Vlog - Immigrant Pub, nákupy (Ikea, Olympia)

Ahojte! Tak tu máme zase pátek, já po delší době zůstávám na víkend v Brně, zítra jdeme s kamarády na ohňostroje na přehradu, tak už se těším. Ti, kteří mě sledujete na FB, už víte, že jsem včera zvládla poslední zkoušku a začínají mi tak víc než 3 měsíční prázdniny :) Je to super pocit! Včera jsem se za to chtěla odměnit, a tak jsme s Tomem šli na oběd přes voucher ze Slevomatu a potom jsme si zajeli na nákupy. Ale to už všechno uvidíte v dnešním vlogu. Dejte mi vědět, jestli bych zase někdy takový náš zábavnější den měla natočit, jestli se vám na to dobře kouká :) A mějte krásný víkend!


6 komentářů

  1. Určitě taková videa natáčej dál, líbí se mi, že se tak pozná blogerka i z jiné stránky :) Jen by mě zajímalo... Nestydíš se stát uprostřed obchoďáku a mluvit do kamery?:D Nekoukaj na tebe lidi okolo? To mě vždycky hrozně zajímá, jak to děláte, například když někdo točí vlog a jde u toho po ulici..:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju! Jo lidi koukají dost, proto jsem vlogy vždycky natáčela akorát ze zahraničí z dovolených, kde mi to nevadilo :D Ale tím jsem si na to asi zvykla, že už mi to ani tady nevadí. Oni lidi koukají třeba i na blbou rtěnku nebo barevnou sukni, takže si z toho nic nedělám :)

      Vymazat
  2. No jejda, jen tak dál :) Pěkně se na to koukalo!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super, že už máš poslední zkoušku za sebou, teď už jen užívej prázdnin :).
    Voucher byl teda super kup, za málo peněz parádní jídlo :)
    Myslím, že vlog byl super, určitě natáčej dál, taky se měj hezky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pustila jsem si poprvé tvé video a jsi hrozně sympatická! A ten hamburger - mňam. Neměla bych si to pouštět večer :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé moc děkuju Peti! To znám, vidět navečer nějaké jídlo, to je vždycky očistec :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)