Vlog - Děláme domácí burgery!

Ahojte! Jak už jsem vám tady naznačila, včera jsme si k nám domů pozvali kamarády a společně jsme si udělali domácí burgery. To znamená domácí housky, domácí coleslaw, kvalitní hovězí maso z Mikrofarmy, čedar, slaninka, okurek a domácí bylinkový dresing. Musím říct, že i když se nám povedlo zapomenout osolit maso (ehm :D), chutnaly burgery výborně a teda napoprvé jsme si nastavili dost vysokou laťku! Ale už se na to všechno pojďte podívat :)

Odkazy na recepty, ze kterých jsem čerpala, na stránky Mikrofarmy a taky na blog a YouTube kanál Terezky, najdete v popisku videa (když se prokliknete na YT). A nezapomeňte mi napsat, jestli jste taky někdy zkoušeli dělat burgery doma a jak se vám to povedlo. Mějte se krásně!

5 komentářů

  1. Vypadají dobře a věřím, že jsou chutné, není nad domácí vaření. :)

    OdpovědětVymazat
  2. mňam! v Kaufu jsem viděla žemle na burgery a taky jsem měla úplně nutkání do nich jít. Hele, musím udělat domácí burgery, musím! Zvlášť, když žiju ve městě, kde není žádný Fast Food :ú :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej i s vlastními žemlemi, ty kupované jsou bleee :D

      Vymazat
  3. domácí burgery doma také často dělám, ale vlastní houstičky jsem ještě nezkoušela, takže klobouk dolů, Ani! jsi šikulka, vypadaly krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káji, příště určitě zkus! Já se toho bála, ale zbytečně, podle toho receptu od Kublanky mi vyšly skvěle :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)