Born for each other

Ahojte! Taky už vás ta vedra totálně ubíjejí? Jak to zvládáte? Já se dopoledne peču doma, ochlazuju se jak jen to jde, ale stejně ze mě teče, ať už zaprší sakra! Kdo mě sledujete na FB, tak už víte, že náš pokoj v Brně obsadili netopýři a při pondělním večeru to bylo opravdu nepříjemné překvápko :D Snad už to je definitivně za náma, všechno se uklidilo a jedem dál. No a už si konečně pořídíme síť proti hmyzu, to je prostě věc k nezaplacení, že zlato? :)
Po dlouhé době tu mám pro vás lakovací příspěvek, když jsem dostala top coat krasavce od Verči, přemýšlela jsem, s jakým lakem ho spojit, aby to k sobě sedělo. A pak mi do oka padl tento měděný od Kiko, jsou pro sebe jako stvořené, no řekněte!


Essence - kolekce The Nudes, odstín 04 cupcake topping

 Kiko - řada Quick dry, odstín 858 (bohužel Kiko laky nemají jméno)

Jak se vám tato kombinace zamlouvá? Já vím, že to nejsou zrovna letní barvičky, ale už jsem jich popravdě přesycená, pořád střídám mint, neonovou oranžovou, červenou, žlutou a fialkovou. Tohle mě zatím moc baví :) A co momentálně lakujete vy?

14 komentářů

  1. Takéto farby mám veľmi rada, tiež som sa momentálne "prejedla" letných farieb, dnes som si teda dala kapučínové od Sally Hanson (374 Mauve Along - ktorá nikdy neomrzí a je jedna z mojích naj), nech mám trošku zmenu. Táto kombinácia sa mi páči, vyzerá to super. :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi pekne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem taky fanoušek jemných odstínu, navíc to vypadá přirozeněji a hodí se na všechny příležitosti, za mě určitě ano :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  4. veľmi pekná kombinácia :) akurát ja strašne neznášam odlakovať tú trblietkovú vrstvu :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, to nás je hodně, ale mám teď nově odlakovač od Dermacolu a ten si s tím dost dobře poradí, není potřeba alobalová metoda :)

      Vymazat
  5. Pěkné :-) Já většinou lakuji jen na červeno, bílo nebo růžovo. Takové tyhle zdobící laky mě nějak přešly a udělala jsem si čistku v lacích :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu naprosto rozumím, taky většinou lakuju jen jednobarevně a taky jsem dělala čistku v lacích, ale když už jsem tento efektový dostala, tak jsem zase dostala chuť na trochu větši divočinu než jen jedna barva :) Díky!

      Vymazat
  6. Hodně pěkné, moc se mi to líbí.. :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná kombinace:) Přes léto jsem asi nejvíc lakovala odstíny, které jsou spíše nude i když zrovna dneska mám v plánu dát na nehty něco pěkně výrazného:D:)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se moc líbí ta barva, ale ty ozdůbky na tom už moc ne, měla bych tendenci ti to "oprašovat" jakoby to tam nepatřilo :D

    Janina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D Tak teď jsi mě dostala, ale máš pravdu, jsou to takové částečky, které připomínají nějaká zrnka prachu nebo tak :D

      Vymazat
  9. Kombinace je to skvělá, třpytky se k laku hodí :)

    OdpovědětVymazat
  10. s těmi netopýry je to neskutečný, mě by nic takovýho ani ve snu nenapadlo! ten lak od Kiko se mi moc líbí, to je zase ta straka ve mně :D :)) já měla teď nedávno na nehtech od Rimmelu Glaston-berry a to je mojí letní láska <3 jinak se v podstatě nebráním na nehty ničemu (kromě zelené a žluté - ty barvy nemusím :D)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)