Weleda sprchový krém & měsíčkový balzám

Ahojte! Máme tu další týden, tak doufám, že jej všichni dobře nastartujete. Já dnes psala do práce, že přijdu až ve středu, protože potřebuju pár dní v kuse na bakalářku (o víkendu se mi povedlo napsat 7 stran, tak pokračuju v krasojízdě) a bylo mi řečeno, že stejně nejde v celé budově elektřina, protože někde blízko bouchl plyn. Když se daří... :D Jinak jsem vám chtěla říct, že můj Tom se dostal na navazující magisterské, minulý týden měl příjmačky a klaplo to, tak to půjdeme někam oslavit, juch! A jak už jsem psala na blogovém FB, snad se nám tento týden podaří natočit společné video, vidím to na nějakou challenge, máte nějaká přání? Nějak jsem se rozepsala, no nic, mějte se krásně a užijte si dnešní recenzi :)


Dnešní recenzí se už přesuneme do jara / léta, produkty totiž mají takové barvy, že jsem k tomu ještě musela přidat žluté pozadí a navnadit vás na teplejší dny, taky už se tak těšíte? :) Produkty od značky Weleda jsem měla možnost vyzkoušet úplně poprvé, pokud nepočítám miniaturku mandlového krému na obličej z nějakého dávného Ladyboxu nebo Senzaboxu. Zastoupení krasa.cz mi zaslalo k testování rakytníkový sprchový krém a měsíčkový ochranný balzám.
Produkt s obsahem rakytníku se ke mně dostal poprvé, proto mi chvíli trvalo, než jsem si zvykla na vůni sprchového krému. Je taková nakyslá (produkt obsahuje i oleje z mandarinek, pomerančů a grapefruitů), ale zároveň medová, Tomovi to vůbec nevoní, mně po několika týdnech používání ano, a moc. Sprchový krém slibuje osvěžení a pořádnou péči o pokožku, která je po použití samětově hebká a vyživená. Používám ho moc ráda, konzistencí je docela tekutý, takže je potřeba dát pozor, abyste si ho nedali do dlaně až moc. Přijde mi, že je to tak napůl i tělové mléko, pokožku opravdu krásně vyživí a po osušení je příjemně hebká.
Měsíčkový ochranný balzám sice pochází z dětské řady Weleda, nicméně je vhodný pro všechny, a zejména ty s citlivou pokožkou. Je určený hlavně pro použití na podzim a v zimě, kdy je naše pleť vystavená špatným klimatickým podmínkám, a potřebuje více vyživit a hydratovat. Balzám obsahuje čistý včelí vosk a tuk z ovčí vlny, naopak neobsahuje žádnou vodu, díky čemuž je hodně mastný a hutný. Na obličej jsem ho zatím použila dvakrát, jednou na Silvestra a podruhé nedávno, když byly venku solidní mrazy. Bohužel se dost špatně vsakuje, takže je potřeba ho nanést minimálně hodinu předtím, než jdete ven. Proto je vhodnější spíše na hory, kde se většinou nelíčíte. Pleť ochrání krásně, o tom žádná, ale to vsakování je velká nevýhoda. Zkoušela jsem ho tedy použít na své suché lokty a taky na nohy, kde svou službu odvede na jedničku. Je to takový univerzální produkt a pokud se letos dostanu někam na lyže, vím, co si s sebou vezmu jako první :)
Oba produkty, stejně tak jako celé portfolio značky Weleda, jsou nositeli certifikátu NaTrue - v souladu s člověkem i přírodou. Měsíčkový ochranný balzám obsahuje 30 ml a stojí 179 Kč. Rakytníkový sprchový krém má 200 ml a stojí 209 Kč. Tím, že je Weleda přírodní značkou, jsou ceny jejich výrobků o něco vyšší, ale pořád si myslím, že to není nic hrozného. Určitě bych se nebála vyzkoušet další produkty, můžete je omrknout i v drogeriích, minimálně v DMku.

Co vy a značka Weleda, máte s ní zkušenost? Jaký produkt byste mi doporučili? Těším se na vaše komentáře :)

8 komentářů

  1. Ted je toho plná blogosféra a YTsféra a všichni si ty výrobky moc chválí, asi na ně také budu muset juknout. Každopádně díky moc za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, posílali ty stejné produkty více blogerkám před Vánoci :) Vůbec nemáš zač, od toho tu mé recenze jsou!

      Vymazat
  2. Nemám měsíčkový balzám, ale krém a jsem moc spokojená. Na obličej ho nepoužívám,a le na ruce, loky, chodidla nebo podrážděnou pokožku to je hotový zázrak.

    OdpovědětVymazat
  3. Od značky Weleda jsem ještě nikdy nic nevyzkoušela :) ale po tomhle článku si musím určitě pro něco nutně zajít!!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Nic jsem nezkoušela Ani, jen si pamatuju, že v jednom DM boxu byl vzoreček pánského sprcháče a ten jsem dala příteli a ani nevím, jestli ho používal nebo někam zašantročil :D. Jinak je super, že tak makáš na bakalářce a Tomovi gratuluju, tak to pěkně oslavte :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten sprcháč jsem měla také, ze začátku jsem doslova TRPĚLA když jsem se s ním myla, dokonce jsem ho chtěla i vyhodit ale bylo mi to líto... no a ke konci jsem se s ním velmi těžce loučila, měla jsem po něm tak strašně jemnou pleť!... a ke konci mi i voněl :D Velmi zajímavý sprcháč, ted mam mandlový také od Weledy a to samé - tak jemnou pleť mám jen po sprcháčích od Weledy :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  6. Se sprchovým krémem jsem byla také velmi spokojená, ta vůně...

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)