NYX Proof it!, Above and Beyond korektor a setting spray

Ahoj! Jelikož už zítra se v Praze otevírá NYX obchod v OC Nový Smíchov a ve vybraných Douglasech už jsou rozšířené NYXí stojany, přináším vám dnes další recenzi produktů této značky, abyste se mohly inspirovat, co si koupit. Představím vám bázi pod oční stíny Proof it!, korektor v kalíšku Above and Beyond a fixátor make-upu s matným finišem. Jdeme na to!


Všechny tři produkty mají minimalistický černobílý obal, což se mi moc líbí. Báze Proof it! má klasický pěnový aplikátor a je zabarvená mírně do tělové barvy, nicméně po rozetření na víčku nejde vůbec vidět, krásně splyne s barvou víčka a zároveň zakryje nevzhledné žilky. Slouží jako perfektní podklad pod oční stíny, které mi s ní vydrží celý den. Nutno podotknout, že nemám mastná víčka, a tak mi většina stínů vydrží celý den i bez báze. Nicméně tato báze prodlužuje jak jejich výdrž, tak také zintenzivňuje barvu stínů, což je skvělé.

Korektor Above and Beyond slibuje plné krytí nedokonalostí, jeho konzistence je máslovitá a pokud bych ho měla srovnat s Catrice Camouflage, tak by se dal určitě použít i pod oči, není tak suchý jako ten od Catrice. To plné krytí ale úplně nemohu odsouhlasit, v tom mi přijde lepší právě Camouflage. Jinak se NYX Above and Beyond pěkně zapracovává do pleti jak prsty, tak beauty blenderem a vydrží na obličeji opět celý den, nikam neutíká. Pod oči ho nepoužívám, takže o zalézání do vrásek nemohu psát, ale jak už jsem zmínila, konzistenčně mi přijde lepší než Camouflage. Nicméně z něj nemám tak super pocit, zkrátka mě neodrovnal tak jako Camouflage.
Tady vidíte kotektor a bázi na ruce, pokud tedy vůbec něco vidíte. Odstínově mi oba produkty hodně sedí, bázi mám v odstínu 01 a asi ani jiný nedělají, korektor je v odstínu 01 Porcelain, tedy ten nejsvětlější.
Fixátor makeupu s matným finišem používám vůbec poprvé. Jak už jste asi z mých recenzí vyčetli, mám normální pleť a tak nějak mi na ní pěkně drží skoro všechno, proto jsem fixátor makeupu nikdy nevyhledávala. Občas se ale stává, že mi v průběhu dne sleze pudr a začínám se na čele a bradě lesknout, což by tento matující fixátor měl eliminovat. A taky, že ano. Po nalíčení si jím přestříkám pleť (pozor na to, abyste měly dobře zaschlou řasenku, pokud nepoužíváte voděodolnou, jinak se vám rozteče a obtiskne) a do večera nemusím nic řešit. Sprej malinko smrdí po alkoholu, což je asi očekávané, ale není to nic, co bych nepřežila. Stal se mým skvělým pomocníkem!

Jak vidíte, v zásadě jsem se všemi NYX produkty spokojená. Tak doufám, že vás dnešní recenze inspirovala a ty z vás, co jsou z Prahy, už vědí, na co se zítra v NYX butiku zaměřit :) Těším se na vaše komentáře, dejte mi vědět, jestli už od NYXu něco máte nebo se chystáte si co nejdřív něco pořídit.

8 komentářů

  1. já už nedočkavě vyhlížím NYX eshop, tenhle matující fixátor make-upu určitě přihodím k nákupu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, měl by být na přelomu května a června :) Ale v Liberci v Douglasu je taky už rozšířený stojan plný NYX produktů, tak tam určitě mrkni!

      Vymazat
  2. Co se týče té báze pod oční stíny, naprosto s tebou souhlasím! Je vážně skvělá a barevnou intenzitu zvírazní vážně mega dobře :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych se tam hrozně ráda zítra stavila, hlavně kouknout na Lingerie tekuté rtěnky, které prý jinde nejsou, bohužel ale netuším, jak to stihnu. Smolaři mají školu i v pátek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo no ty fakt nikde jinde nejsou a z toho, co jsem viděla, jsou skvělý! Tak tam zajdeš příští týden, snad jsou dobře zásobení a nebude to hned vyprodané :) Se školou v pátek s tebou naprosto soucítím, měla jsem to takhle dva roky...

      Vymazat
  4. Já si od NYXu chystám pořídit jejich matný lip cream v odstínu Prague, ten fakt musím mít. Jinak jsem si od nich pořídila tekutý korektor, který je naprosto dokonalý.


    Weleda | Rodinný set tradičních výrobků

    OdpovědětVymazat
  5. Takže matující fixátor je právě na Nyx wishlistu!! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Super článok! :) Tieto veci od NYX som ešte neskúšala :) Ale asi to zmením :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)