L'Occitane peeling na ruce

Ahoj! Doufám, že se máte skvěle, já si přesunula práci z dneška na zítřek a ještě jsem šla koupit nějaké dárky a taky si půjčit knížku k zápočtu - ve čtvrtek píšeme dva, ale měla by to být jen taková formalitka :) Co vy, máte nějaké předtermíny a zápočty? A taky už se tak těšíte na tu vánoční pohodu? Já moc :)


Dnešní recenze se bude týkat produktu, který mě velmi oslovil a jen tak u každé kosmetické značky ho neuvidíte. Jedná se o rychlý (minutový) peeling na ruce s obsahem bambuckého másla. Peeling funguje na bázi cukru, dále obsahuje i hroznová zrníčka a olej ze sladkých mandlí. Ruce masíruje a odstraňuje odumřelé kožní buňky. K tomu, jak krásná balení L'Occitane má, se už asi vyjadřovat nemusím <3
 Konzistence peelingu je velmi zajímavá, když krabičku otevřete, je směs velmi tekutá. Proto v balení najdete i plastovou špachtli, která slouží k promíchání směsi před každým použitím. Tím, že je peeling tvořený z cukru a olejů, je jasné, že to moc nejde dohromady a cukr se bude vždycky usazovat na dně.
 Po promíchání směs už opravdu připomíná peeling. Aplikuje se na suché ruce (já dávám zhruba množství, které vidíte na špachtli, stačí malinko), po dobu jedné minuty se do rukou vmasíruje a doporučuje se zaměřit pozornost na okolí nehtů a nehtovou kůžičku, kterou bambucké máslo krásně vyživí. Příjemným bonusem je to, že masírováním směs tak nějak i hřeje, takže si ruce i zahřejete. Poté peeling opláchnete vodou, ruce vysušíte a ... Výsledkem jsou ruce jemnější než dětská prdýlka. A to vážně. Já jsem po prvním použití úplně zůstala hledět, musela jsem si pořád na ruce sahat, hladit si tváře, apod. Nemohla jsem se toho skvělého pocitu nabažit! Ruce jsou díky obsahu olejů i krásně hydratované, takže ani není potřeba použít krém na ruce.
Myslím si, že jednou za týden si dopřát takový rychlý peeling rukám jen prospěje. Jistě, je to taková extra péče, ale pro někoho, kdo trpí na suché ruce nebo i na záděry na nehtové kůžičce, tohle bude skvělý pomocník. Peeling navíc vůbec neubývá, vypadá to, že vydrží klidně rok :) I když mi přijde, že jsem ho v balení měla méně, tak, jak vidíte na fotkách, to přišlo a asi by to mělo sahat až po vrch. Tak nevím. Peeling je potřeba skladovat opravdu pečlivě, pokud byste ho naklonili nebo obrátili, mohl by vytéct - to je tak jediná nevýhoda, ale zrovna takový produkt si na cesty určitě nikdo nebere ;) Za cenu 455 Kč ho seženete TADY na e-shopu nebo v obchůdcích L'Occitane.

Jak se vám peeling líbí? Máte doma něco podobného? Nebo čím jiným pečujete o své ruce? Těším se na vaše komentáře!

5 komentářů

  1. Ty jo to by bylo pro me ruce jako delane, trpim na male zaderky, takze verim, ze by mi urckte pomohl.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. L´Occitane je super :-) Jinak peeling vypadá velice dobře, ale já bych ho asi nevyužila. Mám doma podobný výživný peeling na ruce od Lushe a vůbec ho nepoužívám :-D

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá to jako skvělá věc. Jen ta cena je na přípravek na ruce trochu vysoká :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju jak tělové, tak pleťové peelingy, ale musím říct, že o peelingu určeném speciálně na ruce slyším poprvé. Vypadá však vážně báječně a moc ráda bych ho vyzkoušela, i když si nejsem jistá, jestli bych ho mohla používat, protože mám na dlaních ekzém. Navíc mi ta cena přijde poměrně vysoká, takže to je druhý důvod, proč si ho v nejbližší době určitě nekoupím. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)