L'Occitane pleťové tonikum | bambucké máslo

Ahoj! Po těch peripetiích s počasím v posledních dnech dnes konečně svítí sluníčko a já se zrovna chystám na akci, která se jmenuje Tuňáci na ledu a bude probíhat za Lužánkami. Natáčím vlog, tak se na něj brzy těšte, tam se dozvíte víc :) Odpoledne pak jedu na otočku do Kroměříže a příští týden už mi začíná nový semestr (jo, MUNI to má letos dost pozdě). No, příští týden, spíš příští čtvrtek, protože budu mívat školu jenom ve čtvrtek :D Máme už jen 4 předměty a všechny vyšly na čtvrtek, není to paráda? Doufám, že máte taky super rozvrh, já po prváku a druháku, kdy jsem mívala až do pátku, jsem vážně moc ráda :)
Teď už pojďme na dnešní recenzi!


 L'Occitane nedávno představil celou řadu s bambuckým máslem, které já v kosmetice poslední dobou hodně můžu a ta vůně, to je nádhera! Vybrala jsem si na vyzkoušení pleťové tonikum, jehož minimalistický obal mě okouzlil.
 Tonikum neobsahuje žádný alkohol a kromě bambuckého másla je v něm obsažená voda z květů pomerančovníku a chrpy. Jeho parfemace je velmi příjemná, lehká, nevtíravá, voní jako ostatní produkty z této řady. Používám ho na dočištění pleti, ale jde se s ním i docela hezky odlíčit. Na micelárku nebo olejové odličovače to samozřejmě nemá, ale někomu, kdo se líčí jen jemně jako já, to bude stačit. Z pleti hezky stáhne poslední zbytky nečistot a zanechá ji takovou svěží, naducanou, hydratovanou.
 Moc se mi zamlouvá i dávkování pomocí pumpičky. Třeba u micelárky od Mixy mě pumpička hodně štvala, protože stříkala úplně mimo, ale u tohoto tonika se nic takového nestává. Stačí jednou, dvakrát mírně pumpnout na tamponek a je to. Pumpička má i systém on-off, takže ani při cestování se nemusíte bát, že by produkt vytekl. Jsem vážně spokojená a s klidným srdcem tonikum doporučuju. Produkty na pleť od L'Occitane jsou fakt špička :) Tonikum seženete na stránkách TADY za cenu 505 Kč.
Ještě jsem vám chtěla jen v rychlosti ukázat taštičku s miniaturkami produktů z řady bambucké máslo. Vždy, když má L'Occitane novou řadu, tak udělá i takovou zvýhodněnou mini sadu, která je v prodeji po omezenou dobu. Tahle vyšla myslím okolo 500 Kč a najdete v ní malé tělové mléko, sprchový krém, tuhé mýdlo Bonne mère, miniaturku pleťového krému a krému na ruce s vůní vanilky. Plusem je ta kosmetická taštička, která vypadá fakt skvěle, není na ní přes celou plochu napsáno L'Occitane, takže je využitelná. Takže stačí sledovat nové kolekce a třeba takto vyzkoušet více produktů za lepší cenu :)

Zkoušely jste něco z řady bamucké máslo? Jaké tonikum na pleť používáte vy? Nebo si vystačíte jenom s micelárkou? Já teď všude čtu, že po použití micelárky by se MĚL použít toner, jinak pleť není zcela vyčištěná, protože micely jsou vlastně mýdlo a zanáší póry... Tak nevím, jaký je vás názor? :) Těším se na komentáře!

7 komentářů

  1. Vypadá tedy opravdu dobře a ten set s miniaturami je parádní! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to zaciname ve skole stejne akorat cucim ze se Ti vse vlezlo do jednoho dnu. To ja mam rozvrh id pondeli do ctvrtka :). Ja pouzivam na plet pletovou vodu nebo cistici gel :) micelarky pouzivam na odliceni oci na stridacku s dvoufazakama a red mam i 2 odlicovaci mlika. Tento produkt se mi libi , ma hezky obal a tohle davkovani je supr. Nic ale vyzkouseno nemam :)

    OdpovědětVymazat
  3. L'Occitane hodně miluju, tuhle řadu jsem ještě neviděla, protože teď zaměřuju pozornost na přírodní kosmetiku, ale brzy se tam chystám alespoň na vůně. Léčím si teď pleť po katastrofě s krémy od YR, takže na ní nic nedávám, ale většinou odličuju nejprve tonikem/micelárkou, pak ve sprše dočistím gelem a po sprše ještě nejradši hydrofilním odličovačem od Saloos, který teda pěkně ukáže, jak je pleť nedočištěná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ten mám taky s levandulovou vůní a moc hezky pleť vyčistí! Mně se teď pleť nějak zbláznila a na čele a jedné tváři se furt nemůžu zbavit akné, hrůza :(

      Vymazat
  4. Tonikum vypada velmi dobre.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá dobře, zajdu se na něj podívat :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  6. Krém s bambuckým máslem od Loccitane také požívám a to skoro každý den. Je skvělý :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)