1/12/2015

Krásný první prosincový den! Nemůžu uvěřit, že už je tu nový měsíc, za chvilku Vánoce, nový rok a mně se jen navalují povinnosti do školy. Fuj, radši na to nemyslet a ještě si užívat, dokud to jde. Dnes jsem stihla natočit video s oblíbenci a rovnou ho i sestříhat, tak ho tu brzy čekejte (kdo mě odebírá na YT, už ho třeba i viděl ;)). Ale dnes vám chci ukázat random fotky, co se mi nashromáždily v mobilu, je jich zase docela dost, tak jdeme na to.


Čokoládové pralinky a food styling na 1* na otevíračce Nespresso butiku, radost pohledět, že?

 Poprvé jsem zkusila posnídat tousty s vajíčkem a avokádem a ono je to vážně vynikající :) / Bruslení na ledu, to je moje!
 Z brněnské autogramiády knížky ACOS / Festival francouzských filmů ve Scale, byli jsme na Rodince Bélierových, skvělá komedie, celé kino se smálo až brečelo u některých vtípků :D Pokud se vám líbí Co jsme komu udělali, mrkněte i na tohle, až to bude v kinech.
 Vtipná záchodová pravidla v Depotu v G3 shopping centru / Primark, milion lidí, 3 hodiny nakupování, ale ve výsledku zase spokojenost :)
 Opět jsem zavítala do Šesté větve a tentokrát s sebou vzala i milou Kačku, která mě sleduje a zrovna byla v Brně, tak jsme si udělaly hezké dopoledne. Ráda poznávám své čtenářky, je to vždy moc milé :) / Radosti za pár korun z Kiku, sešitek na doporučení Terezky a čekalo tam na mě poslední tiskací razítko na sušenky, jupí!
 Makronky z minulého týdne z Lidlu, 12 kusů za 129 Kč a chuťově fakt dobrý, jako nejlepší jsme vyhodnotili citron, pistácii a čokoládu, ta nikdy nezklame. / New York steak strip z Monte Bú v rámci týmové večeře s kolegy z práce. Steak byl výbornej a celý večer vlastně taky. #apakpřišeljäger :D
 Jak už jste slyšeli a viděli ve vlogu, konečně jsme prubli burgery v Pablo EscoBaru a bylo to výborný! Dostaly se do top 3. A po dlouhé době jsme si dali Hoegaardena, pšeničná piva já můžu. Jen tenhle krýgl moc nepadne do ruky :D
Už mi přišel diář z papelote.cz a je úplně skvělý. Notýsek z Kiku jsem využila na blogování, koukejte těch článků na prosinec, máte se na co těšit (bude i giveaway) :) / Skořicovo-máslové sušenky, které jsem pekla na bazárek, měly velký úspěch, jsem moc ráda. Vypadají i chutnají fakt skvěle, na recept mrkněte k Reb z Fresshion.

4 komentářů

Děkuju moc za každý komentář :)