L'Occitane revitalizing fresh shampoo

Ahojte! Tak k nám přeci jen přišlo trochu toho babího léta a já včera konečně vytáhla mou novou sukni, kterou vám tu velmi brzy ukážu v outfitu :) Začíná mi poslední týden bez školy, tak si ho musím ještě užít. Proto dnes jdeme s Tomem za nákupy, primárně teda na dárky k narozeninám našich blízkých, ale je jasné, že se mrkneme i po něčem pro sebe! A večer mě čeká první doučování angličtiny, snad to půjde dobře :)
V dnešní recenzi vám představím šampon, který mi tak trochu změnil rutinu vlasové péče. A to tak, že místo obden si vlasy můžu klidně umýt jednou za 3 dny. A to se mi ještě s žádným jiným šamponem nestalo! Jedná se o revitalizující šampon od L'Occitane s obsahem 5 esenciálních olejů.


Musím začít tou úžasnou lahvičkou, ve které šampon je, hrozně moc se mi k tomu hodí. Je taková fresh, stejně jako šampon, který naprosto božsky voní. Nejvíc z něj asi cítím mátu, ale obsahuje i další bylinky - mateřídoušku, levanduli, cedr a taky olej ze semínek grapefruitu. Nejlepší na tom je, že ta vůně je natolik silná, že provoní celou koupelnu. A navíc zůstane ve vlasech, minimálně celý den po tom, kdy si vlasy umyju. A to já umím ocenit <3

Šampon slibuje osvobození vlasů od každodenní zátěže, jejich zenergizování a zanechá je lehounké, ale zároveň plné. Šampon neobsahuje silikony, díky čemuž se vlasy po vysušení mohou zdát poněkud sušší, než když použijete šampon se silikony. Já už si na to tak nějak zvykla a vůbec mi to nevadí, spíš naopak. Když si vlasy pak vyžehlím, mám je krásně jemné, lesklé a nadýchané.
Šampon nádherně pění, stačí opravdu malé množství, které nanesete do vlasů, napěníte, u toho si vlastně masírujete i pokožku hlavy a vdechujete tu úžasnou relaxační vůni. Jak jste asi z mých slov poznali, sprchování s tímto šamponem si vyloženě užívám! Líbí se mi i jeho otvor na dávkování, je tak akorát velký a to zavírání je roztomilé. Bohužel mám asi nějaký vadný kus, takže mi ten poklop nedrží a upadává, ale to je maličkost, se šamponem necestuji, tak to ničemu nevadí.
Já mám šampon ve velikosti 300 ml, který stojí 470 Kč a seženete ho TADY. Dělá se i mini velikost 75 ml za 150 Kč, která bude vhodná jako milý dárek nebo na vyzkoušení, pokud se bojíte kupovat hned velké balení. No a pro ty, kterým tento šampon učaroval, je tu i velikost 500 ml za 660 Kč.
L'Occitane má celou řadu šamponů a kondicionérů, které jsou určené na různé typy vlasů. Určitě si u nich vybere každý a já po zkušenosti s tímto úžasňákem se nebojím tvrdit, že všechny jejich šampony jsou super. Často vám u recenzí na L'Occitane výrobky píšu, že jejich cena je vysoká a ne vždy se to vyplatí. Ale zrovna u tohoto výrobku se to sakra vyplatí, nebojím se mu dát 10 bodů z 10 možných.

A co vy, máte se šampony od L'Occitane zkušenosti? Pokud ne, budu ráda, když vás tahle moje recenze inspiruje a aspoň jejich vlasovou péči omrknete :) Těším se na vaše komentáře!

10 komentářů

  1. Jednou jsem dostala vzorek šamponu a kondicioneru na vyzkoušení. Vůbec mi nesedl, Vlasy vysušil a zacuchal, navíc ta vůně... :-( Ale každému sedí něco jiného

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to mě mrzí, i vlasy jsou dost individuální záležitost, jak píšeš :)

      Vymazat
  2. Tak tenhle šampon vypadá skvěle. Vůni si nedokážu představit, ale tu menší lahvičku na vyzkoušení bych si mohla koupit, zda šampon sedne i mě. Vlasy si umývám co druhý den, tak bych uvítala, kdyby mi vlasy zůstaly déle hezké a mohla bych je umýt až třetí den. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Andulko hezky si poslední týden užij :-)
    hmm začnu Ti říkat ''L'Occitane královna'' :D :-*
    mimochodem zase musím pochválit kvalitu fotek ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťul, děkuju moc, poslední dobou si s tím stylingem fotek fakt vyhrávám a hrozně mě baví to vymýšlet a pak fotit :) Taky si ten poslední týden užij, hádám, že začínáš tak nějak stejně!

      Vymazat
  4. Vypadá super :) Já si teda vlasy myju i tak jednou za tři dny, mám štěstí, že se mi nemastí :) Ale je super, že ti pomáhá :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. Jů, to vypadá hezky! Fotky se mi líbí moc, a i ten šampon, tahle značka je přírodní, že? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Kristý, ano, využívají přírodní ingredience :)

      Vymazat
  6. Od téhle značky jsem nic nezkoušela, nějak mě to moc neláka, když bych na ní narazila, tak vím co vzít jako první :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jako bych to psala sama... šampon mám cca 2 měsíce, najednou si nemusím mýt vlasy obden!! proto jsem si ho koupila a vyšlo to...vůně je nádherná (dcera se s ním potají :) umyla a divila se jak jsem to poznala :) :) )... na pokožce šampon jakoby pálí, příjemně, to přičítám mátě...? A ... kamarádky poznaly změnu :-O i když používám(vala jsem) šampony od kadeřnice, vlasy jsou jiné, krásnější :) ... nemůžu nezmínit ještě jeden malý detail v souvislosti s nákupem na L´occitane, dárkové balení, které si zákazník může objednat...jaky bych měla pokaždé narozeniny :). Včera jsme objednala 500 ml, přesně jak píšete, už jsme chycená... (PS: mám stejné závěsy ;) )

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)