Rimmel novinky - leden 2016

Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila novinky od Rimmelu, které se do našich drogerií dostaly v lednu. Jedná se o novou řasenku, oboustrannou tužku na oči a kolekci rtěnek The Only One. Se všemi třemi produkty se moc ráda líčím, klidně zároveň, protože to vypadá fakt skvěle, což můžete posoudit i na fotkách :)



 Rtěnky The Only 1 slibují multifunkčnost, a tedy sytou barvu, komfort při aplikaci a nošení, hydrataci a výdrž. Mají krásné jednoduché, ale přitom efektní balení, černou a stříbrnou ještě nikdo nic nezkazil :) Rtěnka i nádherně voní a na první pohled vypadá, že bude na rtech příjemná. Aplikace je opravdu jednoduchá, pigmentace je výborná, takže stačí pár tahů a máte v okamžiku nalíčené rty. Rtěnka je opravdu hydratační a na rtech ji skoro necítíte, je moc příjemná. S výdrží to už je bohužel horší, první jídlo = nutnost přetřít rty. Navíc se rtěnka blbě vytrácí, ze středu rtů, takže je potřeba to kontrolovat. Ale celkově jsem s odstínem 120 You're all mine moc spokojená, nečekala bych, že si růžovou rtěnku oblíbím. Seženete za cenu 169 Kč.
 V tužce Magnif'eyes se ukrývá na jedné straně dlouhotrvající krémový oční stín, na druhém konci pak kajalová tužka. Oba produkty jsou voděodolné, což můžu potvrdit, zkoušela jsem to smýt z ruky pod vodou a musela jsem hodně přitlačit, aby se barva úplně smyla. Jak stín, tak tužka navíc nádherně a rychle zasychají, jsou skvěle pigmentované a i bez báze mi na víčku vydrží celý den. Tužka o něco méně než stín, ale i tak je výdrž solidní. Já mám odstín 005 Purple rain, existují i další 4 odstíny, jejichž kombinace se k sobě náramně hodí a vytvoříte díky nim krásné líčení. Jo, tohle se vážně povedlo. Tužka Magnif'eyes stojí 189 Kč.
 Na konec tu mám řasenku Volume colourist, která má už typický Rimmelácký obal, který je tentokrát v ombré designu. Je jedinečná v tom, že v sobě obsahuje tónovací komplex a díky tomu řasy postupně barví. Již po 2 týdnech slibuje viditelnější řasy. Má speciální kartáček, který je kónický (zužuje se směrem dolů), ale zároveň hranatý. Musím říct, že kartáček řasy hezky prodlouží a zahustí, přičemž je neslepuje. Co se týče dlouhodobého efektu, řasenku používám už víc než 2 týdny v kuse, ale žádného "wow" efektu jsem si nevšimla. Byla jsem párkrát u kosmetičky na barvení řas a takového efektu s touto řasenkou nedosáhnete. Ale tak to jsem popravdě ani nečekala :) Když pominu tohle, jsem s ní moc spokojená a ten kartáček mě fakt baví. Seženete ji za 229 Kč.
 Swatche na ruce, shora rtěnka, stín a kajalová tužka (vypadá hnědě, ale má v sobě studenou fialovou, což ji dělá nádhernou a originální).
 A tady už můžete vidět ukázku líčení se všemi třemi produkty. Linky jsem si nedávala, ale jinak mám řasenku, stín i rtěnku a myslím, že to vypadá fakt skvěle. I v práci mi byly hlavně ty stíny pochváleny :) A vypadají hodně dobře s Color Tattoo v odstínu On and on bronze, když si je dám do vnějšího koutku a trochu to rozblendím!
Co říkáte na Rimmelí novinky? Podle mě se tyhle moc povedly, nestává se zrovna často, že bych byla spokojená se vším a oblíbila si všechny produkty, co Rimmel zašle. Takže určitě koukněte v drogeriích a třeba vám něco padne do oka :) Nebo už jste něco zkoušely? Těším se na vaše komentáře!

10 komentářů

  1. Jé, ty seš krásná, tohle líčení Ti moc sluší :). Zatím jsem viděla novinky jen u blogerek, naživo zatím ne

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes jsem se byla podívat v drogerii a ty rtěnky mě nezaujaly ani trošku, ale ta tužka se stíny je skvělá a mají super odstíny! :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Brala bych jedině rtěnku. Stínům a řasence nevěřím :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné líčení, vážně spolu všechny produkty vypadají skvěle. Hlavně tobě to moc sluší. ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší, asi se půjdu do drogerky na jejich novinky podívat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Ani, ty jsi zkrátka kočka ;) A díky za report o rimmeláckých novinkách.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké líčení :) Ta tužka vypadá moc dobře, asi je v drogerce omrknu.

    OdpovědětVymazat
  8. O těhle novinkách se taky chystám napsat :) Mě nejvíce vyhovuje řasenka.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Slusi ti to. Me se libi rtenky a zaujala me i ta tuzka. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)