Braun Face čistící kartáček & epilátor | GIVEAWAY (ukončeno)

Ahoj! Dnes budu recenzovat přístroj od Braunu, a to čistící kartáček a epilátor na obličej v jednom. Už samotný koncept, spojit dva přístroje na obličej do jednoho, se mi velice zamlouvá. Čtěte až do konce příspěvku, protože vás tam čeká slíbená soutěž :)


V balení tedy je tělo přístroje, které funguje na 1 tužkovou baterii (což vidím jako jedinou velkou nevýhodu, v dnešní době už se baterky skoro nepoužívají a každý je zvyklý mít adaptér na nabíjení), odnímatelná hlavice s mini epilátorem, kryt na epilátor, odnímatelná hlavice s čistícím kartáčkem a ještě náhradní kartáček. Přístroj je malinký, praktický a skladný, hezky se po každém použití umývá, protože se jednotlivé části dají rozložit.
Štětinky kartáčku jsou jemné, řekla bych, že jsou vhodné pro normální pleť, pro citlivou už asi úplně ne, na to má Braun speciální hlavice. Kartáček se ovládá jediným cuplíkem, který posunete buď doprava nebo doleva - podle toho se hlavice kartáčku otáčí.
Doporučuje se pleť čistit jednu minutu s otáčením na jednu stranu a další minutu s otáčením na druhou. Já k čištění používám gel od Skin79 nebo Mizonu, na oba už tu byla recenze. Oba skvěle pění, takže čištění s nimi je radost. Ještě nevidím žádné dlouhodobější důsledky, ale už teď můžu říct, že pleť se jeví zdravější, nemám tolik pupínků a když už, tak nejsou tak hrozné. Póry nejsou tak viditelné a pleť je hladká a vypnutá.
Navíc po vyčištění na kartáčku vidím, že gel v sobě má zbytky nečistot z obličeje, takže pleť dočistí opravdu dokonale. Jen klasické čištění micelárkou a tamponkem na tohle opravdu nemá. Taky mi přijde, že do takto krásně vyčištěné pleti se lépe vstřebávají různá mazadla. Momentálně používám dost mastný olivový krém od Ziaji, někdy jsem i ráno cítila, jak mi na pleti ještě pořád naštvaně sedí, ale po použití kartáčku se vpije nádherně a ráno mám pleť krásně hydratovanou :)
 Co se týče epilátoru, svou velikostí je vhodný na epilování jemných chloupků nad rtem (přeci jen, přiznejme si to, i my ženy tam nějaký ten "knírek" máme) nebo chloupků v obočí. Obočí si trhám pinzetou a epilátorem bych se bála, že si do něj zajedu nějak moc, takže na obočí jsem ho nezkoušela. Chloupky nad rtem jsem doteď nijak moc neřešila, nemám jich zas tolik a navíc jsou světlé. Ale vyzkoušela jsem je epilátorem odstranit (stálo to dost sebezapření, ze začátku to dost bolelo) a musím říct, že je vytrhal vážně skvěle.
Já jsem tedy s přístrojem jako takovým moc spokojená, i tu tužkovou baterku nějak přežiju, přeci jen používám ty nabíjecí, ty vydrží déle a nemusím pořád kupovat nové. Přístroj Braun Face 820 seženete za cenu okolo 1300 Kč, existuje i levnější varianta 810 (okolo 1100 Kč) nebo pak dražší 830, která obsahuje ještě zrcátko se světlem a cestovní pouzdro (okolo 1500 Kč). Náhradní hlavice se pak dají sehnat v balení po 2 kusech za cenu okolo 500 Kč, a mají buď tyto na normální pleť, nebo extra sensitive, exfoliating, atd.

Zaujala vás recenze na tohoto mazlíka a chtěli byste ho mít taky? Tak to čtěte dále, protože tu mám pro vás GIVEAWAY o jeden Braun Face kartáček a epilátor. Stačí sledovat můj blog (přes GFC napravo v postranním panelu nebo přes Facebook - napište mi jméno, pod kterým mě sledujete) a pod tento článek napsat, jestli máte zkoušenost s nějakým čistícím kartáčkem. Pokud ne, proč byste právě vy chtěli kartáček vyhrát? Ke komentáři připojte e-mail a pak už jen sledujte můj Facebook, kde vyhlásím vítězku :)

Produkt do giveaway poskytla společnost Procter&Gamble, děkuji!

