7/7/2015

Ahojte! Tak už jsem zase v Brně, umírám tady vedrem (doma v Kroměříži je stokrát líp!) a za chvilku se chystám do práce. Ve čtvrtek mě čeká jednodenní výlet do Olomouce za kamarádkou, kterou jsem neviděla skoro rok, tak už se těším! Taky už jsme zaplatili dovču, nakonec jedeme do Itálie (poznávačka Řím, Benátky, Florencie a Verona) v půlce srpna. Začíná se to plnit ty prázdniny, jupí :)
Dnes vás čeká nálož random fotek, se kterými jsem dost ve skluzu, i kvůli ztrátě mobilu to bylo těžší, naštěstí z instagramu jdou fotky získat jednoduše :) Tak jdeme na to!


Kavárna Šestá větev poprvé, mé klasické cappuccino a čokoládový dortík se slaným karamelem vevnitř <3 / Zase po nějaké době v pizzerce, na fotce pizza Rustica (rukola, brie, italský špek) - miluju to!

 A Šestá větev podruhé, tentokrát domácí limča a krásná kytička na stole. / Akce s Tomskama, která pak byla i v Praze. Mohli jste si ve Freshlabels koupit bílý Tomsky a zadarmo si je nechat pomalovat od artistky Lény Brauner.
 Co jsem přečetla za poslední dobu, Staříka a Zmizelou a oboje doporučuju, lepší než film :) / Caprese bych mohla jíst pořád a vy asi taky, tahle fotka má na mém Insta nejvíc lajků ever!
 První návštěva Fresh Fanatic bistra, smoothie z broskví a jahod. Yum! / Pivoňky, když ještě kvetly <3
 Naše první domácí limča, tahle byla jahodovo-malinová plus šťáva z citronu a pomeranče, máta navrch. Teď už mixujem mátu spolu s ovocem, je to lepší. Těšte se brzo na fotopostup. / Ignis Brunensis na přehradě, v osudný den, kdy jsem ztratila "ostružinku", takže tahle fotka je z Tomova mobilu. Povedla se, co myslíte?
 Vlčí mák je sice plevel, ale krásnej. / Naše Květná zahrada, kdo jste nikdy nebyl v Kroměříži --> šup šup, krásné to město :)
 Micáčci v Králičím kopci / OOTD ještě ze studených červnových dní, teď se při pohledu na tuhle fotku peču! Ale tu parku z H&M za 300Kč budu přes podzim nosit hodně často, jak to tak vypadá :)
 Dvě fotky z bazárku v Limbu, kdo jste nepřišel, chyba! Tak se vidíme příště, někdy září/říjen.
 Náš oblíbený hráškový krém, pěkně s křupavou slaninkou a krutonky <3 / New in, který už jste tady dávno viděli, navíc je tam akorát pasta na zuby. Mám od Dontodentu (DMko) poprvé a zatím jsem spokojená.
 Další OOTD, s mými oblíbenými šaty z C&A kdysi ze slev za 75Kč a s novým náramkem z Reserved. / Taková večeře "co dům dal", ale jaká to byla mňamka! Brambory s mrkví a hráškem na kari jsou podle receptu @e_eva (mamka holek z A cup of style, už ji sledujete na insta?)
 Fun nights like this! Aneb chupito prkno. / Lilkové mini pizzy podle Albert magazínu - slast! Nikdy jsem lilek neměla, ale tak nějak jsem tušila, že tohle bude moc dobrý a měla jsem pravdu. Až budu dělat znovu, taky se těšte na recept :)
Bez selfíčka by to nebyl pořádný random, tentokrát v černobílé :) / A zase zkouším nový podnik v Brně, okýnko to go a názvem All-In Fresh a jejich domácí melounová limča. Jo, tohle je výborný! Tom si dával zmrzlinu s polevou, ovocem a posypkou (skoro něco jako froyo) a taky skvělý, takže doporučujeme. Najdete ho přímo na Čáře pod hodinama, Brňáci!

