Videorecenze - Acne Invisible

Ahojte, to se nám to pěkně ochladilo venku, co? Musela jsem vytáhnout šálu a trenčkot, uzavřené boty, ach jo. A začíná mě stejně bolet v krku, to zas budou (nebo už jsou) všichni nemocní :( No nic, nakoupím zázvor a citróny a to se nějak zvládne! Ještě, že jdu do práce až zítra, takže dnes můžu být zalezlá celý den v peřinách. Jo, měla bych dělat nějaké věci k bakalářce, ale stále a pořád to odsouvám a deadline 15.9. se neúprosně blíží, brrr. Beztak to budu dělat až o víkendu, jak se znám :D Pokud jste taky takoví prokrastinátoři, mám tu pro vás dnes jednu videorecenzi, kterou si můžete ukrátit čas.

Vše potřebné je řečeno ve videu a znovu připomínám - sledujte blog, kde se během září objeví soutěž o dvě sady Acne Invisible. A nejen o ně, těšte se na další produkty. Kdo mě sleduje na FB a na Insta, určitě už tuší :) Mějte krásný celý týden!

P.S.: Co říkáte na změnu záhlaví a hlavně to, že blog má konečně vlastní doménu? Funguje vám všechno tak, jak má?

2 komentářů

  1. Moc pěkné video, bohužel na tvůj blog moc často nechodím - budu muset napravit, takže netuším jak vzhled vypadal předtím, aele ted se mi moc líbí :) a vlastní domena je vždycky super je to kratší :D
    Lovies 47
    Zvu tě na GIVEAWAY o knihu, náhrdelník a pleťovou masku

    OdpovědětVymazat
  2. Super video, ale já radši zůstanu u své Biodermy:D:)
    verranda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)