7/2/2016

Ahoj, včera bylo tak krásně a my jsme se vydali na další Foodpark na Malé Americe, tentokrát s podtitulem sladká sobota. Já jsem si dala výborný cupcake s jelly belly beans a Tom ochutnal lotus cheesecake. Nezůstali jsme jen u toho, jak už je u nás zvykem, na oběd jsme se ještě s kamarádem vypravili na Olomouckou na tržnici. Já poprvé ochutnala bún bo nam bo a zamilovala jsem se, kluci si dali polévku pho bo, tu já popravdě moc nemusím, je to na mě takové mdlé a nasládlé. Jak jste na tom s vietnamskou kuchyní vy? :)


O kavárně SemTam s láskou už jste tady mohli číst a jsem ráda, že někteří z vás už tam stihli zavítat a líbilo se jim tam, zdravím Elišku :) My jsme měli cappuccino, flat white, arašídovou sušenku a makovo-citronovou buchtu. / V Tescu jsem narazila na zlevněný Jumex džus za 21 Kč, tak jsem to konečně musela vyzkoušet. Jo, už chápu, co je na tom tak dobrého a drahého, vážně kvalitní džus!
 Aromalampu využívám často, vosk od YC, co jsem si koupila, fakt nádherně voní a stačí ho troška. Náš malý pokoj provoní během 5 minut a pak už to zhasínám, protože by to vonělo až moc. / Ještě zasněžené Brno a zimní výzdoba knihkupectví Dobrovský, kouzelné :)
 Pekla jsem brownies podle Míši ze stylewithme, dobrota, budu o nich mluvit v oblíbencích. / Ještě studijní chvilka, to jsem se učila na zkoušku z Dějin ekonomických teorií (hrozná nuda) a obědvala špagety s žampionovou omáčkou. Mimochodem, já zvýraznuji jedině zelenou, máte taky tu "svou" barvu?
 Jak jsem říkala, že si letos žádné cíle sepisovat nebudu, tak mi to nedalo. Ty studijní cíle se snad naplní, jsem na dobré cestě. O cestování a bydlení s Tomem jsem mluvila ve videu Dazzlicious talk. Puzzle se blíží do finiše, film z Loma prostě už letos musím vyvolat a experimentovat v líčení se mi daří už od začátku roku :) / Jedna b&w selfie, už mám ty vlasy dlouhé, ale ještě ne vzadu dost dlouhé na to, abych mohla změnit účes. Snad do státnic se povede.
 Zkoušíme další burgery v Meet & Beer, můj texas byl výborný, Tomův chilli byl až moc pálivý a nesedly nám hranolky, nebyly domácí a místy nebyly dodělané. Škoda, ale jinak je to docela příjemný podnik. / Selfie #2 s oblíbenou růžovou rtěnkou od Rimmelu :)
 Moje "guilty pleasure" v podobě patatas z Bageterie Boulevard - taky je tak milujete? / Z L'Occitanu mi přišla tahle nádherná taštička plná miniaturek z nové řady Bambucké máslo. Všechno božsky voní a já pro vás zkouším ještě další produkty, těšte se na recenze. Nejspíš bude recenze i od Toma :)
 Takhle vypadá ideální ráno - ovesná kaše a espresso, k tomu kousek čokoládky (nesnědla jsem obě dvě, to fakt ne, hořkou čoko nejde sníst na posezení) a sledování videí na YT. / V Pull&Bear jsem ukořistila tyhle dva náhrdelníky za 59Kč, neber to. Ten krystal je úžasnej!
 To tak jdu z práce a nad Moravákem byl nádherný západ slunce <3 / Od T. jsem dostala jen tak první letošní tulipány v takové boží barvě, to nepotřebuje komentář. A hrozně mě baví ty Nespresso kapsle ve skleněné váze, vypadá to efektně.
 Ve čtvrtek jsme byli v kavárně Era na přehlídce Posh Me, jejichž typické sukýnky zná asi každá holka. Shopaholic Nicol měla černou na předávání Slavíků :) Nahoře v patře vytvořili mini showroom, kde byly i barevné lodičky a psaníčka. To zlaté se mi dost líbí. Jinak pro report z přehlídky sledujte web centrumbrna.cz, brzy se tam objeví článek od Evičky :)
Další Nespresso chvilka ještě se zbylým cukrovím. / Mini marshmallows úplně miluju v horké čokoládě, a tak když jsem objevila tyhle v Tescu za 18Kč, brala jsem hned dvoje. Co na tom, že měly trvanlivost do konce ledna, na tohle já nehraju, pokud se nejedná o čerstvé potraviny. Jeden pytlík už je dávno pryč O:-)

Tak, to byl celý random, co se nastřádal za leden. Pokud mě ještě nesledujete na instagramu, jsem tam jako @dazzlicious_cz. Mějte krásný den a těším se opět na vaše komentáře!

