8/10/2015

Ahojky, dnešní počasí je teda děs, venku střídavě poprchá, ale zas ne tolik, aby bylo nutné vytahovat deštník... Nemám to ráda, ještě jdu za hodinku do školy na seminář, tak si uvařím čaj do KeepCupu a zamotám se do obří šály, abych to přežila :) Jinak mi dnes udělal radost balíček ze stránky brasty.cz, hned jsem natočila unboxingové video, tak se na něj brzy těšte. Nápovědu můžete najít u mě na instagramu, doufám, že už mě tam sledujete --> @dazzlicious_cz
Dnes tu mám pro vás spoustu random fotek, naposledy se tu objevily před více než měsícem, a tak se mi jich v mobilu nastřádalo požehnaně. Tak ať se vám článek líbí, randomy patří k jedněm z nejčtenějších :) A nezapomínejte na kosmetickou GIVEAWAY!


Díky fotkám se ještě vrátíme na konec srpna do Itálie, kde jsme si s Tomem užívali sluníčka a cpali se zmrzlinou. Pokud někde narazíte na Grom, jděte do toho, přirovnala bych to k Angelatu, lahoda! / A to stejné Magnum, pokud někde narazíte na jejich obchod, utíkejte si tam dát zmrzlinu podle své chuti. Zvolíte si vnitřek, čoko polevu, tři posypky a ještě čoko polevu nahoru. Sice za 4,50 €, ale to byla snad nejlepší zmrzka, co jsem kdy měla <3
 Il Duomo ve Florencii / Zmrzka z Gromu - oba slaný karamel, já borůvka a Tom malina.
 Po návratu z Itálie jsem se tam duchem pořád vracela, takže těstoviny a víno k večeři byla jasná volba. K tomu katalog na nový rok z Ikei a je z toho super relax. / Botičky ze shinee.cz, které už se tu několikrát objevily :)
 Boží výhled z Vily Tugendhat / Vila Vilekula v plné kráse. Pokud máte tu možnost a nevadí vám objednat si lístky 2 měsíce dopředu, rozhodně si do Vily zajděte! A pokud možno v zimě na poslední prohlídku v 5 večer, uvidíte něco úžasného, kvůli čemu my do Vily půjdeme určitě znovu :) Pokud vás moc napínám, googlete onyxovou stěnu.
 Oblíbené schvilky u snídaně s knihou, o této jsem mluvila v oblíbencích v předchozím článku. / Můj oblíbený koutek pokoje.
 Otevření Piknik boxu v parku u právnické fakulty / Dvě espressa, levandulová bábovička a levandulová makronka s čokoládovou ganache, mňamiii!
 Jedna z posledních selfie se slunečními brýlemi, sbohem léto :( / Kavárenští povaleči opěr úřadují a tentokrát objevují novou kavárnu Charakter bakery & coffee shop (za doporučení díky Karolíně a já vám všem taky všema deseti doporučuju, btw vegan friendly)
 Když dostanu růžičky jen tak O:-) / Opět relaxační chvilka u sobotní kávičky, výborných sušenek z Lidlu a knihy Ostré předměty. O té budu mluvit v říjnových oblíbencích, to si ještě počkáte, ale musím říct, že je sakra dobrá.
 Oreo cheesecake na Koloniále / Zase ovesná kaše, tentokrát s bezpeckovými hroznami (taky nesnášíte pecky v hroznách a v melounu?)
 Jedna z mnoha návštěv Šesté větve, líp naservírovaný mátový čaj jsem snad neviděla! / Selfíčko před domem v Kroměříži
 A zase kafe a k tomu mnou upečený jablečný páj podle Kačky ze smoothcooking.cz - dobrota! / #ootd s novými džínami z H&M, do kterých jsem se zamilovala a padnou mi jako ulité
A konečně návštěva Cupcakekárny na Svoboďáku a velká spokojenost, vlevo mrkvový a vpravo se slaným karamelem <3 / Omrkli jsme i víkendový Festival domácího jídla v Alfa pasáži, bylo to tam malinké, ale příjemné. Hlavně tu ruské kolo na cupcakes, nic roztomilejšího jsem nezažila!

14 komentářů

  1. Krásné fotky, randomy mě hodně baví :) Ty cupcakes a zmrzliny a všecko bych hned snědla, mňam :D Do Vily Tugendhat bych se taky ráda někdy podívala, ten výhled je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Počasí je opravdu hrozné :/ Fotky jsou moc pěkné, příjemné :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé fotky a tolik nádherného jídla, hned jsem dostala hlad. Jednou jsem si taky koupila hrozny, kde slibovaly, že jsou bez pecek a stejně pecky měly. Taky je nesnáším jak v hroznech, tak v melounech a tak je jednoduše vybírám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některý stejně pecky mají, tyhle byly z Albertu a byly fakt výborný, lepší hrozny jsem dlouho neměla :) Taky je vybírám, stejně tak hrozinky ze všeho, ale je to otravné to vyždobávat :D

      Vymazat
  4. Já mám tohle počasí naopak nejraději a jsem z něj nadšená! Za chvíli jdu na pho - v tomhle počasí chutná snad ještě líp než normálně :D taky zachumlat do šály, vlasy do rozcuchaného drdolu a teplý boty! :)

    Z fotek čuchám léto a pohodu, dobré jídlo a skvělou náladu :)

    Janina
    http://janinablogopisec.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pho! My dnes byli v Brně na Dnech vietnamské kultury, na Pho se stála největší fronta, ale já se musím přiznat, že mi to zas tak nechutná. Tak jsme zvolili Bun cha a pak bagetku Bahn mi pate :) A teplý boty jsou základ, nesnáším, když mi je zima od noh, to je nejhorší.
      Díky :)

      Vymazat
  5. vuá, tie cupcakes! a oreový cheesecake? takto neskoro robiť ľuďom chute je hriech! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi já ten článek nepřidávala zas tak pozdě, v každém randomu mám spoustu jídla, takže chodit sem v noci je na vlastní nebezpečí :D Ale chápu, taky očumuju blogy večer a pak mám chutě :D

      Vymazat
  6. Moc zajímavý článek, do Brna se příliš často nedostanu, ale do vily se musím podívat, je to prostě skvost.
    Zvu tě k mé narozeninové soutěži
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné fotky... Prosím , dala by si mi odkaz na ty kalhoty z H&M? :-) Děkuji . Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, ty moje na e-shopu nemají, jak se tak dívám, ale tyhle: http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0298273003.html jsou jim dost podobné a taky za 599 :)

      Vymazat
    2. Tak jsem je našla, ale už je stejně nemají, jsou vyprodané :(
      http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0223216013.html

      Vymazat
    3. Aha,. ale i tak děkuji)) Jsou totiž moc hezké ty džíny, přesně takové hledám :D R.

      Vymazat
  8. Já bych si teď úplně dala oreo chesecake :) A ty růže jsou nádherný, jen tak vždycky potěší

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)