Garnier micelární voda

Ahojte! Zase jsem si na víkend "odskočila" domů do Kroměříže, momentálně je tady parádní bouřka a konečně prší, jupí :) Ve středu měl můj Tom narozeniny, dostal mimo jiné vstupenku do Vily Tugendhat, kam spolu půjdeme na začátku září, tak už se těším, oba jsme tam chtěli jít už dlouho. Zkusili jsme i novou brněnskou kavárnu, Café Momenta, bylo to tam moc příjemné a ty dortíky - dobrota. Včera se Tom zbláznil a rozhodl se, že půjdeme na večeři na burger do nového podniku Burger Inn, no řeknu vám, bylo to super. Plánuju článek o burgrárnách, tak jak jsem psala už tři články o kavárnách, tak se těšte :) Krásný víkend všem!


Když jsem přemýšlela, jakou novou micelárku vyzkouším, protože ta stará už mi docházela, hned jsem věděla, že v drogerii sáhnu po této od Garnier. Má 400 ml a stojí 150 Kč, říkala jsem si, že za tu cenu to určitě bude fajn a hlavně jsem viděla na blozích spousty pozitivních recenzí. V drogerii jsem viděla i její novou sestřičku se zeleným designem, která je určená pro citlivou pleť, ale já chtěla zkusit tuto klasickou. Používám ji už nějaké 3 týdny, názor jsem si utvořila a už se asi nezmění, tak vám dnes sepíšu své dojmy.
 Micelárka není nijak parfémovaná, nesmrdí po alkoholu ani nic takového. Makeup odlíčí krásně, a to i řasenku, po jejím použití se mi nikdy nestalo, že bych ráno po umytí obličeje měla černo pod očima :) Na obličeji nezanechává ulepený pocit, ale ani jej nevysušuje (mám normální pleť, takže to berte v potaz), v očích mě neštípe, ani když se odličuju s čočkami (občas zapomenu no :D).
I její dávkování mi přijde fajn, otvor je tak akorát velký, aby se micelárka nikde nerozlila, ale zároveň jí vyteklo dost. Jak už jsem psala v úvodu, micelárka má 400 ml a na obalu píšou, že by měla vydržet na 200 použití. To mi vydrží i déle, já zas takovou spotřebu nemám, navíc teď v létě používám minimum makeupu. Odhadovala bych, že ten půlrok se mnou klidně dá a za tu cenu... Můžu ji s klidným srdcem vřele doporučit! Dávám 10 bodů z 10 možných, určitě ji uvidíte v oblíbencích.

A co vy, máte ji doma, zkoušely jste ji? Taky vám přišla tak super nebo máte nějaké výhrady? Těším se na vaše komentáře, mí milí :)

11 komentářů

  1. Garnier micelárkou zkušenost nemám. Používám La Roche Posay :-) Ale vypadá podobně jako ta od Biodermy.

    OdpovědětVymazat
  2. :D No zrovna ráno jsem napsala článek zase na novinku micelárku od Dermacolu.
    Tuto micelárku jsem dopotřebovala zrovna minulý měsíc asi a byla super, úplně souhlasím s Tvým názorem

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto micelárku jsem dostala k Vánocům a vydržela mi asi 250 použití. Byla opravdu super, až spotřebuju Loreal, co mám teď, budu se k ní chtít určitě jednou vrátit :-) Takže za mě určitě také ano :-) A vstupenku do Vily Tugendhat moc závidím! :-) (v dobrém, samozřejmě :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný článek.
    Tuto micelární vodu znám, ale příliš mi nevyhovuje, znám mnohem lepší.
    Mě štípe v očích.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/07/the-body-shop.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jsem ji nezkoušela, ale když na ni pořád čtu kladné recenze, tak si ji musím koupit! :)

    Unboxing | Dekorativka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím používám micelárku od Biodermy, ale jak mi dojde, tak bych ráda vyzkoušela tuhle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Také ji mám a jsem s ní víc něž spokojená. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  8. já tuhle micelárku tak už měla a je opravdu skvělá. Cena je parádní a vydrží opravdu dlouho

    OdpovědětVymazat
  9. Také ji mám doma a nedám na ní dopustit! Je vážně skvělá :))

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tuhle jsem si taky nedávno koupila a spokojenost! :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
  11. V drogerii Teta jsem ji zrovna tuhle viděla zlevněnou, tak možná ji tam půjdu ulovit. Jsem na ni moc zvědavá! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)