Been to lately

Ahoj! Doufám, že se máte dobře, já jsem v nekonečném víru učení, kdy ráno vstanu a vím, že mě zase čeká to samé jako včera a mám pocit, že stejně nic neumím. Zpříjemňuji si to chozením do práce a samozřejmě fanděním hokeji - #spolecneprozlato <3 Taky si hrozně užívám líčení, když už jdu někam ven, vyloženě si hraju. Snad se mi tento týden konečně podaří natočit haul, nakupilo se mi toho spousta, něco už jste tady i viděli, ale mám chuť natočit haul, tak se na něj těšte. Dnešní článek bude takový random mix fotek z našeho výletu do Olomouce, z návštěvy výstavy Andyho Warhola, pár fotek z lomu Hády, zkrátka fotky, které jste tu ještě neviděli. Tak jdeme na to :)
Selfíčko před orlojem focené minimálně na pětkrát, protože Tom se kvůli větru pořád ksichtil nebo mrkal :D

 Geniální malba na zdi, když přicházíte do centra Olomouce :)
 Dominanta Horního náměstí, zrovna obklopená zábradlím, které kazí fotku.
 Horní náměstí jako na dlani :)
 Nádherný zákon rozkvetlých kytiček, který se stal úvodní fotkou blogu na FB.
 Majestátní ketadrála sv. Václava
 Malebný pohled na řeku
A na konec rozkvetlé narcisy <3
 Plechovky Campbell's na výstavě děl Andyho Warhola.
 Klasická Marylin krát deset
 Co je to za frajera?
A ještě jednou plechovka před vstupem na výstavu. Za studentské vstupné 50 Kč to bylo moc fajn, ale možná jsme čekali, že tam toho bude víc. Kdybych za to měla dát 90 Kč klasické vstupné, asi jsem trochu zklamaná.
 Do lomu Hády jsme se vypravili jeden víkend, máme to úplně přes celé Brno, takže nám nejvíc času zabrala cesta, ale stálo to za to. Sluníčko svítilo, takže výhled byl krásný.
 Já už v lomu jednou byla, to mi bylo snad 14, když jsem jela do Brna na výlet za kamarádkou, která se sem z Kroměříže odstěhovala. Už tehdy mi to místo učarovalo, tak jsem tam vzala i Toma. Mít to blíž, klidně tam chodím častěji, na procházku, na vodárku, něco popít, proč ne :)


Pokud jste z Brna a ještě jste v Hádech nebyli, tak to rychle napravte :) My se snažíme teď cestovat a výletovat aspoň po okolí, v létě snad zase vyjde nějaké to evropské město (Berlín nebo Amsterdam). Pokud byste měli nějaký tip na výlet do okolí Brna, sem s ním! Chceme se s Tomem co nejdřív vypravit lodí přes přehradu na hrad Veveří a moc rádi bychom navštívili Hradec Králové, tak uvidíme. Třeba se tu brzy objeví podobný "been to lately" článek :) Mějte se krásně!

3 komentářů

  1. Krásný fotky, Ani :) To je hezký, ty jsi mě a Jendu inspirovala na Olomouc (po státnicích :D), a naopak kdybys chtěla tipy na Hradec, určitě napiš :) Původně jsem z HK, v Brně jsem jen teď přes školu (a asi teda i dál, ale...HK prostě znám :D ).
    Káťa - http://sparkofrandomness.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)