11/3/2016

Zdravím vás, jaký máte víkend? Já dopoledne nejspíš dokončila teoretickou část své bakalářky, ještě to zítra projdu a odevzdám ke kontrole, uf. Ještě s tím bude spousta práce, ale jsem ráda, že mám takový "milník" za sebou. Jinak jsem byla u Tomovy rodiny na oslavě a večer ještě jdeme s kamarády, které jsme neviděli věčnost, někam posedět.
Random už tu nebyl zase víc než měsíc, a tak na něj nastal pravý čas, fotek se mi v mobilu zase nastřádalo dost :)


Velcí oblíbenci pohromadě - konturovací trio od MUR, pudr od Dermacolu a nádherný tulipán! / Dobroty z Cupcakekárny, pistáciový a vanilkový cupcake.
 A další cupcake jsem ochutnala na Foodparku, byl s jelly beans a pusinkou nahoře, hodně růžový, sladký, holčičí :) / Bun bo nam bo na Olomoucké, už jste o něm slyšeli ve videu s oblíbenci, fakt doporučuju.
 Ovesná kaše s kiwi, jablky a slaným karamelem - už jste si ho podle mého fotoreceptu udělali? / Když přijdou produkty na testování i s průvodním dopisem a oslovením "milá blogerko" :)
 Pražský výlet aneb bistro Sweet & Pepper Days a kavárna Styl & Interier. Jo, jídlo na tom výletě fakt stálo za to, na koncert Disclosure si počkáme do srpna :D
 Další kaše, k tomu makronky z Paula od Toma k Valentýnu, Nespresso a plánování v diáři - ideální ráno. / Long time no selfie aneb už mám hrozně dlouhý vlasy!
 Relax v horké vaně s knížkou, Girl Online nakonec super, líbilo se mi to, fajn oddechovka. / Nové krásky, chelsea boots od Bati, na instagramu se vám fakt hodně líbily, po dlouhé době fotka se 100+ lajky :)
 Koncert The Dumplings na Flédě, který jsme si fakt užili.
 Rozkvetlá Vaňkovka a vpravo moje nákupy, konečně mám nové pruhované tričko, pak jsem sehnala dlouhé khaki triko s rozparky na bocích za neskutečných 60 Kč v Bershce a poslední je černobílá košile ze sekáče za 80 Kč. Dobré kupy, ne?
 Jaro, kde jsi? Už aby nepršelo a nesněžilo :(((( / Další tulipánky a moje oblíbená fotka nás dvou <3
Sobotní odpoledne v Le Petit Café, nejspíš se objeví v dalším díle brněnských kaváren, moc se nám tam líbilo. / Tentokrát kaše s hruškou a cappuccino z Nespressa (expert na latté ze mě fakt nikdy nebude :D)

Napište mi dolů svoje instagramy, pokud vás ještě nesleduju, ráda se k vám mrknu. Insta je moje oblíbená sociální síť. A vaše? :) Těším se na komentáře!

13 komentářů

  1. Moc pěkné, Ani ;) Zážitky můžu jedině závidět.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem na instagramu x-krát denně! Moc hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky :) Samé jídlo, no rozumím ti.. :D :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Dermacolí pudr mám taky, nádherně voní! Super random fotky, udělala jsi mi těmi cupcaky chutě :) Bum bo nam bo miluju ♥ Instagram mááám :D https://www.instagram.com/primadonna_g1rl/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky, konturovacie trio vlastním tiež :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé fotky. Cupcake jsem ještě nejedla a opravdu jsi skvěle nakoupila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky a krásná přehlídka jídla. Ochutnala bych nejraději všechno.

    OdpovědětVymazat
  8. Super fotky :) Girl Online je má nejoblíbenější kniha! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Konturovací trio od MUR mám už od května ale až teď jsem ho začala používat v podstatě denně a vážně jsem si ho zamilovala ♥ Trička za ty ceny, co jsi uvedla jsou naprosto parádní! Já si poslední ulovila v H&M sice za 200 Kč ale s nápisem "If you never try, you'll never know" a nosila bych ho pořád.

    Instagram mě baví daleko více, než jakákoliv jiná sociální síť. Tolik krásných fotek... Dokážu tam trávit hodiny :D Můj insta je @natydanko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to je super nápis, nedivím se, že sis ho oblíbila :) Tak už tě na insta taky sleduju, měla jsem za to, že tě tam mám a ono ne, napraveno!

      Vymazat
  10. Na Olomoucké pořád zůstávám věrná Pho Ga, ale minulý víkend jsem zkoušela i bun bo nam bo a špatné to nebylo. A děkuju za tip na Le Petit cafe! Už jsi zkoušela Punkt? A insta je @zuzanaolbrechtova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuřecí Pho říkáš? Tak to příště vyzkouším teda :) Do Punktu se chystáme co nejdřív, máme to malinko z ruky, ale snad nám tam brzy vyjde cesta!

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)