MUR štětec & NYC kompatní pudr

Ahoj, všechny vás zdravím a doufám, že se máte dobře a těšíte se na pátek a nadcházející víkend! Mě čeká zítra kafe s kamarádkou, zase jsme se dlouho neviděly, tak bude o čem si povídat :) A na víkend ještě nemám naplánované nic kromě bakalářky, je to moje poslední možnost, kdy se můžu hnout z místa, tak snad se zadaří a snad se to bude líbit vedoucímu. Mějte se krásně!
Mimochodem, kdybyste měli chuť hlasovat pro mamku v soutěži Makro Dobrý podnikatel (někteří si možná pamatují, že už loni se dostala do finále), tak můžete TADY. Funguje to přes e-mail a hlasovat můžete každý den. Děkujeme!


Se štětci na pudr dost bojuju, úplně jako první jsem měla nějaký z drogerie za 60 Kč, který byl docela fajn, pár let mi vydržel a pak se rozpadl. Nahradila jsem ho dalším drogerkovým od Ebelin, který byl dražší (170 Kč), ale teda naprosto nepoužitelný. Na tváři vůbec nebyl příjemný a po pár týdnech z něj začaly ve velkém vypadávat chlupy. Tak jsem se začala poohlížet po novém a nakonec si na stránkách parfemy-elnino.cz vybrala tohoto sympaťáka od Makeup Revolution.

 Konkrétně se jedná o typ F104, který je určený nejen na pudr, ale dá se s ním nanášet i tvářenka nebo bronzer, zkrátka sypké produkty na tvář. Štětec je dobře střižený, má super rukojeť, která se hezky drží a padne do ruky. Je opravdu hustý a jeho štětinky jsou krásně jemné. Když jsem si s ním poprvé přejela po tváři, hned jsem věděla, že se do něj zamiluju a už jiný nebudu chtít! A je tomu vážně tak, každý den, když se s ním líčím, si to hrozně užívám :) Zatím po skoro měsíci používání mi z něj nevypadl jediný chlup, a to se o něj starám a čistím ho daleko častěji než ty předchozí, ehm... Takže pokud také přemýšlíte nad skvělým štětcem na pudr, mrkněte SEM a kupte si ho, za cenu 189 Kč není co řešit.
 No a aby článek nebyl jen o štětci, přidala jsem k němu i recenzi na můj nový pudr od NYC -  Smooth skin pressed face powder. Byla doba, kdy všechny blogerky tento pudr vychvalovaly a mně se doma pořád válely zásoby Rimmeláckého Stay Matte. Proto jsem byla nadšená, když zásoby došly a já mohla konečně tento zázrak vyzkoušet. Dívala jsem se i po podobném pudru od Catrice, ale tentokrát zvítězila nižší cena, Catrice třeba příště. Pudr je transparentní, na pleti skoro neviditelný, ale přitom obličej hezky zafixuje. Já mám suchou pleť, mastí se mi občas jen T-zóna, takže účinky pudru zas tolik neposoudím, mám to štěstí, že když večer přijdu domů, odličuju si obličej skoro stejný, jako jsem si ho ráno namalovala :)
 Pudr vůbec není špatný, skoro nepráší a zatím po nějakém měsíci používání ani není patrné, že by rychle ubýval. Nemůžu ho ale chválit úplně do nebes, přeci jen musím zkritizovat to balení, které je dost laciné. Cestovat se s ním asi zrovna dvakrát nedá, dost často se stává, že balení rupne v tom kloubu, který to drží pohromadě. Ale zase tam máte zrcátko, což se vždycky hodí. Suma sumárum, za cenu okolo 80-90 Kč dostanete vymazlený pudr a pokud jej používáte jen doma, ani to balení vám nemusí dělat vrásky na čele!
P.S.: Kdyby se někdo ptal na motýlka na fotkách, je z H&M z výprodejů, vypůjčila jsem si ho na focení od Toma.

A jaké je vaše oblíbené kombo "štětec na pudr & pudr"? Shodneme se aspoň na jednom? Pište mi to do komentářů, už se na ně těším :)

8 komentářů

  1. Tenhle pudr mám taky ráda a štětec používám od Elfu Powder brush, ten je skvělý na pudr i na make up :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky s nimi bojuji :D tedy bojovala... Mám nejlepšího huňáčka z primarku a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pudr chci taky vyzkoušet, ale jak říkáš, mám zásoby jiných pudrů, tak nechci kupovat další :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Diky za tip na pudr, mam jeden od miss sporty, ale zadna slava.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek :) Já používám klasický Stay matte se štětcem od Essence :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  6. veľmi sa mi páči ten štetec, vyzerá super :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Ten štětec vypadá dobře a ten pudr plánuji vyzkoušet.

    Beauty Wishlist 2015

    OdpovědětVymazat
  8. najít dobrý štětec na pudr taky docela kumšt. několik jich doma mám, ale ani jeden z nich není "ten pravý" :D jeden píchá, jelikož má tvrdé štětiny, další neustále pelichá a poslední zase špatně nabírá produkt. tenhle pudr jsem také používala byl fajn, mnohem lehčí a jemnější než klasický Stay Matte. asi si skočím pro nové balení ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)