Nespresso Prodigio - káva na dálku

V dnešním článku vám představím naprosto revoluční novinku, se kterou přišlo v březnu na trh Nespresso. Taky jste vždycky snili o tom, že se vzbudíte a bytem vám bude vonět vůně připravované kávy, kterou si hned po probuzení můžete v klidu vypít? S novým kávovarem Prodigio se tento sen lehce stane skutečností. Prodigio je totiž prvním kávovarem, který se pomocí technologie Bluetooth dokáže připojit k chytrému telefonu, a vy tak prostřednictvím Nespresso aplikace můžete kávovar ovládat na dálku. Že to zní skvěle? To teda.

Prodigio disponuje kromě funkce pro automatickou přípravu kávy ve zvolený čas i dalšími skvělými fukncemi, třeba vám hlásí prázdný zásobník vody nebo naopak plný zásobník na použité kapsle. Taky pozná, že je načase kávovar vyčistit od vodního kamene a přes aplikaci si můžete objednat sadu na odstranění vodního kamene nebo samozřejmě i vaše oblíbené kapsle.
Kávovar Prodigion prozatím seženete pouze v Nespresso buticích nebo na www.nespresso.com, ale od začátku dubna bude dostupný i na Alze a postupně i u dalších prodejců. Jeho cena je 5390 Kč, varianta Prodigio&Milk (se šlehačem na mléko) stojí 6790 Kč. Myslím si, že pokud se rozhodnete pořídit si kávovar domů, a pokud to bude Nespresso, tak už se vyplatí zainvestovat do tohoto mazlíka. Já jsem se svým Pixie Clips spokojená, ale mít doma tohle, tak už vážně nechodím na kávu nikam jinam :)

Fotky převzaty z oficiálních promo materiálů Nespresso.

Co na to říkáte? Taky vás nepřestává udivovat, jaké pokroky v technologiích se neustále dosahují a kam až to půjde? Těším se na vaše komentáře.

8 komentářů

  1. No to je paráda a ta cena je super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty funkce jsou tedy libové, jen mi teda příjde celkem zbytečně prostorný. Na takovou vychytávku se musí vlastnit i velká kuchyně :D Vypadá dokonale :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On tak mohutně jen vypadá, tedy tady ten nový jsem ještě neviděla naživo, ale ten, co mám, je malinký. U tohoto to možná dělá ještě ta nádoba na šlehání mléka, že působí tak prostorně :) No ale větší kuchyně by se hodila, to jo :D

      Vymazat
    2. to je sice hezký, ale hrnek to teleportovat neumí a ostatní funkce jsou běžné u každého kávovaru, akorát se mi to místo na telefonu ukáže přímo na kávovaru. tenhle model mi přijde naprosto zbytečný, kord když příprava nespressa je otázkou pár vteřin. Celkově nemám ráda kávovary na kapsle, není nad zrnkový kafe, které si sama vyberu než na 'směs' od nespressa..

      Vymazat
    3. Jasně, zrnkové kafe je zrnkové kafe, o tom žádná. Ale ne každý má na to, koupit si profesionální kávovar ještě s mlýnkem na zrnkovou kávu a připravovat si kávu doma na takové úrovni. Jak už jsem tu psala v předchozím článku o Nespressu, mám za to, že to je nejkvalitnější kapslový kávovar :)

      Vymazat
    4. Tak on se dá pořídit už kávovar na zrnkové kafe i pod 5000 a se šlehačem na mléko i pod 8000.. A když se pak srovná cena a kvalita kapslí nespressa se zrnkovým kafem, tak tento kávovar mi přijde velmi předražený. Je pravda, že jsem zkusila několik kapslí od různých firem a nespresso z nich vyšlo nejlépe, některé břečky (viz dolce gusto)s kafem nemají nic společného :D a stejně jsem to asi před 5 lety pila... Zrovna nejsem typ člověka, který pije denně kávu, ale když už si jí dám, tak chci nějakou kvalitní a myslím, že pro ty, kteří pijí kafe denně se vyplatí do dobrého kávovaru na zrnkový kafe investovat. Upřímně by mě docela zajímalo porovnat náklady po 2 letém používání Nespressa kávovaru se zrnkovým kávovarem (zda se toho, s dnešní kvalitou výrobků, některý kávovar vůbec dožije :D)

      Vymazat
    5. Tak s tím souhlasím, taky nepiju kávu denně a stále si občas zajdu na dobrou zrnkovou do mých oblíbených kaváren. Pro někoho, kdo ji denně pije, bude zrnkovej lepší. Tento je novinkou, časem cena určitě půjde o něco dolů :) Srovnání by bylo rozhodně zajímavé, u Nespressa vychází 1 kapsle na 10 Kč zhruba a náklady na provoz jsou fakt minimální.

      Vymazat
  3. Tak tohle je super! To musim míít! Miluju kafe a tohle vypadá jako takový malý ráj doma!:D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)