Těším se na vaše komentáře a držím palce :)

41 komentářů

  1. Sledujem pod tymto menom, moj mail. Katka.lazorova@centrum.sk
    Bohuzial zatial nemam skusenost s kartacikom, len s tym gumovym "cudom" z DM 😃. Zatial som doma na rodicovskej s dvomi detmi tak nemam peniazky, ale v buducnosti (ak nevyhram) si planujem kupit

    OdpovědětVymazat
  2. Moje meno pod ktorým ťa sledujem je Lucia Urbanová. Zatial nemam žiadnu kefku na čistenie pleti, tak by som bola rada ak by som ju vyhrala . Po tychto čistiacich kefkach na pleť sa pozeram už dlhšiu dobu a tymto by ste mi to ulahčili.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj. Uz hrozne dlouho si chci nejaky cistici kartacek poridit. Ale porad nevim jaky. Je jich hrozne moc. Kazda znacka ma a ceny jsou taky ruzne. Je to depresivni. Ja nez se pro neco rozhodnu, tak si snad nic nekoupi. Rekla jsem to priteli, ze bych nejaky chtela, tak mozno k vanocum. Ale jeste si pockam :-) . Kartacek bych urcite pouzivala na sebe, mam hodne cernych tecek a obcas nejaky neprijemny pupinek. Vetsinou se me drzi hrozne dlouho, treba by to pomohlo. A hlavne i pro pritele. Ty jeho cerny tecky :-D. . Aaa. Des bes :-D. Myslim, ze bychom ho vyuzili oba. U nas by si jen tak neodpocinul :-D. Na fcb te sleduji jako Dina Piglova d.piglova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. No vypadá úžasně! Já jeden čisticí kartáček mám a sama jsem byla hodně překvapená, kolik toho ještě po odlíčení z pleti dostal! Jinak ten epilátor by se mi hodil, taky mám menší knírek :D

    OdpovědětVymazat
  5. Sledujem na fb ako :Bajusik Matejkova
    Kartacek mam vyskusany iba raz..a to od znacky Mary Kay.velmi rada by som taky chcela vyhrat,pretoze s priatelom uz dlho po nejakom takom poskulujeme :)ja by som si pekne cistila tvar a onzase miluje masaze tvare :) :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Ani, kartáček vypadá super, ale nabíjecí adaptér by se hodil, to máš pravdu :-) Já žádný nevlastním, ale velice by se mi hodil, jelikož trpím na ucpané póry i tmavší 'knírek' :-(:-D Zatím si jej sama pořizovat nehodlám, penízky jdou na společné bydlení s přítelem, ale určitě by mne potěšil. Přes GFC sleduji jako Marketa a na fb jsem též.
    M.prustomerska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. FB: Peťuška Reichlová
    ja občas používam na čistenie pleti len takú silikónovú kefku... ale používať túto kefku by bolo podľa mňa oveľa zaujímavejšie... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduji jako Tereza Máslová :) FB jako Tea Máslová

    S tímto, vlastně ani s žádným jiným kartáčkem nemám zkušenosti.. Nemám pleť až tak hroznou.. ale na pupínky trpím.. sotva se jeden vyléčí, další dva se objeví.. Někde jsem četla, že tyto kartáčky vyčisté pleť až 7x lépe. Už mockrát jsem nad koupí nějakého kartáčku přemýšlela, ale moje studentské konto mi v tomto směru nějak brání.. :D Proto bych byla moc ráda za výhru, která by potěšila určitě i mamku, hlavně tedy podoba epilátoru.. :) Máš štěstí, že si s knírkem nemusíš lámat hlavu.. To my s mamčou jsme byly obdarovány docela dobře, bohužel.. :D Takže epilátor by potěšil i mě :) :D Zatím si musím vystačit s voskovými pásky..

    terina.maslova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. GFC Caroline

    Já bych takový to kartáček určitě hodně využila,protože mi někdy stále přijde, že i přes řádné odličování ta pleť není dostatečně čistá,trpím hodně na černé tečky,rozšířené pory a sem tam nějaký ten pupínek,takže si myslím, že pravidelným čištěním by se má pleť alespoň trochu zlepšila a já se nemusela bát chodit bez make upu :)

    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Žádný z těch kartáčků jsem ještě nezkoušela a moc by mě zajímalo, jak by na mně fungoval. Sleduji ja FB (Barbora Vítková). Přeju pěkný den a díky za článek :)

    OdpovědětVymazat
  11. sleduji jako elizabeth greenova tomanova.katerina@centrum.cz
    jinak chtela bych vyhrat protoze mam trochu akne a mastnou plet a vsude jsem cetla jak to pomaha v kombinaci s gelem ci penou

    OdpovědětVymazat
  12. Kartáček jsem ještě nezkoušela, protože mám hodně citlivou pleť a často se setkávám s názorem, že to není moc dobrá kombinace. Stejně mě to ale láká.
    Kde se tady dá sehnat čistící gel od Skin79? Měla jsem od nich BB krémy a ty byly super, ale vždycky jsem je objednávala přes ebay.