Snad vás dnešní článek bavil, vím, že random je hodně oblíbený :) Tak příště se na něj těšte za kratší dobu, už mám zase nasbíraných spoustu fotek! A pokud mě ještě nesledujete na insta, jsem tak jako @dazzliciouscoconut :)

17 komentářů

  1. Tak u mě to vypadá letos jen na ten Řím s tatou, takže letecký,odmítá bus. Asi ho na další města nepřemluvím. Těším se na vaše fotky a snad si tu Veronu, Florencii ať splním příští rok a třeba už s nějakým chlapem :-D. Když vidím tu pizzu hned bych si dala z Kroměříže :-) jinak ti to moc sluší rok od roku krásnější. Btw. těším se na vás, pokud to nedopadne frčím za vámi do ovy minimálně na pokec. Pája :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tak si to určitě užiješ a moc ti přeju, ať si to splníš příští rok třeba s nějakým chlapem ;) Děkuju Páji a moc se na tebe těšíme, dopoledne máme vždycky volná, teda ještě chci vidět jednu kamarádku z Ostravy, ale rozhodně se domluvíme!

      Vymazat
  2. Krásné fotky! ☺ Já byla v Kroměříži nedávno, bohužel se na zámku točila nějáká pohádka, takže jsme ho nemohli znovu celý projít, ale to nevadí, jednou jsem tam už byla a moc se mi tam líbilo. Ostatně celé město je nádherné, stejně jako Květná zahrada. Bydlím kousek od Brna, takže tam jezdíme často, především na zmrzlinu na České. :D Takže děkuju za tip, až tam zase pojedeme, stavím se pro melounovou limonádu ☺☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to jsem ráda, že se ti u nás líbilo! Na zámku se pořád něco točí, to se nedivím :D
      Anoo zmrzlina na České je výborná, tak příště zkus i to nové okýnko :)

      Vymazat
  3. ja som sa takisto v pondelok vrátila z Ríma a bolo tam super! rovnako veľmi teplo ako tu, ale dalo sa to zvládnuť :)
    všetko jedlo vyzerá super. caprese by som tiež mohla jesť stále.
    ako si spokojná s tou micelárkou od Garnier? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že až takové teplo jako teď v té půlce srpna nebude, dneska jsem myslela, že se rozpustím, a to jsem jenom šla do práce a z práce!
      S micelárkou jsem zatím spokojená moc, krásně odlíčí všechno, ráno se mi nestane, že si umyju obličej a mám černo pod očima :) A nelepí ale ani nevysušuje, vypadá to na favorita mezi micelárkami!

      Vymazat
  4. moc krásný fotky:)) Tu Itálii ti přeju už ted se těším na fotky z tama:D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotky jsou nádherné, blog je úžasný, tak se ptám, jaktože jsem jej nenašla dřív? :) Tomsky mám vyhlídnuté, ale tyhle mi příjdou teda pořádně originální a brala bych je spíš, než ty moje vysněné. Originalita se cení, super nápad.
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tedy dlouho jsem nedostala takovou pochvalu, mockrát děkuju a jsem ráda, že jsi mě objevila! Lepší později než nikdy, ono v té záplavě tolika blogů se hledá špatně, a i když už bloguju přes 4 roky, pořád jsem ráda za každého nového čtenáře a vážím si ho :) Určitě si tu Lénu Brauner najdi i na FB, její tvorba je fakt skvělá. Mít v době, kdy ta akce v Brně byla, dostatek peněz, dost o těch Tomskách uvažuju!

      Vymazat
  6. Skvělý random, Ani :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, tak to budete mít super dovolenou :)) A tu pizzu a caprese bych si teď hned dala :(

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý fotky Ani :) Tu zahradu máte v Kroměříži krásnou a fakt bych si teď dala tu pizzu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky, dostala jsem z nich hlad a chuť na domácí limču, protože vypadá úžasně :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Máš krásné fotky, obdivuju lidi, co si dokážou sladit instagram... :D Mě to strašně nebaví, insta mám jen kvůli sledování ostatních a ukládání si vzpomínek podle času....což se mi daří. Ale, že by k sobě nějak ladily? Ani nápad :DD
    www.chaoticandglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělý random článek, takové se mi vždycky hrozně líbí, asi se nechám inspirovat a taky takový sestavím, děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
  12. Itálie bude skvělá, moc Ti závidím :) my pojedeme na dovču asi až v září, chystáme se na nějaký ostrov do Řecka a nemůžu se dočkat :D moc pěkné záběry - ta limča, pizza i caprese vypadají skvěle, mňam!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)