Rimmel novinky | březen 2016

Ahoj, dnes mám za sebou náročný den, tak přejdeme hned ke článku. O tom, co jsem dělala a kde jsem byla, se tu stejně velice brzy dozvíte. A pokud to chcete vědět hned, sledujte mě na Facebooku a Instagramu :)
Jak už asi z různých blogů víte, Rimmel v půlce března představil další novinky, které už jsou dostupné v drogeriích. Jedná se hlavně o novou kolekci gel laků a nové hydratační rtěnky Moisture Renew. Ke mně se dostal krásný odstín červeného laku, speciální topcoat a rtěnka v naoranžovělém odstínu.


Nová rtěnka Moisture Renew sheer & shine přišla na trh jako přírůstek do stávající kolekce rtěnek Moisture Renew. Koupíte ji ve čtyřech odstínech, a to svěží růžové, jasně korálové, třešňově červené a "chic" neutrální barvě. Já mám odstín #600 Spin all spring, což je na první pohled výrazná korálová barva, ale ve skutečnosti je na rtech velmi jemná. Rtěnky Sheer & Shine obsahují jedinečné ingredience jako výtažky z granátového jablka, mořské sérum, hyaluronové sérum, vitamíny A, C a E a mangové máslo. Díky všem těmto složkám budou vaše rty krásně zvláčněné a hydratované.
 Rtěnka v sobě obsahuje jemný shimmer, což ne každému musí vyhovovat, ale mně to ke konceptu této rtěnky tak nějak sedí. Rty díky tomu vypadají fakt šťavnatě :) Rtěnka má super texturu, nezalézá mi do vrásek, naopak rty krásně vyhladí. Nevydrží dlouho, stačí se napít a už se začne vytrácet, ale od hydratační rtěnky, která sklouzává spíše až k balzámu, bych žádné zázraky neočekávala. Rty hydratuje hezky a navíc voní. Řekla bych, že to je ideálka na jaro / léto, kdy nechcete nosit žádné výrazné barvy na puse. Doporučená cena je 129 Kč.
Kolekce laků Super Gel slibuje dokonalou manikúru za pár minut. Vysoký lesk nehtů a dlouhá výdrž až 14 dní. Kolekce obsahuje 19 odstínů, z čehož 10 jich navrhla Kate Moss. #042 Rock N Roll je klasická výrazná červená, kterou já osobně využiji nejvíc, červené nehty u mě vedou. S laky Super Gel není potřeba používat podkladovou bázi, ta už je součástí textury barevného laku. Stačí tedy nanést dvě vrstvy barevného laku a potom přelakovat vrstvou topcoatu. Lak velice rychle zasychá a nehty jsou potom nádherně lesklé a hladké, vypadají opravdu nádherně upraveně. Super Gel se odlakovává klasickým odlakovačem, jde to možná trochu hůř než u klasických laků, ale pokud máte dobrý odlakovač, tak ani rozdíl nepoznáte :)
Jediné, s čím mám zásadní problém, je výdrž. Jako pardon, ale mně ty nehty nevydrží ani dva dny, natož tak dva týdny. Velice rychle se mi začnou olupovat špičky nehtů a po pár dnech začínají být vidět ošoupané bílé konce. A to nedělám nic extra, pracuju v kanceláři, ne rukama. Takže za mě velké zklamání a podle mě za cenu 169 Kč není o co stát. Klasické laky od Rimmelu mi udělají lepší službu... 
Už jste na tyto Rimmelácké novinky narazily? A vyzkoušely jste je? Co říkáte na ty laky, taky vám dlouho nevydrží? Mně přijde, že každá značka teď dělá svoje gel laky, ale přitom to za moc nestojí. Nebo znáte nějaké, které jsou super? Těším se na vaše komentáře :)

9 komentářů

  1. Rúž vyzerá lákavo, ale keďže ich mám doma viac ako som schopná spotrebovať, tak ma necháva chladnou. Ja som to s lakmi z drogérie úplne vzdala. Nech robím čokoľvek, vydržia mi bez poškodenia maximálne dva dni. Aj to je nadľudský výkon. A celá vec s akože gel lakmi mi príde zbytočná, keďže ako píšeš - tiež nič nevydržia.

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  2. Tato nová kolekce laků mě moc nezaujala, četla jsem už docela dost recenzí a zatím nic moc, myslím, že dokonale stačí laky o polovinu nebo i o třetinu levnější, které Rimmel do teď nabízel. Doufám, že ty levnější laky budou nabízet pořád.

    OdpovědětVymazat
  3. To je škoda, že ten lak dělá takové neplechu, protože červená barva je moje oblíbená a chtěla jsem si ho pořídit, ale když dělá tohle, tak mě to trochu odrazuje, protože přece jenom 169 Kč není málo za lak na nehty.

    OdpovědětVymazat
  4. Upřímně mě nezaujala ani jedna novinka natolik, že bych si pro ně musela běžet do obchodu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kolekce je to sice pěkná, ale nijak mě neoslovila. :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnka mě moc nenadchla, ale za to laky mega ano! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. rúž vyzerá super a laky tiež, ale tvoja recenzia ma prekvapila, lebo som čítala, že vydržali aj celý týždeň :O

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama nevím, čím to je, většinou mi na nehtech drží všechny laky v pohodě, ale tohle jsem zkoušela tak, jak říkají - bez podkladové báze, pak i s ní a prostě nic, na druhý den se to začne ošoupávat :/

      Vymazat
  8. Ty laky mě docela zaujaly, ale po tvé recenzi si je určitě nekoupím. Za takovou cenu bych čekala mnohem víc. Díky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)