Dazzlicious talk #1 - škola, YouTube, Tom

Ahoj! Dnes vám přináším nový formát videa, takové to povídací video, které jsem si nazvala Dazzlicious talk. Mluvím v něm o několika tématech, která mi běží hlavou už déle a chtěla jsem se o nich s vámi "pobavit", tj. škola (co vlastně přesně studuji, jak to mám s bakalářkou, státnicemi a navazujícím magisterským), blog versus YouTube, potom různé koncerty, festivaly a cesty, co plánujeme v tomto roce a nakonec jsem nakousla i společné bydlení s Tomem. Pokud vás tedy něco z toho zajímá, mrkněte na video.

Tak snad se o mně dozvíte něco nového a do komentářů mi napište, co si myslíte o tom přechodu na YouTube. Mějte se krásně :)

8 komentářů

  1. Ani, tohle je skvělé "pokecáníčko" :) moc se mi tenhle formát líbí. přeju Ti, abys to všechno tenhle půlrok zvládla, já se nakonec rozhodla prodloužit, protože prostě a jednoduše nestíhám. navíc bych po bakaláři chtěla jít hned učit (jsem na pedagogické fakultě) a Mgr si dodělat dálkově, tak uvidíme :) s tím blogem to dost chápu, také pociťuju to, že "klasické" blogy dnes hodně upadají a youtube je tím tahounem, ale to psaní, focení je právě tím, co mě neskutečně baví :) tak doufám, že nakonec také bude i psát, pro nás "veterány" :D měj se krásně a ať Ti vše letos vyjde v soukromém, pracovním i školním životě <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju za krásný komentář, Karoli! Já původně taky chtěla prodlužovat, aspoň jeden obor, abych toho neměla tolik zaráz... Ale tím, že na toho magistra nejde nastoupit v únoru (na ostatní obory u nás na ekonomce klidně můžeš), tak jsem si řekla, že to zkusím všechno zvládnout a plánuju si pak prodloužit magistra určitě. Protože čím déle studentem, tím líp :D To jsem ráda, že máš na ten blog stejný názor, my veteráni se toho asi jen tak nevzdáme, co :) Moc děkuju a taky ti přeju spoustu úspěchů ve všem sférách <3

      Vymazat
  2. Je pravda, že pri počúvaní videa môžem robiť aj niečo iné, ale stále ma tiež bavia blogy, čítanie, fotky a všetko okolo toho :). A držím palce v škole, ale mrzí ma to s tým vedúcim, ale nakoniec to bude dobré, uvidíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to jsem ráda, že to někdo ještě vnímá takto :) Zítra jdu do školy se pokusit to nějak vyřešit, tak doufám v dobrý konec, každopádně tady budu průběžně informovat :)

      Vymazat
  3. Ani, moc držím palce. Problémy ve škole jsou dost nepříjemné. Věř mi, taky jsem něco podobného zažila. Drž se!

    http://www.oybcejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Evi, to, co jsi zažila, muselo být taky dost nepříjemné! Určitě to dopadne, zatím jsem na dobré cestě a když zamakám, klapne to :) Měj se krásně.

      Vymazat
  4. Já teda radši čtu články, než koukám na videa...
    Doufám, že ti ta škola dopadne dobře, přeci jen, nedokážu si představit to půlroční čekání "v mezidobí". To musí být tak trochu peklo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, věřím, že je takových ještě dost, aby blogy úplně neupadly! To čekání by bylo vážně dost nepříjemné, navíc kdyby to nějak nedopadlo, tak bych čekala rok, než bych se mohla hlásit na magisterské... Na radši na to nemyslet, věřím v pozitivní myšlení, které se přenese i do pozitivních výsledků v čemkoliv :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)