Astor soft sensation lipcolor butter

Ahoj, jak už jsem psala na FB stránku, máme dnes s Tomem strašně lazy neděli! Po nabitém víkendu, kdy jsem tu měla rodiče (takže jsme obchodili Brno, nacpávali se, vypili spoustu piva, no bylo to fajn), se nám nic nechce, tak se celý den válíme. Já pro lepší pocit aspoň udělala maličkost do školy, ale asi nemá cenu ten dnešek lámat přes koleno. Tak si večer asi dám vanu, sednu si tam s knížkou a budu se mít skvěle :D Dejte mi vědět, jestli taky dnes jenom lenošíte nebo děláte něco produktivního?


Dlouho tu nebyla recenze na nějakou dekorativku, tak vám dnes představím lipbutter (takže něco mezi rtěnkou a balzámem na rty) od Astoru, konkrétně Soft sensation lipcolor butter v odstínu Cheeky cherry 015. Tahla barvička je taková svěží, hrozně šťavnatá a vaše rty pak vypadají úplně k nakousnutí, jako třešinka :) Astor nabízí spoustu dalších odstínů, od nude až po výrazné fuchsiové a fialové, takže si vybere každá žena.

Oficiální popis: Rtěnka Astor Soft Sensation Lipcolor Butter poskytuje rtům intenzivní a neodolatelnou barvu. Zároveň o rty pečuje a hloubkově je hydratuje. Tato jedinečná rtěnka kombinuje péči balzámu a intenzivní barvu rtěnky.
V podstatě se vším souhlasím, barva je nádherně intenzivní jako u rtěnky, ale rty jsou zároveň hydratované jako u balzámu. Barva mi na rtech vydrží celý den, přijde mi, jakoby se do rtů vpila a už nechtěla odejít, takže ji pak večer odličuju. S hydratací přes den už je to horší, po pár hodinách je potřeba rty přetřít buď znovu lipbutterem nebo klasickým balzámem, protože jak už jsem psala, barva vydrží.
Rtěnku seženete na stránkách parfemy-elnino.cz za cenu 131 Kč, konkrétně TADY. Nebo klasicky v drogeriích, tam ale stojí o něco víc, myslím okolo 150 Kč. V balení je jí 4,8 g a vysouvá se pomocí zlatého konce. Zatím mi nepřijde, že by produktu nějak moc ubývalo, na podzim ji plánuju vynosit, tak snad hodně vydrží :)

Máte s tímto lipbutterem zkušenosti? Jaký vlastníte odstín? A preferujete rtěnky, lesky nebo tato barevná máslíčka, chubby sticky, apod.? Těším se na vaše komentáře!

9 komentářů

  1. Mam odstin ruzovy uz nevim odstin a mam rada tyhle maslicka.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle máslíčka mám ráda, mám dva odstíny a vedou na prvních příčkách nad rtěnkami. Taky je musím odličovat, protože se barva doslova zažírá, to bych jim jediné vytkla, jinak výdrž mají skvělou, i když mi celý den na rtech nejsou tolik příjemné.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento lip butter mám, ale je to na mě moc výrazný barvička, takže ho pošlu dál :)

    Evolution of smooth

    OdpovědětVymazat
  4. Lip butter Astor mám a miluju jeho vůni. Hydratace taky není špatná

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle mám také a v létě jsem ho nosila velmi často. Tyhle jejich máslíčka jsou fakt povedený, ještě chci mrknout na nějaké švestkové podzimní odstíny, tak snad mají.. :)

    Janina
    http://bloggopis.blogspot.cz/
    http://janinablogopisec.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, tak tohle je skvělý odstín. Ještě žádné máslo nemám, ale hodně nad nimi uvažuji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Máslíčka miluju, jelikož nemám odvahu na rtěnky, tak tohle je pro mě skvělá alternativa a navíc krásně hydratujou :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  8. Mám úplně stejný odstín a bezmezně ho miluju :D Zrovna jsem ve fázi výběru nového odstínu a doufám, že bude stejně skvělý jako tenhle :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)