Geometric cardigan

Ahojte! Jak jste si užili včerejší sváteční den? My si přispali, za což mohla i úterní kolaudačka bytu kamarádů, která mimochodem byla super. Ale hned dopoledne jsme se vydali směr Malá Amerika na akci Food Park - největší potravinový trh na Moravě. Jak víte, s Tomem milujeme jídlo, takže to byla akce přímo pro nás. Setkali jsme se s návaly lidí a frontami, ale všechno to stálo za to. Jak už jsem se zmínila, natáčela jsem vlog, tak ho snad brzy čekejte. A v prostorách Malé Ameriky jsme i vyfotili dnešní outfit, ve kterém hraje hlavní roli úžasný kardigan s geometrickým vzorem ze SheIn.







Kardigan je tmavě modrý a bílý s geometrickým potiskem, vepředu má splývavé cípy, což mě poslední dobou hodně baví. Když mi přišel, trochu jsem se zděsila délky jeho rukávů - kupodivu byly hrozně dlouhé a široké (z asijských e-shopů bývají rukávy spíš krátké), ale já to vyřešila tím, že jsem si je ohrnula a líbí se mi to snad ještě víc. Kardigan je z moc příjemného materiálu (100 % akryl) a docela dobře zahřeje, takže se dá nosit i teď na podzim a dovedu si ho představit i na zimu, když se dobře navrství. Kardigan najdete na stránkách SheIn, konkrétně TADY. Nabízí ho ve "one-size" za cenu $ 20.





 Kardigan nosím nejčastěji na obyčejné jednobarevné triko a doplním ho nějakým náhrdelníkem. Líbí se mi k němu klasické džíny, černé kalhoty nebo plísňové šedé kalhoty, ale ty jste tu viděli minule, tak jsem tentokrát zvolila tyto hořčicově žluté, ať je outfit pěkně výrazný a barevně odpovídající podzimu :)




 Boty jsem zvolila tyto kotníčkové šněrovací z Deichmannu, jsou vevnitř krásně zateplené, líbí se mi jejich decentní podpatek, to ozvláštnění vzadu nahoře a taky to, jak úžasně jsou lehké! Po dlouhém vybírání jsem ráda, že je mám, a za cenu 849 Kč to je pecka :)
Kabát / coat - Camaieu, cardigan - SheIn.com, kalhoty / trousers - H&M, tričko / T-shirt - Gate, kabelka / handbag - Sinsay, boty / shoes - Deichmann, náhrdelník / necklace - ebay.com, náramek / bracelet - Sinsay

10 komentářů

  1. Moc se mi líbí kombinace hořčicových kalhot s kardiganem :) A nějaké takové botky bych potřebovala, uvědomila jsem si, že mám buď samé nízké, ve kterých už není úplně teplo a pak jen zimní s teplým kožíškem :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Kači, a to mi Tom radil, ať si vezmu džíny, ale já věděla, že s těmato to bude mít větší šmrnc :) Právě jsem měla taky stejný problém, nízké nezateplené nebo pak až kozačky s kožíškem. Tyto teď nosím každý den :)

      Vymazat
  2. Zvolila si skvelé nohavice. Krásne celý outfit oživili :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezká kombinace. Outfit je skvělý. Ty ohrnuté rukávy vypadají jako kdyby to tak mělo být, taky se mi to tak více líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ty kalhoty jsou skvělý! A s tím kardiganem tvoří super dvojku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten teda je! Taky po takovém nějakém pokukuju, ale zatím nemám štěstí :) Food park nás docela zklamal. Na mě tam byla hrozná horda lidí :(

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Cardigan se mi líbí, i boty :) My jsme Ani byly se spolubydlícíma ve fitku a plavat

    OdpovědětVymazat
  7. Slusi ti to, libi se mi ta kombinace.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)