Rimmel novinky - BB 9v1 & řasenka Scandal Eyes XX-treme

Ahojte! Konečně je venku ideální počasí, sluníčko, často příjemně zafouká, jo, tohle mám ráda. A dá se vyjet i na kole, což jsme s Tomem a společným kamarádem dneska udělali a bylo to moc fajn :) Zítra se uvidím po dlouhé době s kamarádkou, tak už se moc těším. No a v neděli zase směr Brno a potom v týdnu už nás čeká naše dovolená v Itálii, jupí! Těšte se potom na spoustu fotek a vlog samozřejmě :) A napište mi, jak si užíváte poslední letní dny vy.


V dnešní recenzi vám představím novinky (no, zas tak žhavé novinky to nejsou, už je nějakou dobu najdete v drogeriích) od Rimmelu, a to jejich BBčko 9v1 a novou řasenku z řady Scandal Eyes.
Když mi produkty přišly, nijak nadšená jsem z nich nebyla, BBčko mám totiž v tmavším odstínu Medium, tak jsem se bála, že mi nesedne. Naštěstí momentálně jak jsem docela opálená, tak to je v pohodě, musím ho tedy brzo dopoužívat, jak začnu blednout, tak už mi sedět nebude... A řasenka je další do sbírky, mám jich strašně moc a nestíhám je spotřebovávat. Ale opět mě příjemná překvapila, skoro jako všechny rimmelácké řasenky :)
Řasenka Scandal Eyes XX-treme má velmi zajímavý kartáček, zvrchu má oblou stranu s krátkými rozdvojenými štětinkami pro větší objem a zespodu jsou delší štětinky pro prodloužení řas. Musím se přiznat, že používám jen tu horní stranu kartáčku pro objem, mám své řasy totiž dost dlouhé, tak je ještě nepotřebuju prodloužit. Takto jsem s řasenkou moc spokojená, dělá mi hezky přirozené husté řasy. Když jsem zkoušela použít i spodní stranu, měla jsem řasy, které vypadaly jako umělé, mně se tento efekt nelíbí, ale někdo to vyloženě vyhledává. Tak se každá musíte rozhodnout, zda vám tato řasenka sedne nebo ne :) Stojí 189 Kč.
BB cream Radiance se svým složením 9v1 obsahuje i podkladovou bázi, je obohacený o bambucké máslo, dodává pleti hydrataci, díky obsahu vitamínu C projasní vaši plet. Navíc má skvělé krycí schopnosti a obsahuje faktor SPF 20. Dostanete ho ve dvou odstínech, Light a Medium. Napřed jsem mu nevěřila, přeci jen produkty typu 2v1, 3v1, atd. jsou známé tím, že toho moc nesvedou. Ale tohle BBčko mě příjemně překvapilo. Opravdu hezky kryje, přes léto ani nepotřebuju po použití korektor. Obličej vypadá svěží a BBčko na něm vydrží až do večera, a to jsem ho testovala v těch největších vedrech! Určitě stojí za to se po něm v drogerii mrknout, koupíte ho za 159 Kč.

Vyzkoušely jste některou z těchto Rimmel novinek? Byly jste spokojené? A jak se vy stavíte k produktů "nekolik v jednom"? Těším se na vaše komentáře!

7 komentářů

  1. Řasenka mě moc neláká, ale BB ano. Tekuté produkty na tvář umí Rimmel dobře.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. BB mam ve vzorku zatim jsem nezkousela, ale cetla jsem na nej i zaporne recenze.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Andulko úžasné fotky! Neskutečná kvalita, nebo nasvícení, nebo nevim :D Zaujalo mě to ještě víc, než novinky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťulko děkuju mockrát! Snažila jsem se, zrovna jsem četla nějaký zahraniční článek, jak mít hezky prosvětlené fotky, tak to snad do budoucna bude ještě lepší, člověk se musí pořád zlepšovat O:-)

      Vymazat
  4. BB krém vypadá velmi dobře. Nějaký si chci akorát koupit, ale stále nevím jaký.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem si BB krémy oblíbila. Poslední dobou makeupy nesnáším moc dobře a BB je skvělá alternativa. Nalákala jsi mě na něj :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)