New in #66

Ahoj! Dlouho tu nebyl new in nebo haul, tak jsem se rozhodla vám opět ukázat mé nové věci. Mám tu převážně kosmetiku, pár kousků oblečení a pak takové tři random věci. Ještě jsem vám chtěla ukázat vyvolané fotky z Lomo foťáčku (který jsem kdysi dávno vyhrála ještě na votočvohoz a jeden film na 36 fotek jsem fotila 3 roky, než jsem ho konečně vyvolala), ale těm s dovolením věnuju samostatný článek. Jsou to většinou fotky z cest, ale tím, že jsou z Lomo a ještě focené fish eye objektivem, jsou výjimečné a zaslouží si tu být :)


Šampon od L'Oréal mi spolu s peelingem od Bourjois přišel z parfemy-elnino.cz, šampony mi dochází, tak jsem si vybrala tento Pure Resource na normální vlasy. A v drogerii jsem si ještě vzala Dove Oxygen Moisture, který už jsem chtěla zkusit dávno. Ráda používám zaráz dva šampony a střídám to, vlasy si totiž lehce zvyknou. V DMku jsem si ještě koupila lak na vlasy od Balei, který mi vyhovuje, takže už mám druhé balení. Pak mi došel i deodorant, tak jsem sáhla po Sensitive od Balei, já deodorant stejně používám jen na doma, tak nepotřebuju nic extra :) Mé poslední nákupy jsou dva krémy na ruce, jeden od Alterry z Rossmannu s vůní brusinek a vanilky (och) a druhý od Cienu z Lidlu s vůní levandule a mléka. Od Rimmelu mi přišly jejich novinky - gelové laky a jemná rtěnka. A z krasa.cz mi přišla nová řasenka od L'Oréal Volume million lashes Féline.

 Po delší době jsem zavítala do Pepca, koukala jsem se tam hlavně po nějaké hezké kabelce střední velikosti, ale bohužel jsem nepořídila. S prázdnou jsem ale neodešla, zaujal mě rámeček s nápisem Smile more za 19 Kč a taky dortová forma za 59 Kč. Všude jinde ji pod stovku nekoupíte a já zas tolik dortů neupeču, tak jsem sháněla něco levného. Ještě jsem v ní nepekla, ale třeba tento víkend to prubnu a pak dám vědět, jestli forma stojí za to :)
 Na Facebooku jsem vám psala, že si chci koupit bílé kalhoty. Nakonec jsem si vybrala na e-shopu H&M kalhoty s vysokým pasem, které na fotce vypadaly fakt dobře a za 349 Kč ještě s poštou zdarma nebylo co řešit. Jenže když mi přišly, ty kalhoty vypadaly úplně jinak. Nejsou bílé, spíš takové krémové a průsvitné, takže pokud se rozhodnu je nosit (sedí mi hezky), bude potřeba pod to nosit tělové prádlo. Takže jsem trochu zklamaná, posuďte sami, že TADY vypadají jinak. Pruhované tričko mám taky z H&M, z kamenného obchodu, díky kamarádce, co tam pracuje, mě vyšlo na stovku. Ten khaki top vedle je z Berhsky a podržte se, stál mě 59 Kč. Je to takový ten dlouhý top s rozparky na bocích, už se moc těším, až vám s ním nafotím outfit! A košile napravo je původně taky z H&M, ale kupovala jsem ji v sekáči za 80 Kč. Krása, nosím ji teď fakt často, je taková tričkovitá, žádná upnutá košile, spíš volnější halenka s límečkem.
A poslední věcí je podložka na cvičení, kterou jsem za 229 Kč kupovala ve Sportissimu. Už jsem se na Facebooku zmiňovala, že jsme s Tomem trochu upravili naše stravování a teď, jak začíná jaro, chceme začít i cvičit. Nehubneme, spíše zpevňujeme těla :) Já jsem zatím cvičila jednou level 1 z 30 day shredu a jednou week 1 z Ripped in 30 od Jillian. Nechci to jet nijak v kuse, spíš tak 2x do týdne si zacvičit, když mám chuť a náladu. Třeba to přinese nějakou menší změnu, pak ještě přidám kolo.

Co jste si naposledy koupili vy? Začínáte s přicházejícím jarem také trochu formovat postavu? Těším se na vaše komentáře a mějte super víkend :)

8 komentářů

  1. Ty krémy na ruce od Cienu vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nějaký krém z Lidlu si určitě koupím :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ve cvičení takhle aktivní pořád, ale teď jsem začala chodit do posilovny. Dříve jsem si cvičila buď doma, sportovala venku nebo chodila na skupinové lekce. A v té posilovně mě to hodně baví a makám teď takhle :). Z kosmetiky mě hodně zaujal šampon od Loreal

    OdpovědětVymazat
  4. Ou, podložku na cvíčo také sháním! Díky za tip, do Sportisima se podívám :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Oba krémy na ruce vypadají dobře. Zkusím se po nich podívat.

    OdpovědětVymazat
  6. Peeling Bourjois mám v plánu zkusit také :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krem na ruce cien si chci koupit.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)