    elissar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivet, já ho mám ještě z doby, kdy fungoval e-shop bbcream.sk, tam měli od Skin79 všechno. Asi fakt jedině z ebay, jinak ho neseženeš. Ale je boží, s tea tree olejem, stačí ho malinko a krásně pění a vyčistí :)

      Vymazat
  13. Krásná soutěž, sleduji Tě, jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com
    Ráda bych vyhrála protože v listopadu lonského roku jsme byli s manželem na dovolené v Egyptě, kde mi epilovali obličej a nyní by se mi velice epilovač chloupků nad rtem hodil. :-))

    OdpovědětVymazat
  14. Sleduji na FB - Petra Brázdová
    S čistícím kartáčkem zatím žádnou zkušenost nemám, ale už nějakou dobu uvažuji o jeho zakoupení. Chtěla bych ho, protože mě láká představa dokonale vyčištěné pleti a to bez použití tuny vatových tampónků. :-)
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Sledujem ťa cez GFC ako Denisa ... :)
    S kartáčikom zatiaľ žiadnu skúsenosť nemám a to je dôvod prečo sa aj zapájam do súťaže. Zaujal ma, už viackrát som o tomto spôsobe čistenia pleti čítala, a tak by som ho chcela vyskúšať aj ja :)) Navyše epilátor k tomu? Znie to super!
    denie257@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Sleduji GFC i FB Vendula Janků
    S kartáčkem žádnou zkušenost zatím nemám ale ráda bych ho vyzkoušela protože jsem na něho zatím slyšela jen samou chválu :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. GFC: Natálie Danková
    Mail: natalii.dankova@gmail.com
    S žádným čistícím kartáčem ani s epilátorem na obličej nemám zkušenosti. Rozhodně bych ale obě dvě funkce využila protože jsem v pubertě takže se mi pleť zanáší více a druhá věc je to, že jsem od přírody tmavovlasá, což doprovází i tmavší chloupky a buďme upřímní, žádně slečně nesluší "Hitlerovský" knírek :D:) U blondýnek jsem si toho nikdy moc nevšímala ale u brunet je to podle mě celkem běžné a vcelku nepříjemné... Proto by bylo fajn mít nějaké chytré udělátko jako je toto:)

    NATYSPACE

    OdpovědětVymazat
  18. GFC: Anne D
    Mail: AnnaDittrichova@seznam.cz
    Žádnou zkušenost bohužel nemám, ale poněvadž mám velmi problematickou pleť a každ den si ji čistím gelem (používám řadu Oriflame Pure skin), byl by mi velkým pomocníkem.

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkný článek i fotky :)
    GFC, FB- Nikola Kotrbová
    nikola.kot@seznam.cz
    Zkušenosti mám s jakousi levnější verzí z postovnezdarma.cz, ale stejně by mě lákalo vyzkoušet i nějakou lepší verzi a třeba je i porovnat, jestli záleží na ceně nebo ne :)

    OdpovědětVymazat
  20. GFC Jako Kateřina Výmolová
    Měla jsem možnost testovat kartáček od Rio beauty a byla jsem s nim spokojena, ale cena byla přiliš vysoka, takže si ho nemužu dovolit.
    vymolovak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduji jako Il Freedomová. S těmito elektronickými kartáčky nemám žádnou zkušenost a asi jako každá bych ho i já ráda vyzkoušela. Zkoušela jsem akorát ruční kartáček a ten mi přišel na pleť moc drsný a pak klasicky takové ty drogérkové produkty, například gel od Garnier s takovým tím kartáčkem přímo v balení, ale ten taky žádnou službu neudělal :)

    freedom.swallow@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Sleduji jako Sedmikráska. Láká mě hlavně funkce epilátoru, protože mi knírek docela bohužel roste a furt ho vyškubávat pinzetou je opruz :-D USedmikrasky zavináč seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj sleduji na FB: Eva Evule :) Kartáček jsem zkoušela o MK a ten mi přišel strašně drsný, možná je to tím jak rychle se točil (to i na tu sníženou rychlost), no taky to bylo zdarma k nákupu tak co jsem čekala že jo :D Takže ten za mě ne, ráda bych teda vyzkoušela nějaký jiný :) eva.dozbabova zavináč gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Kartáček vypadá hodně zajímavě a možná by byl řešením pro moji zlobivou pleť. Tak proč nezkusit štěstí :) Ver.Vranova@seznam.cz Veru

    OdpovědětVymazat
  25. GFC slovakovairca95
    slovakovairca95@seznam.cz
    Žádný kartáček jsem zatím nezkoušela, ale ráda bych ho vyzkoušela, protože moje pleť je aknózní.

