16/4/2016

Ahoj! Dnes jsme spolu s Káťou využily pěkného počasí a šly fotit outfity, tak se tu na ten můj můžete těšit velmi brzy. Konečně zase po zimě to tu trochu ožije :) Jinak jsem včera byla posedět s kolegy s práce a trochu jsme si i trsli, moc fajn to bylo, potřebovala jsem se trochu odreagovat. Už mi i odpověděla vedoucí, tak se zítra pustím do finálních úprav bakalářky. A jak se máte vy, co provádíte o víkendu? :)


Tento rámeček z Pepca už jste viděli v new in článku, už ho tam sice nemají, ale mají plno jiných krásných dekorací za pár korun :) / Selfíčko před blogerským bazárkem a první vyvětrání křiváku.

 Kartička na volnou aktivitu v jazykovce Teach Me, která ještě nebyla využita, ale plánuju to. Workshop s Karolínou na téma travel hacking byl totiž super! / Miluju slané snídaně a k tomu kafíčko z Nespressa <3
 Výlet do Olomouce a zastávka v Café La Fée. / Horní náměstí a typický sloup a radnice.
 Katedrála sv. Václava / Vysoce umělecká fotka z další super olomoucké kavárny Druhý domov.
 Momentka z výstavy Andyho Warhola na Špilberku. So true! / Ještě když rostly sněženky...
 Super Gel lak od Rimmelu, vyfoceno po nalakování a druhý den už se začaly ošoupávat špičky :( / Tato fotka má na mém instagramu přes 300 likes, doteď to nechápu. Každopádně hermelíny s ořechy zakápnuté medem a k tomu bílé hrozno, to je prosím pěkně úžasné jídlo, jako svačinka nebo i snídaně. Inspirace u Smoothcooking.
 Moje velikonoční snídaně a zhřešení v podobě mazance a makovce. A kakao <3 / Relax v Café Punkt, nové brněnské kavárně, která určitě stojí za to.
 Bokka na Flédě aneb #nighttoremember / Mexický večer u kamarádů, takže grande sombrero, tequila a smažené kobylky. Super zážitek!
 Flowers. Flowers everywhere. Plnej instagram toho, v podstatě je to hroznej kýč, ale tomu se nedá odolat O:)
 Nádherný západ slunce, pohled z Petrova. / Nálož novinek od L'Occitane, těšte se opět na recenze!
Výtahovka před schůzkou s vedoucí BP a premiéra mých světlých kalhot z H&M. Nakonec jsem si je nechala a nelituju, nosím je teď moc ráda :) / Blogerské odpoledne ve SKOGu, které určitě budeme pořádat častěji. #brnenskeblogerky

8 komentářů

  1. Moc pěkný random ;). Rozkvetlé stromy miluju i přesto, že je to takový klišé :D

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta jazykovka Teach Me musí být super, něco podobného bych také potřebovala :D No a ty rozkvetlé stromky, aach - nádhera, žádný kýč! :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na fotce z výtahu máš moc hezkou kabelku. Nějakou takovou bych taky potřebovala. Odkud ji máš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, mám ji už asi 3 roky a pořád vypadá jako nová! Mám ji z eshopu kabea.cz, tu stejnou už tam neseženeš, ale musím říct, že mají fakt kvalitní kabelky za fajn ceny :) Mě stála myslím 700!

      Vymazat
  4. Vsechny fotky jsou povedene.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Teším sa na outfit :) inak tá poukážka na angličtinu, to ti teda závidím, brala by som ju všetkými desiatimi :) a do očí mi udrel hermelín, ktorý strašne moc milujem a mohla by som ho jesť od rána do večera, takže sa nečudujem, že tá fotka bola taká úspešna, haaha :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Taky už jsem se úplně těšila na jaro, až už konečně pozměním outfity :D a těch rozkvetlých stromů a taky tulipánů je v poslední době opravdu celý instagram i další sociální sítě, ale člověk si prostě nedokáže pomoct, když jde kolem :D

    OdpovědětVymazat
  7. Milujem PEPCO! Haha. Je tam mnoho úžasných dekorácií ako aj oblečenia a je to taký ten obchodík, o ktorom veľa ľudí nevie (alebo aj keď áno, tak ho nejakým spôsobom zavrhujú) ale naozaj sa tam dá nájsť veľa krásnych vecí. A veľkonočné raňajky by som hneď zjedla!!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)