Kosmetika z bornprettystore.com

Ahoj! Když mě před nějakou dobu oslovili z e-shopu bornprettystore.com, jestli bych nechtěla opět navázat spolupráci, byla jsem moc ráda. Na jejich e-shopu si vyberu vždy něco zajímavého. Tentokrát mi do oka padlo hned 5 věcí - sypký transparentní pudr, "zmizík" makeupu, dvě tekuté rtěnky a nádherné zlaté náušnice ve tvaru lapačů snů. Ty teď moc ráda nosím, vypadají v uších skvěle. K opálené pleti půjdou ještě lépe, takže už se na léto těším! Najdete je TADY za cenu $2.50, mají je i ve stříbrné variantě.

Co se týče pudru, moc se mi líbí obal, je mintově zelený, minimalistický a skladný. Pudr obsahuje i labutěnku, která je na obličeji velice příjemná. Pudr má bílou barvu, která se ale na pleti stane transparentní. Pleť nádherně zmatní a vydrží mi tak celý den. Opět nutno podotknout, že mám normální až suchou pleť, a normálně se zas tak nelesknu, proto mi všechny pudry drží dobře a dlouho. Jeho parfemace je jemná pudrová (jak jinak) a stal se mým oblíbencem. Seženete jej TADY za cenu $3.97 a mají i další dvě zabarvené varianty.
"Zmizík" makeupu, jak tomuto produktu říkám, je něco úplně neobvyklého. Ještě nikdy jsem nic podobného neviděla u žádné značky, právě proto jsem si ho vybrala na vyzkoušení. Ráda vám tady ukazuju nevšední produkty. Nejsem si jistá, na jaké bázi to funguje, ale zkrátka když přetáhnete linky, obtiskne se vám řasenka, přetáhnete si rtěnkou mimo rty, použijete tento korektor makeupu a vyzmizíkujete nežádoucí tahy. Funguje to vážně skvěle a já už v podstatě nepoužívám tyčinky do uší na tyto drobné opravy makeupu. Tento malý zázrak seženete TADY za cenu $2.88.
Tekuté rtěnky jsem si vybrala v odstínu 3 a 12, ale všude možně po ebayi, Aliexpressu a jiných asijských e-shopech seženete těch odstínů nespočet a asi nepotkáte dva úplně stejné. Jeden je sytě růžový a druhý sytě fialový, oba jsou nádherně pigmentované. Na rty se nanáší skvěle, jejich pěnový aplikátor je precizní. Zaschnou do matna a na rtech vydrží poměrně dlouho. Jen mám s nimi problém, že pokud stisknu rty k sobě na delší dobu, rtěnka se mi ze spodních rtů úplně oddrolí (to asi není slovo, ale chápete) a přilepí se na horní rty, což vypadá hrozně. Pokud si na to ale dám pozor, rtěnky na rtech vydrží do prvního jídla, a i to jídlo přežijí celkem obstojně. Když jsem si je objednávala, stály $1.99, teď se dívám, že jsou za $3.32, což není zrovna výhodné. Na ebayi je seženete i pod dolar... Pokud by se vám ale líbily nevšední odstíny jako modrá, zelená, tmavě hnědá, seženete je TADY.
Nezapomeňte, že pokud budete z bornprettystore.com objednávat, zadáním kódu DDJ61 získáte 10% slevu na váš nákup :) Doufám, že se vám recenze líbila a našli jste si v ní to své, co vás zaujalo. Jsem zvědavá, co mi napíšete v komentářích, těším se na ně!
Článek je přednastavený, jsem v zahraničí.

9 komentářů

  1. Jo na ty rtěnky jsem s etaké dívala jsou opravdu moc pěkné odstíny :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Ten fialový lesk si na sobě nedokážu představit, ale ten růžový může být fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  3. ten zmizík mi přijde jako naprosto geniální věc :) ty rtěnky jsem už viděla na ebay i aliexpress, ale četla jsem tam spoustu komentářů, co se složení týče - prý v tom nejsou zrovna skin-friendly složky :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dost možné, když to stojí pár korun... Naštěstí rtěnky nenosím zas tak často, a takovéto výrazné opravdu jen výjimečně na natáčení nebo na večer. Tak snad mi rty neolezou nebo tak něco :/

      Vymazat
  4. Aplauduji že nemáš odstíny jak kylie jenner hahah :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha díky :D Na takové odstíny mě fakt neužije, já raději ty výrazné červené, fialové a poslední dobou i růžové, i když tu barvu jako takovou moc nemusím, na rtech je fajn :)

      Vymazat
  5. Vybrala sis pěknou kosmetiku a moc se mi líbí náušnice :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Veru, to mně taky, skoro je nesundávám! Ještě až se opálím o něco víc, tak budou vypadat skvěle :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)