Keratin exclusive sprej

Ahoj, doufám, že jste si včerejšek užili - já moc! Rodince chutnala moje večeře, pak jsme koukali na novou pohádku na ČT1 a samozřejmě jsme si nenechali ujít ani Pelíšky, i když je letos dávali extra pozdě. Zatím vám nebudu prozrazovat, co jsem našla pod stromečkem, natočila jsem totiž video, tak se na něj těšte v nejbližších dnech :) Ukazuju v něm i produkt z dnešní recenze, který mi přišel z keratin-shop.cz, tak jdeme na to!


Keratin Exclusive je sprej na vlasy, který obsahuje tekutý keratin určený k regeneraci vlasů. Slibuje pevné, lesklé a kompletně chráněné vlasy zvenku i zevnitř.
 Nastříká se do vlhkých vlasů, rozčeše se hřebenem, nejlépe širokým, a vlasy se potom vyfoukají fénem. Už po vyfoukání jde vidět, že jsou vlasy hebké a lesklé, a taky rovnější. Nejlepších výsledků se dosáhne ještě vyžehlením vlasů. Musím říct, že ten výsledný efekt je vážně skvělý, ještě ted, když testuju novou žehličku od Remingtonu s funkcí studené páry, tak mám pocit, že jsem vlasy nikdy neměla hebčí, lesklejší a vyživenější. A taky tak rovné! Jasně, pokud je venku mlha a sychravo, vlasy se mi zkroutí tak či tak. Ale jinak pozoruju, že si vlasy druhý den po umytí ani nemusím přežehlit, vydrží rovné fakt dlouho!
 Taky se mi moc líbí aplikátor spreje, má v sobě i pojistku, takže když cestujete, můžete si sprej zajistit, aby se vám v kosmetické taštičce nějak nezmáčkl. Co se týče parfemace, cítím takovou tu typickou vůni kadeřnických produktů, nic extra vonícího, ale ani nic nepříjemného.
Keratin Exclusive sprej má objem 200 ml, což je opravdu hodně, pokud máte kratší vlasy jako já, vystačí vám na hodně dlouho, klidně rok a půl. Pro dlouhovlásky ta výdrž nebude tak dlouhá, ale i tak si myslím, že za cenu 299 Kč dostanete skvělý produkt, který navíc při dlouhodobém používání slibuje navrácení zdraví vlasů.

Používáte nějaké vlasové produkty obsahující keratin? Slyšeli jste už o tomto spreji? Těším se na vaše komentáře :)

5 komentářů

  1. Těším se na video s dárečky. O spreji jsem už slyšela, ale ještě jsem ho neměla. Já teď používám masku s keratinem a jsem taky dost spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Podobný sprej jsem měla a pamatuji si, že mi strašně smrděl :D Ale vlasy po něm uhlazenější byly

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se toho docela bála, tady ty keratinové věci zrovna dvakrát nevoní, ale kupodivu to fakt nevoní vůbec špatně :D

      Vymazat
  3. Také jsem ho k vánocům dostala! 🙊 jsem moc ráda za tvou recenzi! ☺doufám že budu také tak spokojená 😌

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé, snad s ním také budeš spokojená!

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)