Spotřebováno - květen, červen (video)

Ahojte! Tak v Brně už je pořádné vedro, zatím si to užívám a zpříjemňuji si to zmrzlinou, limonádama, termální vodou na osvěžení obličeje, atd. A v pátek asi půjdeme na koupaliště, moc často tam nechodím, ale vlastně v Brně jsem ještě nebyla nikdy, tak to musím napravit! Asi jsem vám nepsala, že složení našeho bytu v Brně se dost změní, zůstáváme jenom my a v dalších dvou pokojích budou noví lidé. Naštěstí už jsme je sehnali, na první prohlídku to klaplo, tak super :) A jak se máte vy, co váš v červenci čeká?

Dnes tu pro ávs mám spotřebováno, bohužel video je hodně přesvětlené a produkty nejdou vůbec vidět. Omlouvám se za to, technika mě neposlouchá... Snad se vám i tak bude líbit a můžu vám prozradit, že už mám natočené i oblíbence za červen a tam ta kvalita bude o poznání lepší, tak se těšte :) A díky, že mě sledujete!

7 komentářů

  1. Já mám naštěstí bazén, takže nikam v Brně chodit nemusím. A kdybys náhodou měla cestu kolem Obřan, stav se na zmrzku na Samku a já ti ji tam natočím! :D Skvělé video a dobré tipy, Aničko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak bazén ti závidím, my jsme rádi, že máme balkón, ale dost možná si tam pořídíme aspoň nějaký mini bazének pro děti na schlazení :D Jé tak to děkuju za pozvání, v Obřanech jsem popravdě nikdy nebyla, ani na tu stranu, tak si někdy udělám výlet :)

      Vymazat
  2. Já chodím do bazénu hrozně ráda, ale nejraději bych měla vlastní na zahradě, ale tohle přání se asi jen tak nesplní. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to jsme dvě :D Já bych napřed potřebovala domek, ke kterýmu bude zahrada a pak ten bazén můžu řešit :D Tak třeba někdy!

      Vymazat
  3. Tyjo..Škoda, že jsem nevěděla dříve , že sháníš někoho do bytu..Dostala jsem se do Brna .. Přecházím ze Zlína do Brna ..A nemohu najít žádné ubytování...Místnost pro jednu osobu se mi zdá dosti drahé.A nechci být zase v pokoji s někým cizím.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky my sháněli do dvou pokojů, do každého po dvou lidech, takže to bys stejně musela být s někým cizím. Ale máš pravdu, pokoje pro jednoho jsou dost drahé :( Tak přeju hodně štěstí, ať něco fajn najdeš!

      Vymazat
  4. Ty tamponky z Lindlu mě zaujaly. Já právě měla ty menší a byly fakt hrozné, takové drsné a nakonec jsem je ani nedopoužívala. A laky jsem taky pořádně protřídila.. já totiž nosím jen asi 6 barev, které pořád střídám a navíc nesnesu nic se shimmerem nebo třpytkami :D. Takže všechny laky, které nepoužívám putovaly do koše.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)