L'Occitane pleťové mýdlo s bambuckým máslem

O zajímavé kosmetické produkty teď u mě na blogu nebude nouze. Dnes vám představím jeden z nich, a to konkrétně pleťové mýdlo s obsahem bambuckého másla od L'Occitane. Přesněji se jmenuje Extra jemné mýdlo na obličej, obsahuje 7 % bambuckého másla a slibuje jemné čištění pleti bez vysušování. Je vhodné na každodenní použití jak na ráno, tak na večer.

Na začátek musím opět vyzdvihnout obal, je krásný, minimalistický a zároveň upoutá pozornost. Co se L'Occitane hodně povedlo, je ten malý otvor na spodní straně, který slouží k odtékání případné vody, aby nezůstávala v krabičce a mýdlo v ní neplavalo. To mi přijde jako super vychytávka a myslím si, že by přesně takto měly být koncipované i šampuky od Lushe, co myslíte?
 Mýdlo velmi příjemně voní, je to naprosto čistá vůně, taková, jakou znáte z klasických tuhých mýdel, obohacená o božskou vůni bambuckého másla. Mýdlo je svou velikostí (80g) tak akorát do ruky. Používám ho tak, že si navlhčím obličej, navlhčím i mýdlo, párkrát si s ním přejedu po obličeji a potom obličej začnu masírovat, aby mýdlo napěnilo a pleť vyčistilo. Někdy použiju i kartáček od Braunu. To pak vidím, jak jsou jeho štětinky špinavé... Mýdlo tedy obličej dočistí vážně moc hezky, ale bohužel mi přijde, že přeci jen mírně vysušuje. Trochu mi po jeho použití pne pleť.
 Jak se tak dívám na složení, někoho z vás by mohlo zajímat, že mýdlo obsahuje palmový olej, který je certifikovaný jako udržitelný. Já těmto věcem moc nerozumím a ani je neřeším, ale přišlo mi to jako zajímavá informace.
Co na tento způsob čištění pleti říkáte? Vyhovoval by vám? Myslím si, že pro ty z vás s mastnou pletí by to mohl být super produkt. Mýdlo stojí 365 Kč a najdete ho tady nebo v prodejnách L'Occitane. Cena mi přijde super na to množství, používám ho 1-2x týdně a zatím vůbec neubývá :) Jen jsem asi čekala, že pleť vysušovat nebude, škoda.

Dejte mi vědět, jak si pleť čistíte vy. Moc se na vaše komentáře těším!

3 komentářů

  1. Otvor na odtok je skvělá vychytávka. Obličejové mýdlo mám v tekuté podobě od Clinique a je to výborná věc. Neodličuje, zato dobře čistí.
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle mýdlo zní super, ale asi to nebude přímo na moji plet. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá byť fajn. Veľmi by som chcela od L´Occitane niečo vyskúšať ♡

    ♡ * Banggood haul* ♡

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)