Oblíbenci - květen 2015 (video)

Ahojte! Tak už mám nový mobil, moc dlouho jsem neváhala a měla jsem štěstí, že jsem na Aukru našla tu stejnou "ostružinku" za dobré peníze. A zůstalo mi i stejné číslo, tak aspoň něco :) Jinak jsme si dnes s Tomem koupili lístky do kempu a pro stan na Colours of Ostrava, takže už máme všechno zařízené a hrozně moc se tam těšíme! Potkám tam letos někoho z vás? Jestli mě tam uvidíte, neváhejte ke mně přijít, ráda poznám své čtenářky :) A na jaké jiné festivaly se v létě chystáte?

Květnoví oblíbenci jsou nadupaní, hlavně kulturní sekce - seriál, film i knížka, které doporučuju, vážně stojí za to! A kosmetické oblíbence už jste tady viděli v recenzích. Co jste si za květen oblíbili vy?

8 komentářů

  1. fakt užasný světlo, moc toho de vidět

    OdpovědětVymazat
  2. Ja cez prázdniny asi brigádujem :( ale naskytla sa mi skvelá,božská,najúžasnejšia brigáda,môžem pracovať na festivaloch a dokonca mám aj voľný vsrtup po nich ! juchuuu :D takže ja tých fetsivalov pobeháám hajajáááj :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak tomu říkám brigáda snů :) Kdybys byla i na Colours a potkala mě, ráda tě poznám!

      Vymazat
  3. na True Detective se chystám, protože Matthewa zbožňuju (sakra, to je krásnej chlap, no ne?)! moc si mě nepotěšila, že Age of Adaline k nám nepřijde, na ten film jsem se fakt moc těšila :( lak od Aussie také určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo Mathew <3 A káji, zrovna když jsem k videu přidávala odkazy, tak na csfd.cz už bylo, že ten film jde k nám do kin pod názvem Věčně mladá. Takže se nakonec máš na co těšit :)

      Vymazat
  4. Přeji hezký pobyt na festivalu :). Ausiie má fakt super výrobky, myslím, že není třeba více dodávat a kabelka vypadá skvěle, hlavně je určitě úžasně prostorná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší Ti to Ani ve videu, líbí se mi šaty. Tahle kabelka se mi hodně líbí, je super, že ji můžeš kombinovat se spoustou věcí.
    Já co si letos koupila balerínky za 100 Kč, tak už jsou takový prošmajdaný, tak jsem ráda, že jsem za ně nedala víc, protože mi přijde, že baleríny jsou fakt jen na 1 sezonu. Cardigany jsem si taky oblíbila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru a máš pravdu, ta kabelka je skvěle kombinovatelná :) A s těma balerínkama to taky pozoruju, dýl než jednu sezonu to nevydrží a nemá cenu za to vyhazovat peníze...

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)