12 komentářů

  1. Tyhle články mám od Tebě hrozně ráda :-) .. Moc Ti přeju, abys školu zvládla co nejlépe a pak si mohla užít cestovatelské plány :-) Na burgrech jsme s přítelem už docela dlouho nebyli, takže vyrazíme :) Začínám být docela rozmazlená na hranolky :D - vidím neskutečný rozdíl v domácích. Často si také teďka dělám brambory v troubě, že je jen nakrájím na proužky stříknu na něj trochu olivového oleje ve spreji, přidám buď koření na grilovanou zeleninu a nebo jen sušený rozmarýn z naší zahrady. Ani nepotřebuji nic k tomu a perfektní večeře je na světě.. :-) .. V Pull&Bear jsem byla také mrknout na slevách, ukořistila jsem kabelku, ale na náhrdelníky jsem se nedívala. Ten krystal je vážně parádní! A jak píšeš, tulipány netřeba komentovat.. jak já se těším na jaro!!! :-)

    Měj se hezky!
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, vždycky to je takové shrnutí toho, co se u mě děje, taky tyhle články hrozně ráda připravuji :) Já taky vidím rozdíly v hranolkách a začínám si víc všímat i housky. Brambory v troubě s kořením jsou fakt pecka, taky si je ráda dělám jen tak na večeři :)

      Taky se měj moc hezky!

      Vymazat
  2. Patatas z Bageterie jsou super, vždycky bych se jich ujedla :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Tom Ti dal krásný tulipánky :) Jinak ty brownies si chci taky upéct
    Já zase ráda a nejčastěji zvýrazňuju žlutou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, Ani, až na ty peripetie se školou, je to pecka a Tom je slaďouš, že ti koupil takový krásný kytky ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som dnes vyskúšala doma to L'occitane telove mlieko a je podľa mňa fakt super ! 😊 inak ja zvýrazňujem hlavne žltou a ružovou, zelenú nemám rada vôbec. hah. a držím palce, nech splníš všetky tie ciele, čo si si dala 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělové mléko jsem ještě nezkoušela, tak to jsem ráda, že ti připadá super :) Já zas nemám ráda vůbec růžovou ani oranžovou, žlutou občas taky zvýrazním. Právě jsem si všimla u Lucky z ACOS, že jí záleží na barvě zvýraznovače, a pak jsem si uvědomila, že vlastně mně taky, tak je super vidět, že u ostatních je to to samé :D Děkujuu!

      Vymazat
  6. Ahoj, tenhle typ článku se mi moc líbí :) Tulipány jsou moje nejoblíbenější květiny :)... A to je náhodička, zrovna nedávno jsem taky ochutnala poprvé broskvový Jumex, abych zjistila, co na tom všichni mají. Je super, to jo, ale stejně bez slevy mi přijde prostě předražený. A ranní ovesná je teď taky moje dokonalá snídaně :) Hodně úspěchů přeji a pěkný večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Baru, děkuju, tulipány taky nejvíc miluju :) A to máš pravdu, bez slevy je to opravdu dost předražené, já si vlastně ani moc nekupuju normální džusy jako Relax, Granini, apod., pokud nejsou ve slevě. Je to pěkně drahé obecně, i ovoce, kdybych si měla každý den dělat smoothie nebo kaše s ovocem, tak mě to zruinuje! Tobě taky hodně úspěchů, měj se krásně :)

      Vymazat
  7. Dokonalý článok aj fotky ♥ Len mi akosi vyhladlo :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  8. Na olomouckou tržnici na jídlo se také už dlouho chystám :-) hodně lidí si to tam chválí! Jinak krásný článek Aničko :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Že by takhle vypadal ideální leden? :) A držím palce ke státnicím! :)
    Lucka www.sleepy-cat.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)