Co je v mé kabelce? | What's in my bag VIDEO

Ahoj, všechny vás zdravím a moc vám děkuju za všechny gratulace k úspěšným státnicím. Pořád si to úplně neuvědomuju, že to mám fakt za sebou :) Menší odměna mi přišla už ve středu v podobě balíčku z e-shopu Douglas, těšte se na unboxingové video spojené s haulem dalších nových věcí. Od rodičů mám slíbený objektiv na zrcadlovku, tak už se pomalu začnu rozhlížet, a chci si konečně nechat udělat ty brýle, jak jsem psala v posledním wishlistu. Přítel mě včera vzal na skvělou večeři, takže co vám budu povídat, mám se skvěle! Doufám, že vy taky a užijete si nadcházející víkend ;)

Dnes tu mám pro vás krátké oddychové video o tom, co běžně nosím v kabelce. Je to poměrně oblíbený formát videí, já už ho kdysi dávno točila, ale to nestojí za zmínku. Proto tu je update :) Dejte mi vědět, co v kabelce nosíte vy, jestli tam toho taháte méně nebo více? Těším se na vaše komentáře!

3 komentářů

  1. Opět skvělé video :) Já toho tam moc nenosím jen penezenku klíče :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi ti to pristane... :) a rúž je úžasný? čo to jee?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Budu ho ukazovat v dalším videu v haulu, je z internetu za pár korun, ukazovala je třeba Terka z TChicChannel ve videu :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)