Carmex lipbalm

Ahojte, venku se nám pěkně ochladilo, od víkendu už u sebe vždy nosím rukavice, jsem hrozná zimomřivka O:-) Jinak jsem měla super víkend, strávila jsem ho pečením, praním, žehlením a hlavně přípravami na středeční bazárek - už mám vyrobené cedulky na oblečení a všechno nachystané. Zítra ještě napeču a na středu už se moc těším! Hlavně na vás, co přijdete :) Kdo mě sleduje na FB, tak ví, že jsem si konečně vybrala diář, a to ze stránek papelote.cz, snad mi do konce týdne dorazí. Taky úplně milujete to přepisování narozenin a dalších významných dat do nového diáře? Já teda jo <3
V dnešním článku vám představím výborného pomocníka na suché a popraskané rty, tedy se začínající zimou úplný must-have a zachránce života, tedy rtů :)


Ano, řeč je o Carmexu. Já mám doposud svůj oblíbený kalíškový balzám od Nivei (recenze tady), který používám každý večer před spaním, ale přeci jen není tak praktický. Tak jsem hledala něco na "venkovní" využití, co by vážně pomáhalo ke zdravým a krásným rtům. Volba padla právě na Carmex, kupovala jsem ho na galaxieprani.cz za cenu 94 Kč / 10g balení v tubičce. Upřímně bych si asi nekoupila ani EOS ani Baby lipsy a podobné, takové balzámy zkrátka jen dobře vypadají, ale žádné velké účinky nemají. U Carmexu jsem z různých recenzí věděla, že nešlápnu vedle :)

 Carmex funguje na bázi kafru, kterého obsahuje 1,7 %, a mentolu (0,7 %). Díky těmto dvěma složkám příjemně mentolově voní a po aplikaci na rty vyloženě cítíte, že tam balzám máte. A hlavně, že něco dělá. Příjemně na rtech brní a štipká působením aktivních složek. Rty zanechává krásně vláčné, vyživené, a pokud je máte v opravdu špatném stavu, je Carmex schopný je přes noc dát do pořádku. Vyzkoušeno. Opravdu!
Jediné, co mi malinko vadí, je jeho aplikace. Tím, že mám tubičkovou verzi, vypadá aplikátor tak, jak vidíte, a když balzám z tuby vytlačím a chci ho na rtech rozetřít, je to pak celé zapatlané. V tomto bude mít výhodu tyčinková verze, tak možná přístě sáhnu raději po té. Jinak jsem ale s balzámem velice spokojená a naprosto chápu všechny ty kladné recenze, právem si je zaslouží. Takže holky, vybodněte se na "vajíčka" a Baby lips a raději sáhněte po něčem, co opravdu funguje ;)
10 bodů z 10 možných

A na vás směřuje otázka - máte Carmex? Jakou verzi - tubu, tyčinku nebo kalíšek? A taky jste s ním tak spokojené jako já? Těším se na vaše komentáře!

7 komentářů

  1. Carmex mám taky Ani, objednávala jsem si ho v létě na parfums :).
    A je super, z počátku mě vždycky tak lehce štípou rty a když teda dávám příteli pusu, tak ho to štípe taky, tak už se teď na mě vždycky dívám, jestli to tam zas nemám napatlaný (jak on říká :D). Bazárek si užijte :)

    OdpovědětVymazat
  2. Carmex musí být super, čtu na něj samou chválu. Já si zatím vystačím s Babylips.
    Zápisky do nového diáře mám moc ráda a s láskou si vyplnuju rok 2016
    kdo má náladu na GA, Jsi krasna
    kdo ne, omlouvám se za spam

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám carmex z Anglie už asi 4tý a když vážně trpím na popraskané rty, tak pomůže a to celkem rychle. Takže za mě je doporučuji :-) Jinak já už právě taky sepisuji co je na bazárek všechno hotovo a co je ještě potřeba a zrovna jsem u cenovek :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Carmex som ešte neskúšala, ale počula som už z viacerých strán, že je super :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. neskúšala som ešte, ale musí byť dobrý, všade dobré ohlasy čítam, :)
    pozývam ťa na môj blog :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja si ted nedavno koupila, v kalisku a s prichuti a zatim je fajn.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Já v tomto období nedám dopustit na zázračný kelímek od Oriflamu.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)