VLOG | Bazárek, Olomouc, Warhol, Piknik box

Ahoj, zdravím vás takto při neděli, prvním jarním dni a taky mezinárodním dni makronek a štěstí. Krásný den, no ne? Já ho trávím výzkumem, hledám data k bakalářce, všechno ve španělštině, které teda tak tak rozumím, abych věděla, jestli hledám to správné... Ale snad už to vypadá, že bych brzy mohla mít vše pro to, abych si sestavila model, držte palce :) No ale jinak jsme tento víkend měli s Tomem nabitý a nezaháleli jsme, ostatně všude jsem vás vzala s sebou prostřednictvím dnešního vlogu, tak na něj pojďte mrknout!

P.S.: Díky všem, co mi na Facebooku napsali tipy na kavárny a podniky v Olomouci, vybrali jsme si Denisova šest, Café la Fée a kavárnu Druhý domov a všude se nám moc líbilo a chutnalo nám. Zajímal by vás ještě fotočlánek z Olomouce? Těším se na vaše komentáře :)

5 komentářů

  1. Teda, Olomouc musíme taky někdy zkouknout, až bude chvíle. Na makronky jsme dneska vyrazili už dopoledne a taky jsme tam moc dlouho nevydrželi, ale bylo to pěkné ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty zdroje ve španělštině ti nezávidím, snad se tím nějak "prokoušeš" :) A navnadila jsi mě na nějaký menší výlet, brzy někam musím zajet! :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Kači, já doufám, že jo! A určitě někam vyraž, je to super :)

      Vymazat
  3. My jsme byli s přítelem v Olomouci ve stejný den :D ale stihli jsme teda jen vecer. Tak jsme si udělali taky takovy maly vylet po okoli. A dokonce i v Brně na Andym jsme byli. A vsechno super! Moc se mi libi ty kavárny a restaurace, priste v Olomouci vyzkoušim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobrá náhoda, škoda, že jsme se nepotkali ještě tyjo :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)