Harry Potter TAG (video)

Ahoj! Kdo mě sledujete na instagramu, tak už víte, že mám bakalářku úspěšně odevzdanou, tato šílená fotka je toho důkazem :D Pořádně jsem to oslavila na akci Bounce Bounce, to, že jsme šli spát ve 4 asi mluví za vše... Momentálně jsem na otočku u rodičů v Kroměříži a relaxuju. Mimo jiné mám v plánu vyrobit si cestovatelský deníček z fotek z Loma, vstupenek, pohledů z cest apod., tak snad seženu nějaký hezký deníček a vy se tady potom těšte na DIY! Taky mám v plánu oprášit nošení brýlí, protože cítím, že poslední dobou dávám očím zabrat a celodenní nošení čoček není pro ně to pravé. Nevíte, jestli mi v optice jsou schopní změřit zrak a rovnou objednat skla do mých vlastních obrouček? Nemusím chodit k očnímu, aby mi napsal "recept" na dioptrická skla? Díky a mějte fajn víkend, pro jehož zpříjemnění vám určitě poslouží i moje nové oddechové video :)


6 komentářů

  1. Já se musím přiznat, že mě Harry Potter úplně obešel. Jasně pár filmů jsem viděla, ale že bych stála frontu na půlnoční premiéry to ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na půlnoční premiéry jsem taky frontu nestála, ale je pravda, že HP byly jediné filmy, na které jsem byla ochotná jít do kina. Jinak mi to přijde jako zbytečné utrácení :) Každopádně jsi jedna z mála, koho znám, kdo nebyl Harrym ovlivněn!

      Vymazat
  2. ááá, toto video ma hrozne potešilo, lebo Harryho milujem! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Harryho naprosto zbožňuju.. A to jsem s ním ani nevyrůstala, všechny knížky jsem přečetla až někde v 9. třídě a v prváku na gymplu. Ale znamená pro mě naprosto jiný svět, do kterého se kdykoli ráda ponořím a pak si přeju, aby byl kouzelnický svět i ve skutečnosti.:D Nedávno jsem začala číst Harryho v originále, protože do čeho jiného se pro začátek pustit, než do něčeho, co zná člověk skoro nazpaměť..:) Jinak bych ti chtěla pochválit účes, tahle délka ti fakt sekne!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, je to úplně jiný svět, do kterého se ráda ponořím :) Číst HP knížky v originále mám v plánu už pěkně dlouho, já teda čtu v angličtině naprosto běžně, ale právě HP mi chybí přečíst. A moc děkuju za pochvalu účesu, pořád přemýšlím, co s tím udělat, jestli to zase zkrátit nebo jen trochu prostříhat a délku nechat. Ale říká mi hodně lidí, že mi to takto sluší, tak asi zatím experimentovat nebudu. Díky :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)