New in #61

Ahojte! To počasí už mě pěkně štve. Je mi jasný, že jakmile začnou ke konci týdne ty třicítky, budu hrozně nadávat, potit se až nevímkde a chtít zpátky tohle počasí. Ale nevím, nějak mě to přivádí do špatné nálady, mám pocit, že se v mým životě nic neděje a zasekla jsem se na mrtvým bodě. Takže už se hrozně moc těším do Ostravy na Colours, už jen 16 dní, jupí! A snad se nám po červnové výplatě konečně podaří objednat nějakou dovču :) A co vy a vaše plány na léto?
Dnes vám ukážu pár nových věcí, které mi přibyly do šatníku a do kosmetické skříňky. Opět jsem nakupovala za malé ceny a jsem z toho nadšená!


Garnier micelárka - 150Kč; sluneční brýle - zadarmo od Markétky, rozdávala jich spoustu na bazárku, tak jsme si to s holkama rozebraly, díky!; midi sukně - Reserved, 200Kč

Levý peplum top - zkoušela jsem si ho na bazárku a dělal mi na bocích takové malinké sklady, sama bych si toho nevšimla, ale holky mě upozornily, tak jsem ho nakonec vrátila zpátky. Ale Markét, když balila neprodané věci, tak mi ho prostě dala, ať si ho vezmu, jen tak. Tak uvidím, jestli ho budu nosit, se sáčkem to bude určitě vypadat fajn. Markét, ještě jednou díky!
Pravý peplum top - ze sekáče za 45 Kč; intimní mycí gel - Ziaja, 55 Kč (v Brně seženete v malé drogerce na Orlí a viděla jsem věci od Ziaji i na Královopolské v Tetě, jak je pizza Forty's)
Top (původně z Manga, och) - za 40 Kč ze sekáče; černé jeggins - za 60 Kč ze sekáče; vanilkové tělové máslo - 25 Kč (!!!); dvoufázové odličovač očí Ziaja - 70 Kč, oboje taky z té malé drogerky na Orlí

Nejvíc nadšená jsem asi z toho topu z Manga a černých jeggins. Mám totiž problém se všemi černými kalhotami, prostě časem už černé nejsou a vypadá to hrozně. Mám už takhle asi páté, snad každý rok kupuju nové... Kdybyste měly tip, kde sehnat černé kalhoty, které prostě zůstanou černé, sem s ním! A co jste si naposledy koupily vy?

17 komentářů

  1. Černé kalhoty jsou nejlepší z H&M!:-) Tyjo a za takový peníz tolik věcí..! Úžasné ;) Už se těším na outfit s tím topem z manga ;) B.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé úlovky! :) Ty oblečky jsou hrozně krásný, ve kterým sekáči jsi na nich byla? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači, já mám štěstí jenom v sekáčích v Kroměříži, v Brně nikdy na nic nenatrefím, když už tam teda jdu :(

      Vymazat
  3. Moc pěkné věcičky. I mě nejvíce zaujal top z Manga. :-) Já s černými kalhotami nemám problém. Ale peru je v přípravku, který je určený na černé prádlo.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říkala jsem si, že by to mohlo být v tom, nemáme doma tolik černých věcí, abych prala celou pračku s černým oblečením :D A prát kalhoty v ruce, to se mi taky nechce. Ach ta lenost :D

      Vymazat
  4. Velice pěkné věci sis pořídila. Micelárku mám také a jsem spokojená :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné věci :) opravdu skvělý nakup :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  6. Super věci. Ach, ta červená sukně! Je boží :) A závidím kosmetiku od Ziaji, protože já ji nikde nemůžu sehnat :/ :D

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  7. Super nákup. Tiež by sa mi hodilo, ak by mi niekto podaroval slnečné okuliare. Už nejaký dobu zháňam také, čo by mi sedeli :)
    Prosím Ťa, bude recenzia na Micerálnu vodu od Garnier? Som zvedavá aká je. Ja totiž použivam micerálku od Bioderma, ktorá je podstatne drahšia. Zaujímal by ma Tvoj názor. Ďakujem :)

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se právě divila, že mi sedly, většina brýlí mi nesluší, takže tě naprosto chápu :)
      A ano, recenze určitě bude, zatím ji teda používám dva dny, ale tak po 2, 3 týdnech by se tu recenze měla objevit.

      Vymazat
  8. Moc pěkné nákupy, hlavně se mi líbí ta červená sukně. Momentálně mě taky čeká micelárka Garnier, ale mám tu zelenou na smíšenou pleť. Už jsem jí jednou měla a byla jsem spokojená.

    Maru Narozeninová GIVEAWAY o kosmetický balíček za 2700 Kč

    OdpovědětVymazat
  9. tyhle kalhoty z hmka jsou základ, taky je mám ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ani Tvoje úlovky ze sekáče jsou super, jak se sejdeme, tak se můžeme domluvit i na nějakým sekáčovým nákupu :)
    A o těch Ziaja produktech mi taky musíš pak přesně říct, kde jsou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to bychom mohly, sekáče v Bně zas tak prolezlý nemám a samotné se mi tam chodit nechce, málokdy tam něco seženu. Ale třeba budeme mít štěstí :) Jasný, proberem všechno!

      Vymazat
  11. :D Taky brále od Markét miluju! Jinak ten peplum top od ní ti moc slušel, tak doufám, že ho brzo uvidíme v nějakém outfitu třebas se sakem :) Super jsi pokoupila. A tu drogerku na Orlí miluju i když je taková komunistická... Mají tam ledasco od Ziaji.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Evi! Taky za to, žes mi tu drogerku ukázala, já tam šla vrátit ty kolíčky a šňůry a šlo to pouze tak, že si místo toho vyberu něco jiného. No, bez problému :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)