 hodinách už ji na sobě necítím. Tato 30ml eau de toilette stojí 690 Kč, mají ji i v menší 15ml verzi nebo ve stejném objemu jako eau de parfum.

Vůni seženete v DM drogeriích a když si ji tam koupíte, dostanete k nákupu květinovou čelenku, jako mám já na první fotce. S čelenkou a vůní se pak stačí vyfotit na Instagram, přidat hashtag #mojeNaomi, nasbírat co nejvíce lajků a soutěžit tak o poukazy na letenky od Student Agency. Soutěž trvá do 11.7. a více informací najdete na www.ncbohemiangarden.cz :)

Jak se vám vůně zamlouvá? Zkusíte si ji koupit a zasoutěžit si o letenky? Dejte mi vědět v komentářích, už se na ně těším!

7 komentářů

  1. To jako vážně hrají na "lajky"? Nešťastná volba, dle mého názoru.. :) Vůně ale vypadá krásně!
    Jinak ani nevíš, jak ti ty úspěšný státnice závidím, já už jsem z tý školy děsně vynervená :/ Moc gratuluju! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to poněkud nešťastné no, spíš bych hrála na originalitu fotky, ale zas když to má být selfíčko s květinovou čelenkou a voňavkou v ruce, tak asi moc originální fotka vymyslet nejde :D
      Děkuji Kačí a věřím, že i ty všechny zkoušky zvládneš!

      Vymazat
    2. Přesně tak, ale co už :) Navíc ta čelenka je nádherná.
      Děkuju moc!

      Vymazat
  2. Gratuluji k úspěšným státnicím. Tato vůně může vonět hezky. Líbí se mi flakonek, ale o letenky asi soutěžit nebudu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Milujem tvoje články a fotky sú úžasné! ♥

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat
  4. Docela mě zaujala, budu muset dojít očichat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji ke státnicím. Ta první fotka je nádherná.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)