    OdpovědětVymazat
  26. FB Miroslava Škampová
    Nemám z žádným kartáčkem zkušenost, nicméně mě nějaký láká. Všude se teď o nich píše a že umí zázraky. Proto bych ho chtěla vyzkoušet, zda by si poradil i s tou mojí úděsnou pletí.
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Mám kartáček značky Regenerist a moc ráda bych zkusila i ostatní značky, abych je mohla porovnat :-) Navíc se mi hrozně líbí ten epilátor
    GFC Wikira
    wikirakrasna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. S karáčikmi nemám žiadnu osobnú skúsenosť, práve preto by som ho chcela vyhrať. Vyzerá byť podľa recencie kvalitný.
    GFC: NINČI
    e-mail: nina.vincova@gmail.com
    FB: Nina Vincová

    OdpovědětVymazat
  29. Tyhle kartáčky jsem nejdřív sledovala s pochybama, přišlo mi, že to musí pleti spíš škodit, že bude neustále "narušená". Zkusila jsem si objednat jeden z e-baye asi za 4€ na zkoušku, a samozřejmě krok vedle, je to hrozně drsný a tu pleť to opravdu spíš ničí, hodně ji to "ošoupe" a tenhle drsnej peeling je spíš na škodu, řekla bych. Tohle ale vypadá slibně :) Navíc ten epilátor je k tomu super "přidaná hodnota"
    Na FB jako Kateřina Špačková (Spackova.Kata@seznam.cz)
    Káťa_Spark_of_Randomness_blog

    OdpovědětVymazat
  30. Zkusenost s čistícím kartáčkem nemám, ale moc ráda bych ho vyzkoušela. Moje pleť se za poslední dobu hodně zhoršila. Asi způsobené stresem. A ten epilátor by se taktéž hodil.
    FB Lenka Klimova
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Žádný kartáček ještě ozkoušený nemám, ale vždy jsem chtěla nějaký zkusit. Otázkou je, zda by vyhovoval mé pléti, ale to by se vidělo. :) Ze své pleti jsem nešťastná, připadá mi stále "špinavá" - rozšířené póry, peeling mi obrousí jen šupinky kůže, ale hloubkové zlepšení s použitím kteréhokoliv čištění či krému/séraa atd stále nepozoruji. Jednu z posledních naději vidím v kartáčku na pleť. Zklamal by mě? Nezklamal?
    GFC: Mem
    zejzen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Nejprve jsem četla tvůj článek, který mě zaujal, jelikož jsem ještě nikdy tento kartáček na pleť nevyzkoušela, tak jsem hledala recenzi. A podle tvého článku se mi dost zalíbil tento kartáček a taky epilátor, jelikož chloupky nad rtem, tak to je velké zlo :D. Myslím si, že by nebyl špatný. Moc ráda ho ocením.



    GFC= Michaela Nováková
    mnnova@seznam.cz

    S láskou Mí.
    http://mycrazydiary.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, zatím jsem měla jen gel od garnier, kde součástí balení je kartáček (jestli znáš) a musím říct, že pro moji pleť to bylo úplně super, pleť byla krásně čista a taková zdravější a myslím, že tenhle zázrak bude ještě úplně jiný level, takže bych určitě ráda zkusila:)
    p.dedinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. GFC: ZdeňkaM
    FB: Zdeňka Martináková
    zdenkamartinakova@gmail.com
    S žádným čistícím kartáčkem zkušenost nemám proto bych ho ráda na mou smíšenou pleť vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj na facebooku tě sleduju jako Zuzka Jarešeová. Kartáček chci zkusit právě proto, že jsem ještě nic podobného nezkoušela. :) zuzka.jaresova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj sleduji na FB - Tereza Krobotová.
    Zkušenosti nemám, ale na knírek :) bych ho určitě chtěla vyzkoušet.
    krobotova.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Sleduji jako Tereza Drechslerova :)
    Jinak na kartacek mam zalusk tak zkusim stesti a kdyztak ho pak koupim :)
    Tereza.Dr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Sleduji na facebooku jako Jana Kiki, zkušenosti s kartáčkem na pleť nemám, ale ráda bych ho vyzkoušela, protože mám problémy s černými tečkami na nose a se smíšenou pletí a věřím, že kartáček by mi pomohl spoustu problémů vyřešit.
    jakinaki@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. S čistícím kartáčkem žádnou zkušenost nemám, ale už dlouhou dobu uvažuji nad tím, že bych si ho pořídila, protože mám problematickou pleť, na nose černé těčky a věřím tomu, že tahle věcička by dokázala můj obličej lépe vyčistit než samotné ruce. Zatím jsem si ho nepořídila, jakož to chudá studentka nemám penízky na víc :D A když ano, tak je musím investovat do něčeho jiného. Moc se mi líbí, že je to zároveň i epilátor, protože mám tmavší chloupky a někdy to vytrhávání pinzetou fakt bolí :D
    Sleduji jako Markéta Štefková.
    email: stefkova.ma@email.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)